dün shogun dizisini seyrettim. para harcanmış fena dizi değil. ama japonlarin bu kadar vahşi gösterilmesi anlamsızdı. asmak, kesmek, kelle uçurmak bildiğin 40 haramiler gibi göstermişler herifleri. biz film çekiyoruz adamların misafirperverliğini gösteriyoruz bunlar bulduğunu tuttuğunu öpen vahşiliklerini gösteriyor.

Tokugawa önceki dönemde Samurailar yeni kiliclarina denemek icin sokaktan gecen vatandasi kesiyordu

Tokugawa önceki dönemde Samurailar yeni kiliclarina denemek icin sokaktan gecen vatandasi kesiyordu
vatandaşı kesiyorlardi da gelen tüccarı sorgusuz sualsiz çorbalik gibi haşlıyorlar mıydı? bunlar vietnamdaki esir abd askerlerine bağlamış olayı bana biraz abartılı geldi.

Umut'tan rol çalayım, eğer hapisane teması dışında aksiyonu bol, vahşi ve sıkmayacak diziler istersen 2 tane benden gelsin;
Banshee ve ütopik dünya temasını sevdiğim için İnto the Badlands önerebilirim. Özellikle Banshee tam bir erkek dizisidir. İnşallah izlememissindir :) İnto the Badlands biraz kişisel zevke giriyor, bir iki bölüm sonunda karar verebilirsin devam edip etmemeye.
Bravo 😂😂👌

D8A19DBA-10F5-49BD-8130-B909F2350D95.webp

cocuklugumuzun efsane dizisi anjinsan toranaga yeniden cekilmis. ilk 2 bolumu izledim. orijinalindan daha iyi olmus diyebilirim. game of thrones tarzı guc ve iktidar savaslarını seven ama ucan kacan ejderhalar yerine tarihi gerceklere dayalı saglam bir epik izlemek isteyenlere tavsiye ederim.

Baby Bandito güzel bir dizi ve kısa. gerçek bir olaydan esinlenip yapılıyor. şili yapımı

Geri
Üst Alt