Suits dizisine başladım onunda konusu fena ilerlemiyor.
1. sezon bitirdim 2'ye geçtim müthiş ilerliyor. İlk bölümü biraz anlatayım konusu ilgi çeken olursa dizi bulamıyorsa izler.

Çok zeki bir gencin avukatlık hayali var fakat başkası için sınavlara girip çıkarken matematik sınavından yakalanıp okuldan atılıyor sonrasında ilerleyen yıllarda bir arkadaşı için bir iyilik yaparken yolu bir avukatlık şirketine düşüyor o sıradada yardımcılık için alım var ve şirketin en iyi avukatı bunu mezun olmadığını bildiği halde zekasını görüp yardımcı avukat olarak alıyor. Şirkette herkes Harvard mezunu baya güzel ve eğlenceli bir konusu var. :asd:

Son düzenleme:
Ozark konusunda ne düşünüyorsunuz? Şu dizisiz gnlerde izlenirmi?

Çok zeki bir gencin avukatlık hayali varken yakın arkadaşıyla bir partide poker oynuyorlar orada arkadaşı 1000 dolar koyuyor o parada uyuşturucu parasıydı karşı taraf hile yaptığı için kaybettiler daha sonra parayı yerine koymak için 1 kerelik okulda başka bir öğrenci yerine matematik sınavına giriyor kız çok iyi derece yaptığı için şüpheleniliyor soruşturulma açılıyor o da okul müdürünün kızı çıkıyor ve Harvard'ı kazanmışken bir anda okuldan atılıyor. Bir gün arkadaşı işi büyütmüş eve bir çanta dolusu uyuşturucu getiriyor bu da onu kurtarmak için son kez yardım ederken ünlü bir Avukatlık şirketine yolu düşüyor o sırada binada polisleri fark ediyor kendini bir anda yardımcı avukat başvurularında buluyor oradaki Avukatta içeride tanıştıktan sonra kendisini geri çeviremiyor tam istediği kişi olduğuna karar verip yanına alıyor ve dizi başlıyor. :asd:
5. sezona geçtim müthiş ilerliyor dizi bulamayan varsa tavsiye ederim.

Yok ama duymustum ismini 8 yada 9 oldugunu ordan biliyorum succession a basladim ondan sonra bakacagım buna da :asd:
Normalde bu tarz dizilere biraz ön yargılı yaklaşırım hatta çok ilgimi çekmezdi konusu sıkıcı olabilir diye tahmin ediyordum ama bölümü izlerken nasıl geçtiğini anlamıyorum tadı damağımda kalıyor. :asd:

73012D28-9AAA-4DAE-BC96-52BF2B2E61A5.webp

dark sevenlere tavsiye edebilecegim 8 bölümlük mini dizi. dark kadar karmaşık bir aile agacı ve zamanda yolculuk trafiği yok o yuzden takip etmesi daha kolay. gizemin inşa edildiği ilk 6 bölüm çok iyi. son 2 bölümde artık olayı anlamış oluyoruz ve çözüm kısmı biraz daha macera havasında ve daha az sürprizli. benim gibi dizi izleyemeyen birine kendini izletmeyi başardı.

Reacher : Neden bu kadar pr yapti anlamadim. 1 - 2 sahne harici action vasat alti, hikaye desen bomboş. Emege saygidan 3 verdim.

D892ED37-C48D-4D8E-9D14-839F23430E7A.webp

kimsenin tavsiye etmemis olmasina sasirdigim alman yapimi 6 bolumluk mini dizi. tesadufen denk gelmesek haberimiz olmayacak. gizem/gerilim + suc/polisiye turunde tek solukta izlenen bir dizi olmus. almanlari tebrik ederiz.

Geri
Üst Alt