Fallout oynayalım.
f39f4073c83edd5abba5817ce748fd65.gif
Dizi basligindan oyun reklamı ha Yassak kardeşim yassak :asd:

yok mu lan guzel boyle icimizi ferahlatacak bir yapi

İzlemiyom ama sürekli video sanelerini izliyom :D Benim bu aralar işten dolayı dizi film izleyeyecek zamanım olmuyo.Adana - Gaziantep - Mersin arası sürekli gidip geliyom işlerden dolayı.Daha önce izlediğim dizilerin yeni bölümlerini bile ara sıra izleyebiliyom.Geçen bizim Başakşehir - Galatasaray Maç'ının İy'sini bile izleyemedim.Turistleri gezdirip ve sunum yapıp satış yapıyom.Eski emlak işi gibi ama bu daha kurumsal ve 4-5 şehir arasında daha çok iş yapma imkanım oluyo :D

İzlemiyom ama sürekli video sanelerini izliyom :D Benim bu aralar işten dolayı dizi film izleyeyecek zamanım olmuyo.Adana - Gaziantep - Mersin arası sürekli gidip geliyom işlerden dolayı.Daha önce izlediğim dizilerin yeni bölümlerini bile ara sıra izleyebiliyom.Geçen bizim Başakşehir - Galatasaray Maç'ının İy'sini bile izleyemedim.Turistleri gezdirip ve sunum yapıp satış yapıyom.Eski emlak işi gibi ama bu daha kurumsal ve 4-5 şehir arasında daha çok iş yapma imkanım oluyo :D

Tbbt ye yeniden başladım. Dizi tarihinin en komik yan karakterlerinden olan Stuart'ın karakterinin içine edilmiş. İlk başta comic book işleten özgüvenli nerd elemanken sonraki bölümlerde ezikliğin kitabini yazan ana ezik oyunculardan böle ezik hala getirilmis. İnsan üzülüyor yav 15 sene önce başlayan dizide böyle saçma karakter değişimi yaptıklarını unutmuştum. Penny gibi bomba sarışını bile tavlamis ilk başlarda

Ekli dosyalar

• images.webp
    images.webp
    47,3 KB · Görüntüleme: 1
Dark Winds'i bitirdim. 1. Seson biraz fazla spritistic olsa da 2. Ve 3. Sezonlari daha basit. Longmire tadinda bir dizi. Muzikleri de guzel.

Geri
Üst Alt