tv de yerli bir dizi baslayacak . senarist ve yonetmeni yuzunden bi tik beklenti yaptim . < uzun suredir bekledigim bir proje .
tanitimi da guzel olmus . velhasil , listem de bu yaz icin iyi gelecek projelerden biri de bu dizi . haliyle ilk bolumu keyifle bekliyorum .

saygi ve selamlar .

esref ruya'ya basladim 2 bolumu bitirdim gayet sariyor
oncelikle - selamlar sevgili mehmet ,

su sira tv de izledigim iki dizi den biri bu dizi .
forumumuz da basligini da acmistim , gerci farkli bir nedenden pisman oldum akabinde @Murat Saylak 'a rica ettim -basligi kaldirdi .

diziye donersek , dizi nin cekim tarzini sinematografik kalitesini oldukca begendim . ki ,
ilk bolum meshur giris sekansini *scarface filmine benzettim
( sasali kosk , genis merdivenler , duvarli bahceli alan , yerde yatan adamlar , scarface filmi_final_spoileri gibi -dizinin finalini- cagristiran esref'in son hali , arkada calan dokunakli melodi ve olusan genel karanlik hava) .salt bu sekans yonunden bile -beni kazanmis ve diziye cekmisti esref ruya . < - >

diger yandan ,
diziye asil baslama nedenim cagatay ulusoy oyunculugu . diger faktor , saglam galatasarayli olusu .

esref'in yanindaki karakterler de kendilerine has orijinal tiplemeler . faruk'u derinlik buluyorum. kitap,siir, duzgun turkce'ye verdigi onem vb . gurdal'i ozellikle dizi nin mizah tarafina katkisi dolayli renkli buluyorum. muslum karakteri ise bi tik gizemli yazilimda , flashback'lerle gecmisini islemelerini isterim .

villain secimlerini (nusret aga) kaliteli buldum . usta bir oyuncu secmeleri stratejik olarak olumlu bir hamle idi dizi adina .

dizi de arti ve eksi buldugum yonler genel baglam da elbette var, bu diziyi izleyene forumumuz da ilk defa denk gelmemle ortaya karisik bu mesaji yazayim istedim. haliyle simdilik bi cirpi da aklima bunlar geldi .:hat:

ps ;
3.bolumu izlememissin anladigim kadariyla , olur da izlersen, asagidaki sekansa dair yorumunu okumak isterim (spoiler) :

saygi ve selamlar.

bu yaz izleyecegim '' tv '' dizisi ; aile saadeti .

burak aksak > leyla ile mecnun dan sonra en son sevda kusun kanadinda dizisine imza atmisti 2017/17 olmasi lazim . bi nevi aile saadeti dizisi kendisini uzun sure sonra ekranlara donduren proje olacak .
yazarlik kalemini begendigim den dizi den beklentim buyuk .
bir diger isim - yonetmen selcuk aydemir , kendisi de burak aksak gibi uzun yiillardir '' tv'' den uzakti .
<-> en son sanirim imza attigi proje > kardes payi dizisi idi .
bu isimler dolayli renkli bir is olacagini dusunuyorum .
oyuncu kadrosu da guzel yapilmis .

tum bunlar goreceli elbette .

@Vasfi Vural , @Murat Durmaz ,

@Aras Şimşek @Onur Adıbelli , @Hayri Cund ,
sizin ''tv'' yerli dizilerle araniz nasil ? :)

saygi ve selamlar.

oncelikle - selamlar sevgili mehmet ,

su sira tv de izledigim iki dizi den biri bu dizi .
forumumuz da basligini da acmistim , gerci farkli bir nedenden pisman oldum akabinde @Murat Saylak 'a rica ettim -basligi kaldirdi .

diziye donersek , dizi nin cekim tarzini sinematografik kalitesini oldukca begendim . ki ,
ilk bolum meshur giris sekansini *scarface filmine benzettim
( sasali kosk , genis merdivenler , duvarli bahceli alan , yerde yatan adamlar , scarface filmi_final_spoileri gibi -dizinin finalini- cagristiran esref'in son hali , arkada calan dokunakli melodi ve olusan genel karanlik hava) .salt bu sekans yonunden bile -beni kazanmis ve diziye cekmisti esref ruya . < - >

diger yandan ,
diziye asil baslama nedenim cagatay ulusoy oyunculugu . diger faktor , saglam galatasarayli olusu .

esref'in yanindaki karakterler de kendilerine has orijinal tiplemeler . faruk'u derinlik buluyorum. kitap,siir, duzgun turkce'ye verdigi onem vb . gurdal'i ozellikle dizi nin mizah tarafina katkisi dolayli renkli buluyorum. muslum karakteri ise bi tik gizemli yazilimda , flashback'lerle gecmisini islemelerini isterim .

villain secimlerini (nusret aga) kaliteli buldum . usta bir oyuncu secmeleri stratejik olarak olumlu bir hamle idi dizi adina .

dizi de arti ve eksi buldugum yonler genel baglam da elbette var, bu diziyi izleyene forumumuz da ilk defa denk gelmemle ortaya karisik bu mesaji yazayim istedim. haliyle simdilik bi cirpi da aklima bunlar geldi .:hat:

ps ;
3.bolumu izlememissin anladigim kadariyla , olur da izlersen, asagidaki sekansa dair yorumunu okumak isterim (spoiler) :

saygi ve selamlar.

son bolumu bitirdim ustad , bolumleri arka arka soluksuz izledim. Cok hosuma gitti dizi

son bolumu bitirdim ustad , bolumleri arka arka soluksuz izledim. Cok ^hosuma gitti dizi
^begenmene sevindim sevgili mehmet .

bu dizi bayagi *maliyetli oldugundan alacagi *reytingler devam etmesi adina onem teskil ediyor . bu durum reklam verenlerle de alakali .prime time de yayinlanan -tutan bir ise- reklam otomatik geliyor. diger turlu anca yurtdisi satisi ile gidebildigi yere kadar gidiyor bolum sayisi .

ve veya istisna bu dizi ozelinde < - >

dizi nin tv disinda
yayin olarak amazon'a verilmis olmasi ''guzel bir haber'' dizinin devam etmesine destek babinda(maddi) .

maliyeti bi sekilde cikarmak icin bu yontemi yadirgamadim .

genel konuya istinaden ;

digital uzerinden ^yabanci dizilere
uzun suredir vakit ayiramiyordum, bu durumu bozma adina
hali hazir da su sira izledigim digital yabanci dizi ; cassandra .

son olarak toparlarsak ;

cok yakinda baslayacak olan
-burak aksak ve selcuk aydemir'in yillar sonra tvye donus projesi olan ; yaz dizisi -> - aile saadeti - dizisini
bekledigimi daha onceki mesajimda belirtmistim .
son tanitim ''muzikli klip'' eglenceli gorunuyor .

velhasil , ozlemisim bu tur yaz islerini . :hat:

saygi ve selamlar .

^begenmene sevindim sevgili mehmet .

bu dizi bayagi *maliyetli oldugundan alacagi *reytingler devam etmesi adina onem teskil ediyor . bu durum reklam verenlerle de alakali .prime time de yayinlanan -tutan bir ise- reklam otomatik geliyor. diger turlu anca yurtdisi satisi ile gidebildigi yere kadar gidiyor bolum sayisi .

ve veya istisna bu dizi ozelinde < - >

dizi nin tv disinda
yayin olarak amazon'a verilmis olmasi ''guzel bir haber'' dizinin devam etmesine destek babinda(maddi) .

maliyeti bi sekilde cikarmak icin bu yontemi yadirgamadim .

genel konuya istinaden ;

digital uzerinden ^yabanci dizilere
uzun suredir vakit ayiramiyordum, bu durumu bozma adina
hali hazir da su sira izledigim digital yabanci dizi ; cassandra .

son olarak toparlarsak ;

cok yakinda baslayacak olan
-burak aksak ve selcuk aydemir'in yillar sonra tvye donus projesi olan ; yaz dizisi -> - aile saadeti - dizisini
bekledigimi daha onceki mesajimda belirtmistim .
son tanitim ''muzikli klip'' eglenceli gorunuyor .

velhasil , ozlemisim bu tur yaz islerini . :hat:

saygi ve selamlar .

Saygı değer Suat ağabeyim , yorumların için teşekkürler.

Ben yaz dizileri pek sevmiyorum ya açıkçası en son izlediğim yaz dizi Geniş Aile idi oda tutunca uzamıştı zaten.

Pek fazla dizi izleyen birisi de değilim aslında, bu zamana kadar Geniş Aile, Işler güçler, kardeş, kurtlar vadisi , çukur izledim.
Şimdi de sadece Eşref Rüyayı seyrediyorum onun dışında yok

Saygı değer Suat ağabeyim , yorumların için teşekkürler.

Ben yaz dizileri pek sevmiyorum ya açıkçası en son izlediğim yaz dizi Geniş Aile idi oda tutunca uzamıştı zaten.

Pek fazla dizi izleyen birisi de değilim aslında, bu zamana kadar ^Geniş Aile, ^Işler güçler, ^kardeş, kurtlar vadisi , çukur izledim.
Şimdi de sadece Eşref Rüyayı seyrediyorum onun dışında yok
sevgili mehmet

^mesajinda ilginc buldugum durum ;

^yazdigin diziler den ozellikle ;
isler gucler (selcuk aydemir) ,
kardes payi (selcuk aydemir) ,ustte yazdigim ikiliden birinin isleri :) burak ozelinde ise en tuttugum isi ; leyla ile mecnun .

bu denkleme dedigin gibi genis aile'yi de ekleyebiliriz tat olarak . :hat:

vadi ve cukur normal sezon projeler oldugundan ,yaz isi ozelinde degerlendirirsem yaniltici olur . cukur'a <-> erkan kolcak(ulan istanbul) hatrina sans vermistim .

bende ekran da pek fazla dizi izlemiyorum , sure uzunlugu ve konu kliseligi yuzunden...

az ama oz izliyorum . o da gereksiz sahneler vsyi kesip kisaltilmis sekilde youtube uzerinden. ki, izlediklerimde de ;
iyi oyunculuk, derinlikli konu , kaliteli cekim/acisi , etkili muzikler vs olmazsa olmaz nuanslar . <- > su sira mevcut ekrandaki diziler icinde de kanimca ''esref ruya'' bu denkleme uyan nuanslarla bezeli nazarimda ) .

son olarak basa donersek ,

hali hazir da yaz sezonu tvde dizi izlemeyecektim ,ancak dedigim ikili ve onceki kult isleri hatrina, ve dahasi ikisinin ayni anda bir projede olacak olmasina istinaden, bu diziye bir sans verecegiz ev ahalisi olarak .

tum bunlar goreceli elbette .

ivedi donus icin tsk ederim.

saygi ve selamlar.

dizi nin ilk bolumu eh iste kivaminda idi . bir kac yerde bazi sahneleri begendim.
2. bolum umarim acilir .
cast tarafi yogun oldugundan takibi bi tik zor oldu . cunku , baslangic acilim hikayesi olarak cast'in her birinin bir hikayesi var . <gerci bu da ilginc bir tarz gibi .

aile saadeti.

saygi ve selamlar .

24 izleyesim var yine

Jack abiye terörist mıhlarken ekran başında tezahat yapmak istiyorum

Geri
Üst Alt