images

cheese dialoglar barındırmakla birlikte fena deil, sci-ficı iseniz hoşunuza gidebilir
kitaba 1e 1 sadık çin versionu da varmış ama bu daha ii dior reddit geneli...

Dizinin 2. sezonu gelmiş önceden 1'i izlemiştim gayet iyiydi 2'ye başladım eğer Japon tarzı dizileri seven varsa baksın keyifli bir dizidir.

Kısaca içeriğinden bahsedeyim Amerikalı bir genç Japonya'da gazetecilik yapmaya başlıyor ve karanlık kısmıyla ilgileniyor.

6d1613fd4643b5dcfad623152b827d734529b4fdafcbd16013a724bdf873e159.jpg

Eskisi gibi dizilerin çıkmaması çok kötü oldu. Ne güzel 1 sezonda 23 bölüm olurdu ve her hafta neredeyse 1 bölüm yayınlanırdı.

Şimdi bakıyorsun görsellik ve efekt artsa bile içerikler leş gibi oldu diziler artık konusundan çıkıp cinsel objeye dönüştü vücutlar gösteriliyor, gaylar birbirini yiyor.

Yıllar geçsede Lost, X-Files, Fringe, Wire, Sopranos, Oz, Prison Break, vs gibi dizilerin yerini hiçbir dizi tutmayacak.

Eskisi gibi dizilerin çıkmaması çok kötü oldu. Ne güzel 1 sezonda 23 bölüm olurdu ve her hafta neredeyse 1 bölüm yayınlanırdı.

Şimdi bakıyorsun görsellik ve efekt artsa bile içerikler leş gibi oldu diziler artık konusundan çıkıp cinsel objeye dönüştü vücutlar gösteriliyor, gaylar birbirini yiyor.

Yıllar geçsede Lost, X-Files, Fringe, Wire, Sopranos, Oz, Prison Break, vs gibi dizilerin yerini hiçbir dizi tutmayacak.
Eskiden dediğin gibi 1 sezon en az 20 bölüm filan olurdu. İlk sezonuna 22 bölüm ile başlayan SEAL Team'in geçen sezonu 14 bölüm olmuştu. Final sezonu ise 10 bölüm olacakmış.
Kaliteli olsa yine bir şey demeyeceğim de, kalite de yerlerde artık.
Jason S. gibi adamı bile 2.0 IMDB'li köpek balığı filminde filan oynatıyorlar artık. Sözde intikam ve aksiyon temalı filmlerin bile alayı suicide squad tarzı çizgi film vari şeylere bürünmüş. İzlenecek adam gibi ne dizi ne de film var piyasada. Şaka gibi ya. Gayfliks ile varlığını hissettiğimiz woke culture her şeyi bok etti. Daha da nah düzelir.

Apple TV+’ye Natalie Portman’ın yeni dizisi eklenmiş bakalım.

MV5BNGQ2ZTlkNjEtOTJjNi00YTg5LThiYWYtYjg4Y2NjMmJlMTU3XkEyXkFqcGc@._V1_.jpg

1966 Şükran Günü'nde genç bir kızın ortadan kaybolması Baltimore şehrini sardığında, iki kadının hayatı ölümcül bir çarpışma rotasında birleşir. Maddie Schwartz (Natalie Portman), gizli bir geçmişten kurtulmaya ve kendini araştırmacı bir gazeteci olarak yeniden keşfetmeye çalışan Yahudi bir ev hanımıdır ve Cleo Johnson (Moses Ingram), ailesinin geçimini sağlamak için mücadele ederken Siyah Baltimore'un siyasi göbeğinde gezinen bir annedir. Farklı hayatları ilk başta paralel görünüyor, ancak Maddie, Cleo'nun gizemli ölümüne odaklandığında, etraflarındaki herkesi tehlikeye atan bir uçurum açılır. Vizyon sahibi yönetmen Alma Har'el'in imzasını taşıyan "Lady in the Lake", ateşli bir kara gerilim filmi ve kadınların hayalleri için ödedikleri bedelin beklenmedik bir hikayesi olarak karşımıza çıkıyor.

Got a sarmıştım yardırdım baya 5. Sezon 4 e kadar falan ama sürekli sadece onu izleyincede bayar gibi oldu ara verdim biraz dün gece de netflixde gezerken house'u görüp baslayayim dedim :asd:
Got son sezona kadar efsane geçiyor ben ilk çıktığı zamanlar sezon sezon bekliyordum öyle olunca daha keyifle izlemiştim ama son sezon son 3 bölüm keşke tekrar çekilse dedim.

Benim standartım o kadar değil günde 1-2-3 bölüm izlerim 2011'den bu yana düzenli olarak izledim halen izlerim muhtemelen 10.000 bölümü aşmışımdır bir ara dizilerin listesi vardı kaydır kaydır bitmiyordu. :asd:
Sarınca baya yardırıyorum ama aşırıya kaçinca da surekli yapmak bayıyor bu seferde :asd: ara veriyorum öyle oluncada

Geri
Üst Alt