arka sokaklar
hastane bombalandı
sezon finalini böyle yaptılar

:(

GoT bitiğinden Ray Donovan'a başladım müthiş birşey....

Gesendet von meinem SM-G920F mit Tapatalk

En son Broadchurch'ü izledim. Zaten 2 sezon. Killing havası vermeye çalışmışlar ama İngilizler bu işi beceremiyor. İlk sezon biraz izletiyor kendisini, ikinci sezon mala bağlıyor dizi.

Luther'de de aynı durum oluyordu. Dizi başlarda güzel gidiyor, sonrasında dizide olan biten her şey bu herifin üzerine kalmaya başlayınca bu ne mal bir dizidir diyip onu da kenara atmıştım. Zaten bir sezonda 2-4 arası bölüm olmasından bir tuhaflık olduğu belliydi. İmdb'de herhalde İngilizler çok yüklenmişler, yoksa ikisi de 8'i görecek diziler değil.

Bu aralar Six Feet Under'a başladım. 2. sezondayım. Dizi kara mizah, eski bir dizi illa ki vardır izleyenler. Çok güzel başladı fazla durağanlaştı. İnşallah toparlar çünkü gerçekten güzel dizi. Karakterlerin çoğu kırık ama absürtlük derecesine varacak kadar değil. Bir tek Brenda'dan tiksindim dizide. Fazla kasıntı, fazla uçuk bir tip. Bir de gay muhabbetini bu kadar göze sokmasalar çok daha iyi olurmuş. Adamlar bu işi normalleştireceğiz diye bokunu çıkarmışlar resmen. İzlerken içim acıdı resmen, koca Dexter ne hallere düşmüş de Dexter'da oynamış dedim.

En son Broadchurch'ü izledim. Zaten 2 sezon. Killing havası vermeye çalışmışlar ama İngilizler bu işi beceremiyor. İlk sezon biraz izletiyor kendisini, ikinci sezon mala bağlıyor dizi.

Luther'de de aynı durum oluyordu. Dizi başlarda güzel gidiyor, sonrasında dizide olan biten her şey bu herifin üzerine kalmaya başlayınca bu ne mal bir dizidir diyip onu da kenara atmıştım. Zaten bir sezonda 2-4 arası bölüm olmasından bir tuhaflık olduğu belliydi. İmdb'de herhalde İngilizler çok yüklenmişler, yoksa ikisi de 8'i görecek diziler değil.

Bu aralar Six Feet Under'a başladım. 2. sezondayım. Dizi kara mizah, eski bir dizi illa ki vardır izleyenler. Çok güzel başladı fazla durağanlaştı. İnşallah toparlar çünkü gerçekten güzel dizi. Karakterlerin çoğu kırık ama absürtlük derecesine varacak kadar değil. Bir tek Brenda'dan tiksindim dizide. Fazla kasıntı, fazla uçuk bir tip. Bir de gay muhabbetini bu kadar göze sokmasalar çok daha iyi olurmuş. Adamlar bu işi normalleştireceğiz diye bokunu çıkarmışlar resmen. İzlerken içim acıdı resmen, koca Dexter ne hallere düşmüş de Dexter'da oynamış dedim.

Hep aynı tarzda ilerliyor

Cenaze üzerinden akıyor bölümler genelde

Ara dizi olur Six Feet Underdan şöyle 2-3 bölüm arka arkaya izleyince sıkıyor yinede güzel dizi tabi

o nasıl bir dizi bu arada stranger things mükemmel diziymiş duydum fringe başladım bende
Black Mirroru hala izlemediysen aç hemen izle işleri falan boşver.

2 sezon 6 bölüm + 1 özel bölüm

Teknoloji distopyası. İlk sezonun 3. bölümü ve Christmas özel bölümü efsanedir özellikle.

Black Mirroru hala izlemediysen aç hemen izle işleri falan boşver.

2 sezon 6 bölüm + 1 özel bölüm

Teknoloji distopyası. İlk sezonun 3. bölümü ve Christmas özel bölümü efsanedir özellikle.
merak ettim ben kolay kolay dizi beğenmiyorum böyle çok diziyi bırakmışlığım vardır dexter sarmadı mesela vikings de sarmadı game of dan sonra

merak ettim ben kolay kolay dizi beğenmiyorum böyle çok diziyi bırakmışlığım vardır dexter sarmadı mesela vikings de sarmadı game of dan sonra
7 bölüm yav

Ayrıca beğenirsin eğer diziyi benimsersen. Şu ana kadar önerdiğim herkes mükemmel dedi bak iyi bile değil.

Örnek Özgür Aslan

Big Bang Theory izleyen var mı

Çok berbat dizi olmuş gerçekten
vallla izliyodum ama parça parça tvde rast gelirsem yani oturup baştan izlemedim zaten pek akıcı bi konu yok hep geyik muhabbeti sırf kafa sıfırlamak için izlenir how i met your motherda bile konu vardı :D

Black Mirror aslında bir dizi değil. Yani birbirini takip eden bölümler ve genel bir hikayeden oluşmuyor. Sadece genel olarak ortak bir çıkış noktası mevcut konu olarak. Bunun dışında her bölüm kendi içinde ufak bir film gibi.

Film ve diziden ziyade kurgusal bir belgesel demek daha doğru belki de.

vikings, GoT, spartacus, marco polo, rome tarzi var mi önerebileceginiz?

tarih, aksiyon, entrika icerikli dizilerden hoslaniyorum

prison break, walking dead bunlari begenmedim mesela

Son düzenleme:
vikings, GoT, spartacus, marco polo, rome tarzi var mi önerebileceginiz?

tarih, aksiyon, entrika icerikli dizilerden hoslaniyorum

prison break, walking dead bunlari begenmedim mesela

Fazla aksiyon yok ama Tudors fena değildir. Dibine kadar entrika var. Sırf 2. sezonun final bölümleri için bile izlenir.

Geri
Üst Alt