Ilk 26 ya da 23 bolum (tam hatırlayamadım) ciddi anlamda efsanedir. Anime sevmem pek ama saygı duydurdu kendisine her türlü tavsiye ederim.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

the big bang theory

game of thrones

spartacus

lost

the walking dead

prison break

fringe

the 100 bilim kurgu

orphan black de iyi dizi aksiyon dram bilim kurgu her şey var.

korku gerilim bates motel derim.

vikings de iyi dizidir.

the big bang theory

game of thrones

spartacus

lost

the walking dead

prison break

fringe

the 100 bilim kurgu

orphan black de iyi dizi aksiyon dram bilim kurgu her şey var.

korku gerilim bates motel derim.

vikings de iyi dizidir.

Walking dead'in neredeyse ayni kurgusuna sahip uzayli dizisi icinde Falling Skies'i onereyim bende.

Onun dışında The Simpsons tarzi Futurama var sevdigin bi tarz ise çoğu bolumunde kahkaha attigim nadir dizilerdendir.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

The Walking Dead

Prison Break

Lost

Teen Wolf(Ergen Kurt )

Game Of Thrones

Dexter

Spartacus

1-Prison Break 2-Spartacus 3-GameOfThrones Bla Bla diğerleri

en son hannibal s02'yi bitirdim. ilk sezon'a kiyasla cok daha iyiydi.

@Özgür Aslan reyis

takvim defterin müsaitse sıkıştır bunu biryere. icinde her bölüm bol bol psikoloji muhabbeti de dönüyor, seversin büyük ihtimalle:DD

Forumun yaş ve ilgi ortalamasına uygun bir dizi önereyim o zaman. Genç arkadaşlarımız oyuncu kadrosundaki seksi tercihleri özellikle sevecektir, İlk başlarda birbirinden bağımsız gibi görünse de ilerleyen bölümlerde aslında bağlantılı olduklarını farkettiğimiz totalde 2 sezon her biri 20'şer dakikalık 24 skeç tadında episodedan oluşan ve kelime anlamı ''felakete götüren kadın'' ya da daha geniş bir ifadeyle '' ilişkiye girdiği erkeklere sonunda büyük sıkıntılar yaşatan çekici ve baştan çıkarıcı kadın'' olan Femme Fatales her bölümde farklı farklı sevişgen bacıların rol aldığı saçma sapan bir dizidir. Çok şeker kızlar olsa da senaryodan bir şey beklemeyin. Niye öneriyorsun o zaman derseniz de bak ona ben de şimdi bir anlam veremedim neyse o kadar şey yazdım silmek olmaz.Belki birinin işine yarar.+18'e dikkat @Berat YESİR sen izleme.

Her bölümün başında 1 kaç dakika belirip dizinin o bölümünde kadınlar konusunda almamız gereken ders hakkında ufak tüyolar veren Tanit Phoenix ablamızı da bu vesileyle yad etmiş bulunmaktayım.

[attachment=11194:tanit-phoenix.jpg]

Ekli dosyalar

• 968full-femme-fatales-screenshot.webp
    968full-femme-fatales-screenshot.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 216
  • dr-lilith.webp
    dr-lilith.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 217
  • FemmeFatale_Header.webp
    FemmeFatale_Header.webp
    30,7 KB · Görüntüleme: 217
  • FemmeFatales.webp
    FemmeFatales.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 215
  • lilith.webp
    lilith.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 216
  • lilith-2.webp
    lilith-2.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 215
  • snapshotvz.webp
    snapshotvz.webp
    43,7 KB · Görüntüleme: 217
  • tanit.webp
    tanit.webp
    68 KB · Görüntüleme: 217
  • Tanit_Phoenix-Femme_Fatales.webp
    Tanit_Phoenix-Femme_Fatales.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 216
  • tanit-phoenix.webp
    tanit-phoenix.webp
    27,9 KB · Görüntüleme: 217
Forumun yaş ve ilgi ortalamasına uygun bir dizi önereyim o zaman. Genç arkadaşlarımız oyuncu kadrosundaki seksi tercihleri özellikle sevecektir, İlk başlarda birbirinden bağımsız gibi görünse de ilerleyen bölümlerde aslında bağlantılı olduklarını farkettiğimiz totalde 2 sezon her biri 20'şer dakikalık 24 skeç tadında episodedan oluşan ve kelime anlamı ''felakete götüren kadın'' ya da daha geniş bir ifadeyle '' ilişkiye girdiği erkeklere sonunda büyük sıkıntılar yaşatan çekici ve baştan çıkarıcı kadın'' olan Femme Fatales her bölümde farklı farklı sevişgen bacıların rol aldığı saçma sapan bir dizidir. Çok şeker kızlar olsa da senaryodan bir şey beklemeyin. Niye öneriyorsun o zaman derseniz de bak ona ben de şimdi bir anlam veremedim neyse o kadar şey yazdım silmek olmaz.Belki birinin işine yarar.+18'e dikkat @Berat YESİR sen izleme.

Her bölümün başında 1 kaç dakika belirip dizinin o bölümünde kadınlar konusunda almamız gereken ders hakkında ufak tüyolar veren Tanit Phoenix ablamızı da bu vesileyle yad etmiş bulunmaktayım.

sus

Parks and r. Ye basladim isindim izlicem zabaha kadar renktaslar

WHAHAHAHAHAH :D NE BILEYIM LAN YABANCI DIZI BEN ULAN ISTANBULU IZLERIM SALT :ka19: :ka21:

Her türlü ağa , türk pembe dizisine yabancıyim olur mu ?

@twtmel

Geri
Üst Alt