The White Queen. Geçen CNBC-e de denk geldim. 2. Bölümüydü sanırım. Tarihsel dizileri sevenler için güzel bir dizi diyebilirim.Hafiften bir muhteşem yüzyıl havası var :D

aranizda married with children´i seven yok mu arkadas?resmen efsane sit-com ama forumda esamesi okunmuyor..

Maalesef eski kaliteli dizilere rağbet pek yok burada azizim. Oysa Al Bundy'nin ayakkabıcı maceraları,eşinin salaklıkları ve oğullarının sapıklıkları ile bizi zamanında az yerlere yatırmamıştır...

[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD="bgcolor: white, colspan: 2"][h=1]"Z Nation" (2014) the walking dead benzerı ve kalitelı bır dızı.ilk 2 bölumu yayınlandı ve begenılmış gıbı gozukuyor.tavsıye ederım.[/h]
[/TD]
[/TR]
[TR="bgcolor: #FFFFFF"]
[TD="width: 20%"]
3843168.jpg
Bir zombi virüsünün insanları kırıp geçirmesinden 3 yıl sonra bir grup insan bilinen bu virüse bağışıklığa sahip tek insanı New York’tan Kalifornia’ya götürmek zorundadırlar. Zira kalan tek laboratuvar onun kanını büyük bir hevesle beklemektedirler. İnsanoğlunun geleceği büyük bir belirsizlik içindeyken, post-apokaliptik bir Amerika’da 3000 kilometre uzunluğunda bir ölüm kalım mücadelesi başlayacaktır.[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

The walking dead'in the'sı etmez. 10 dakika zor dayanıp kapattım. 5 para etmez

Walking Dead'in hiç bir bölümünü izlemedim ve muhtemelen izlemeyecegim

Gotham'ı izlemeye başlayacağım bakalım nasılmış.

attachment.php

da vinci's demons
bence mutlaka izlenmesi gereken dizilerden bir tanesi

tarih,savaş,seviş,hayalgücü vs. herşey var
2.sezonda osmanlıyla yapılan savaş vs.
Türkçe konuşmalar (her ne kadar kötü olsada) Türkler vs.

İzleyin

Ekli dosyalar

• Da-Vinci's-Demons-Starz.webp
    Da-Vinci's-Demons-Starz.webp
    24,1 KB · Görüntüleme: 97
güzel dizi, ama ayni zamanda çok eski

Peggy oynayan aktris yaşlandıkça güzelleşti.. :k19:

Yalnız ben şu 2 kelimenin birarada kullanılmasını hala anlayamadım. Yeni sit-com'larda zerre orjinallik yok. Örneğin biraz önce taviye ettiğim That 70s Show'dan örnek vereyim : Big Bang Theory'deki Raj karakteri, Fez karakteri ile bayağı aynı...HIMYM, Friends'i konsept olarak yine bana göre taklit etmiştir...

Peggy konusunda hemfikirim :D

Son düzenleme:
Sikmamasi lazım ama geleneksel bir kural olarak.sıt comlarin ilk 7-8 bölümü duragan olur.

Bugün burada zorla izlettirdigim nice insan bulursun hiç biri pişman olmamıştır.

-Tapatalk-

Özgür sen bayağı misyon oluşturdun kendine bu uğurda :D Ha takdir ediyorum bu yönünü o ayrı...:ka21:

Yalnız ben şu 2 kelimenin birarada kullanılmasını hala anlayamadım. Yeni sit-com'larda zerre orjinallik yok. Örneğin biraz önce taviye ettiğim That 70s Show'dan örnek vereyim : Big Bang Theory'deki Raj karakteri, Fez karakteri ile bayağı aynı...HIMYM, Friends'i konsept olarak yine bana göre taklit etmiştir...

Peggy konusunda hemfikirim :D

Eski derken stili, tarz olarak eski demek istedim, dizideki karakterleri veya orjinallik degil.

O zaman için komik olan şakalar simdik komik oldugunu düşünmüyorum. Saved By The Bell ve Fresh Prince of Bel Air de o türlü, eski dizilerdir.

Mesela Fresh Prince harika diziydi, eskiden gülmedigim bölüm hatirlamiyorum ama ayni bölümü şimdik bakmak istiyorsam en fazla 3-4 gerçekten komik olan şeyler bulabiliyorum.

Maalesef eski kaliteli dizilere rağbet pek yok burada azizim. Oysa Al Bundy'nin ayakkabıcı maceraları,eşinin salaklıkları ve oğullarının sapıklıkları ile bizi zamanında az yerlere yatırmamıştır...
aynen öyle.
cosby ailesi,happy days,diffrent strokes,inspektor columbo,fresh prince of bel air,the a-team,knight rider,miami vice,21 jump steet,magnum suan aklima gelen on numara dizilerdir..:D

Geri
Üst Alt