Oğuzhan Sesko
Şef Gümüş Kıvrım
- 11 Ağustos 2009
- 76.152
- 85.109
- 5.003
İzmir her zaman bizimdi.Geldikleri gibi s..tir olup gittiler.Anca Smyrna diyip kendilerini avuturlar.smyrna ?¿

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İzmir her zaman bizimdi.Geldikleri gibi s..tir olup gittiler.Anca Smyrna diyip kendilerini avuturlar.smyrna ?¿

Ben Deleware´den(ABD) bahsediyorsun sanmiştimİzmir her zaman bizimdi.Geldikleri gibi s..tir olup gittiler.Anca Smyrna diyip kendilerini avuturlar.![]()
Damned
dalavere yapam dedimDamned
Selamun Gavlen

Ben de önermistim reis. Baya iyi diziydi hakikaten.Ekli dosyayı görüntüle 79279
Yunan karının bizi yağmacı ve istilacı olarak göstermesi (İzmir her zaman bizimdi geldiğiniz gibi gittiniz) dışında güzel bir diziydi.Steven Spielberg savaş filmleri ve dizilerinin üstadı olduğunu bir kez daha göstermiş.
Evt muthıs dizidirHomeland çok saglam bir dizi yalniz izlemeyen varsa karantinada hiç düşünmeden başlasın derimEkli dosyayı görüntüle 79358
ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Seinfeld'a başladım 1.sezon beklentimin altında kaldı ama 3.sezondan sonra açılıyor deniyor bakalım
çok uzun usta ya 9 sezon 134 bölüm şöyle 2-3 sezonluk mini yok mu önereceğinSuits izlemeyen varsa ızlesın
Üstad bu Breaking Bad'i zorlaya zorlaya 3 sezonunu izledim.Ulan çok abartmışlar derken 4.sezon ile birlikte şükretmeye başladım.Dile kolay 3 sezon yav bekle bekle ha patladı ha patlayacak derken daraldım yemin ediyorum.4.sezon iyiydi.Umarım 5.sezon ile ilk 3 sezonun sıkıntısını atarak diziyi bitirmiş olurum.Uzun lafın kısası beklentim daha aksiyon bir dizi izlemekti ama aradığımı genel olarak bulamadım.5.sezon ile hayal kırıklığını gidermem dileğiyle...gec yaw direk CURB izle.