Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 44.905
- 20.098
- 2.173
Çekimler bitmiş. 2025 yayında ama Allah bilir hangi 2025Başrol kadın ve Arjantinli gayet normal.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çekimler bitmiş. 2025 yayında ama Allah bilir hangi 2025Başrol kadın ve Arjantinli gayet normal.
biz neredeyiz sen neredesin yafutbolla ilişkimi kestim vakit dizi vakti
futbolla ilişkimi kestim vakit dizi vakti
Ne izlemektesinfutbolla ilişkimi kestim vakit dizi vakti
slow horsesNe izlemektesin
Ne izliyorsun bugünlerde reisThe Day of the Jackal'da baya güzel dizi
Silo ve bunu izliyorum tekrar dizi piyasasına döndüm bu bittikten sonra yeni dizilere yelken açacam sen naptın House bitirdin mi ?Ne izliyorsun bugünlerde reis
Hayır 6.sezonun başındayım bu ara dizi film pek izlemedim o piyasadan uzaklaştık biraz.Silo ve bunu izliyorum tekrar dizi piyasasına döndüm bu bittikten sonra yeni dizilere yelken açacam sen naptın House bitirdin mi ?
tavsiyen uzerine izlemeye basladim. ilk birkac bolum itibariyle fena gitmiyor. yalniz ciddiyetle mizah arasinda biraz bocaliyor gibi. bir ajan parodisine gore fazla dramatik sahneler var. ciddi bir ajan dizisine gore de fazla absurt. 90'larin havasini iyi veriyor ama dedigin gibi.Kleo
Absürt komediyle harmanlanmış Alman ajan dizisi. 80'lerin sonları ve 90'larda geçiyor (daha çok 90'ların başları). Dizideki herkesin kafa kırık aşağı yukarı, normalde sevmem böyle dizileri ama 90'ları özlediğim için herhalde hoşuma gitti. Az buçuk komik, eğlenceli bir dizi.
Abi Kleo'nun 2 sezonunu da bitirdikten sonra Killing Eve'e başladım. O da ana konu olarak benziyor buna ama Killing Eve bayağı komedi yönü ağır basacak şekilde yapılmış. İlk sezonu da çok eğlenceli, başroldeki kızın psikopatlıkları garip garip lafları hareketleri bayağı kahkaha attırıyor. 2. sezonun ortalarında biraz bozmaya başladı hatta sonlarda fazla saçmaladılar ama bayağı eğlenceli. İnşallah 3 ve 4'te dağıtmamışlardır.tavsiyen uzerine izlemeye basladim. ilk birkac bolum itibariyle fena gitmiyor. yalniz ciddiyetle mizah arasinda biraz bocaliyor gibi. bir ajan parodisine gore fazla dramatik sahneler var. ciddi bir ajan dizisine gore de fazla absurt. 90'larin havasini iyi veriyor ama dedigin gibi.
kleo'da ilk sezonun sonuna geldim. thilo ve zevzek polisin devreye girmesiyle dizinin mizah yonu agir basmaya basladi. o gozle izleyince gayet eglenceli oldu. bitirince diger diziye de baslarim.Abi Kleo'nun 2 sezonunu da bitirdikten sonra Killing Eve'e başladım. O da ana konu olarak benziyor buna ama Killing Eve bayağı komedi yönü ağır basacak şekilde yapılmış. İlk sezonu da çok eğlenceli, başroldeki kızın psikopatlıkları garip garip lafları hareketleri bayağı kahkaha attırıyor. 2. sezonun ortalarında biraz bozmaya başladı hatta sonlarda fazla saçmaladılar ama bayağı eğlenceli. İnşallah 3 ve 4'te dağıtmamışlardır.
Killing Eve