"Lost" tarzı dizileri seven varsa "From" dizisini önerebilirim şu an 1. sezon bitti 2. sezon gelmesine az kaldı.
2. sezon finalini yaptı 3. sezon da devam edecek muhtemelen en az 6 sezonluk bir dizi olacak. Eğer gizem, gerilim, korku tarzı dizileri seviyorsanız hatta parçaları birleştirmeyi seviyorsanız kesin izleyin dümdüz şekilde izlenecek bir dizi değil.

Son düzenleme:
çimen show diye bir şey keşfettim harbi çok komik ama 2. sezondan başlayın ilk sezonda seste sorun var

Yeni çıkmış bir dizi daha 6'ncı bölümünde şu ana kadar sürükleyiciliği baya iyi.

1. Sezon finalini yaptı kendi adıma son yıllarda gördüğüm en iyi bilim kurgu dizisi ufak tefek mantık hataları olsa da genelde anlamıyla fazla gizem barındırıyor en azından gerçekçi bir yapım olmuş.
Son yıllarda gördüğüm en iyi ters köşelerden birini yaptılar. Temizlenmeye çıkan insanlar ilk bölümde dışarı çıktığında dünyayı normal gibi görüyorlardı ağaca doğru gitmek istediklerinde bir süre sonra yere düşüyorlardı şimdiye kadar kimse varamamıştı fakat sezon finalinde Nichols dışarı çıkmadan önce ısı bantlarını kaliteli şekilde değiştirdiler ardından çıktıktan sonra ağaca vardığındaysa sanal görüntü bozuldu gerçek görüntü ortaya çıktı dünyanın normal değil tamamen yok olduğunu gördü. Hatta yerdeki cesetler bile gözüküyordu o sanal görüntü de dışarı çıkar çıkmaz direk başlıklarını çıkaran insanlar muhtemelen saniyeler içinde öldü diğerleri de takılan ısı bantlarının dayanıklı olmamasından dolayı yavaş yavaş öldüler.

Benim tahminim Silo'nun içerisindeki herkes sadece kendilerinin yaşadığını sanıyor fakat gözüktü ki birçok Silo var. 2. sezonda Nichols başka bir Silo'ya doğru hareket edecek kameralardan göründüğü an o Silo'da ki insanlar şoke olacak hatta içeri alacaklar. Hatta bu Silo'lar ilk yapıldığı dönemde bir ağ şeklinde birbirine bağlantılı diye düşünüyorum o demir kapının ardında başka Silo'lar var. Güzel bir 2. sezon olacak.

çok iyimiş bu kısım yav
izleyen dinleyen var mı önerirler mi diziyi acep

totoş prens iyi rol kesiyor

Deppın kızı her hafta meşhur adult sitelerinde bulabileceginiz sahneleri var.

2. sezon finalini yaptı 3. sezon da devam edecek muhtemelen en az 6 sezonluk bir dizi olacak. Eğer gizem, gerilim, korku tarzı dizileri seviyorsanız hatta parçaları birleştirmeyi seviyorsanız kesin izleyin dümdüz şekilde izlenecek bir dizi değil.

işin yoksa 1 yıl bekle.

Geri
Üst Alt