- 4 Temmuz 2010
- 23.847
- 204
- 1.263
Mwc de iyi tabii ki ama hiç baştan sona izlemedim hep bölüm bölüm.
-Tapatalk-
-Tapatalk-
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
10/9 almış.diyor ya gelmiş geçmiş en iyi sitcom (seinfield e d Saygım sonsuz)
Ama bayarsa aksiyon istersen çerez gibi çıtır çıtır akıp gidecek Supernatural var.
-Tapatalk-
aranizda married with children´i seven yok mu arkadas?resmen efsane sit-com ama forumda esamesi okunmuyor..
aranizda married with children´i seven yok mu arkadas?resmen efsane sit-com ama forumda esamesi okunmuyor..
güzel dizi, ama ayni zamanda çok eski
Peggy oynayan aktris yaşlandıkça güzelleşti.. :k19:
Sikmamasi lazım ama geleneksel bir kural olarak.sıt comlarin ilk 7-8 bölümü duragan olur.
Bugün burada zorla izlettirdigim nice insan bulursun hiç biri pişman olmamıştır.
-Tapatalk-
kapatılıncaDizimag ne zaman efsane olmustu pardon
Yalnız ben şu 2 kelimenin birarada kullanılmasını hala anlayamadım. Yeni sit-com'larda zerre orjinallik yok. Örneğin biraz önce taviye ettiğim That 70s Show'dan örnek vereyim : Big Bang Theory'deki Raj karakteri, Fez karakteri ile bayağı aynı...HIMYM, Friends'i konsept olarak yine bana göre taklit etmiştir...
Peggy konusunda hemfikirim![]()
aynen öyle.Maalesef eski kaliteli dizilere rağbet pek yok burada azizim. Oysa Al Bundy'nin ayakkabıcı maceraları,eşinin salaklıkları ve oğullarının sapıklıkları ile bizi zamanında az yerlere yatırmamıştır...