Cevap: Yabancı Dizi Önerileriniz

anime sever olarak kesinlikle izlemen gereken üç anime sırasıyla

naruto

one piece

bleach

tabi bunlar çok uzun 300 bölümü aşkın animeler. üç büyükler olarak nitelendirilir bunlar anime dünyasında. sen daha kısa animeler istiyorsan yine sırasıyla

death note

ao no exorcist

deadman wonderland

fairy tail.

Şu dizimag güzel siteymiş. Dizilerin ilk bölümlerine bakıyorum, ilgimi çekerse devam ediyorum. :)

anime sever olarak kesinlikle izlemen gereken üç anime sırasıyla

naruto

one piece

bleach

tabi bunlar çok uzun 300 bölümü aşkın animeler. üç büyükler olarak nitelendirilir bunlar anime dünyasında. sen daha kısa animeler istiyorsan yine sırasıyla

death note

ao no exorcist

deadman wonderland

fairy tail.

Ya açıkçası uzun animeleri şuan izlemeyi düşünmüyorum çok fazla geliyorlar..

Kısalardan Death Note baktım hoşuma gitti..

Diğer önerilerine bakıcam teşekkürler..

Dizi öneren arkadaslar bir zahmet konusunu da ufaktan yazsa iyi olur.

Blue Mountain State tadında bi dizi önerebilecek olan var mı?

The Inbetweeners, Blue Mountain State, Coupling, Community, TBBT, HIMYM, Family Guy, South Park, Simpsons dışında komedi dizisi önerebilecek var mı?

Person of Interest izlemenizi tavsiye edebilirim

Dexter. Ilk 5 bolumu izledim. Polislikte calisan biri ayni zamanda bir seri katil. Hak ettikleri ceza'yi almadigini ve yine ayni suclari isleyecegine inandiklarini teker teker öldürüyor. Gayet guzel bir dizi ama bir seri katil'e gore dizi gayet rahat, sakin. Aksiyon falan pek yok, ilginc bir dizi.

Dexter. Ilk 5 bolumu izledim. Polislikte calisan biri ayni zamanda bir seri katil. Hak ettikleri ceza'yi almadigini ve yine ayni suclari isleyecegine inandiklarini teker teker öldürüyor. Gayet guzel bir dizi ama bir seri katil'e gore dizi gayet rahat, sakin. Aksiyon falan pek yok, ilginc bir dizi.

çok şanslısın önünde 6 müthiş sezon var keşke hiç izlememiş olsaydım dexter'ı : (

Geri
Üst Alt