Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dizileri bıraktım
Bırakmadım normalde heis öyle Feramuz gibi yazasım geldi oradaniye t'eaci

2018'de fln izlemiştim kafamda hala![]()
Niye devamını çekmediniz olm bu dizinin.
senaryo, oyunculuk, ambiyans. 10/9
çok kalite bir şey çıkmış ortaya
Eskiden dediğin gibi 1 sezon en az 20 bölüm filan olurdu. İlk sezonuna 22 bölüm ile başlayan SEAL Team'in geçen sezonu 14 bölüm olmuştu. Final sezonu ise 10 bölüm olacakmış.Eskisi gibi dizilerin çıkmaması çok kötü oldu. Ne güzel 1 sezonda 23 bölüm olurdu ve her hafta neredeyse 1 bölüm yayınlanırdı.
Şimdi bakıyorsun görsellik ve efekt artsa bile içerikler leş gibi oldu diziler artık konusundan çıkıp cinsel objeye dönüştü vücutlar gösteriliyor, gaylar birbirini yiyor.
Yıllar geçsede Lost, X-Files, Fringe, Wire, Sopranos, Oz, Prison Break, vs gibi dizilerin yerini hiçbir dizi tutmayacak.
Ne zaman başladın.House izliyorum bu ara
Dün geceNe zaman başladın.

Yolun uzun ama seveceksin, Gregory House kral adamdır tek başına dizinin kendisidir.Dün gece![]()
Got a sarmıştım yardırdım baya 5. Sezon 4 e kadar falan ama sürekli sadece onu izleyincede bayar gibi oldu ara verdim biraz dün gece de netflixde gezerken house'u görüp baslayayim dedimYolun uzun ama seveceksin, Gregory House kral adamdır tek başına dizinin kendisidir.

Got son sezona kadar efsane geçiyor ben ilk çıktığı zamanlar sezon sezon bekliyordum öyle olunca daha keyifle izlemiştim ama son sezon son 3 bölüm keşke tekrar çekilse dedim.Got a sarmıştım yardırdım baya 5. Sezon 4 e kadar falan ama sürekli sadece onu izleyincede bayar gibi oldu ara verdim biraz dün gece de netflixde gezerken house'u görüp baslayayim dedim![]()
Günde 8 -9 bazen 10 bölüm yani tüm sezonu izliyordum yavGot son sezona kadar efsane geçiyor ben ilk çıktığı zamanlar sezon sezon bekliyordum öyle olunca daha keyifle izlemiştim ama son sezon son 3 bölüm keşke tekrar çekilse dedim.

Benim standartım o kadar değil günde 1-2-3 bölüm izlerim 2011'den bu yana düzenli olarak izledim halen izlerim muhtemelen 10.000 bölümü aşmışımdır bir ara dizilerin listesi vardı kaydır kaydır bitmiyordu.Günde 8 -9 bazen 10 bölüm yani tüm sezonu izliyordum yav![]()

Sarınca baya yardırıyorum ama aşırıya kaçinca da surekli yapmak bayıyor bu seferdeBenim standartım o kadar değil günde 1-2-3 bölüm izlerim 2011'den bu yana düzenli olarak izledim halen izlerim muhtemelen 10.000 bölümü aşmışımdır bir ara dizilerin listesi vardı kaydır kaydır bitmiyordu.![]()
ara veriyorum öyle oluncada