- 4 Ağustos 2009
- 90.733
- 71.899
- 5.188
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tamam
The Bear dizisinin 2. sezonu çıktı ama Disney+'a Ağustos ayında eklenecek. Sevenlerine duyurulur!
![]()
The Bear (TV Series 2022– ) - Episode list - IMDb
The Bear (TV Series 2022– ) - Movies, TV, Celebs, and more...www.imdb.com
2. sezon finalini yaptı 3. sezon da devam edecek muhtemelen en az 6 sezonluk bir dizi olacak. Eğer gizem, gerilim, korku tarzı dizileri seviyorsanız hatta parçaları birleştirmeyi seviyorsanız kesin izleyin dümdüz şekilde izlenecek bir dizi değil."Lost" tarzı dizileri seven varsa "From" dizisini önerebilirim şu an 1. sezon bitti 2. sezon gelmesine az kaldı.
Yeni çıkmış bir dizi daha 6'ncı bölümünde şu ana kadar sürükleyiciliği baya iyi.
Hangi platform? Amazon prime da bulamadım.2. sezon finalini yaptı 3. sezon da devam edecek muhtemelen en az 6 sezonluk bir dizi olacak. Eğer gizem, gerilim, korku tarzı dizileri seviyorsanız hatta parçaları birleştirmeyi seviyorsanız kesin izleyin dümdüz şekilde izlenecek bir dizi değil.
İlk sezon Epix'deydi en son MGM+ da google'da dizinin ismini yazarsanız muhtemelen bulabilirsiniz.Hangi platform? Amazon prime da bulamadım.
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
2. sezon finalini yaptı 3. sezon da devam edecek muhtemelen en az 6 sezonluk bir dizi olacak. Eğer gizem, gerilim, korku tarzı dizileri seviyorsanız hatta parçaları birleştirmeyi seviyorsanız kesin izleyin dümdüz şekilde izlenecek bir dizi değil.
Öyle bir yerde bitti ki insanı daha fazla merak ettiriyorlar. Ama bittiği yer açısından da en azından daha bir kaç sezonluk malzeme çıkar.işin yoksa 1 yıl bekle.
Noluyorki siyahi oyuncu fazla olunca ekran mi kararıyor reisSılo fena değil. sadece çok fazla siyahi oyuncu var.
Noluyorki siyahi oyuncu fazla olunca ekran mi kararıyor reis
Hayri bey bana dargın misiniz. Ayran içtik ayrı mi dustukİyi akşamlar