Fatih Aras
Baba Gündüz
- 5 Eylül 2014
- 83.179
- 68.289
- 4.393
arka sokaklar
hastane bombalandı
sezon finalini böyle yaptılar

hastane bombalandı
sezon finalini böyle yaptılar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
o nasıl bir dizi bu arada stranger things mükemmel diziymiş duydum fringe başladım bendeEkimde Black Mirror geliyor bu arada.
En son Broadchurch'ü izledim. Zaten 2 sezon. Killing havası vermeye çalışmışlar ama İngilizler bu işi beceremiyor. İlk sezon biraz izletiyor kendisini, ikinci sezon mala bağlıyor dizi.
Luther'de de aynı durum oluyordu. Dizi başlarda güzel gidiyor, sonrasında dizide olan biten her şey bu herifin üzerine kalmaya başlayınca bu ne mal bir dizidir diyip onu da kenara atmıştım. Zaten bir sezonda 2-4 arası bölüm olmasından bir tuhaflık olduğu belliydi. İmdb'de herhalde İngilizler çok yüklenmişler, yoksa ikisi de 8'i görecek diziler değil.
Bu aralar Six Feet Under'a başladım. 2. sezondayım. Dizi kara mizah, eski bir dizi illa ki vardır izleyenler. Çok güzel başladı fazla durağanlaştı. İnşallah toparlar çünkü gerçekten güzel dizi. Karakterlerin çoğu kırık ama absürtlük derecesine varacak kadar değil. Bir tek Brenda'dan tiksindim dizide. Fazla kasıntı, fazla uçuk bir tip. Bir de gay muhabbetini bu kadar göze sokmasalar çok daha iyi olurmuş. Adamlar bu işi normalleştireceğiz diye bokunu çıkarmışlar resmen. İzlerken içim acıdı resmen, koca Dexter ne hallere düşmüş de Dexter'da oynamış dedim.
Black Mirroru hala izlemediysen aç hemen izle işleri falan boşver.o nasıl bir dizi bu arada stranger things mükemmel diziymiş duydum fringe başladım bende
merak ettim ben kolay kolay dizi beğenmiyorum böyle çok diziyi bırakmışlığım vardır dexter sarmadı mesela vikings de sarmadı game of dan sonraBlack Mirroru hala izlemediysen aç hemen izle işleri falan boşver.
2 sezon 6 bölüm + 1 özel bölüm
Teknoloji distopyası. İlk sezonun 3. bölümü ve Christmas özel bölümü efsanedir özellikle.
7 bölüm yavmerak ettim ben kolay kolay dizi beğenmiyorum böyle çok diziyi bırakmışlığım vardır dexter sarmadı mesela vikings de sarmadı game of dan sonra
sağol kardeşim çok merak ettim şimdiden7 bölüm yav
Ayrıca beğenirsin eğer diziyi benimsersen. Şu ana kadar önerdiğim herkes mükemmel dedi bak iyi bile değil.
Örnek @Özgür Aslan
vallla izliyodum ama parça parça tvde rast gelirsem yani oturup baştan izlemedim zaten pek akıcı bi konu yok hep geyik muhabbeti sırf kafa sıfırlamak için izlenir how i met your motherda bile konu vardıBig Bang Theory izleyen var mı
Çok berbat dizi olmuş gerçekten
vikings, GoT, spartacus, marco polo, rome tarzi var mi önerebileceginiz?
tarih, aksiyon, entrika icerikli dizilerden hoslaniyorum
prison break, walking dead bunlari begenmedim mesela
vikings, GoT, spartacus, marco polo, rome tarzi var mi önerebileceginiz?
tarih, aksiyon, entrika icerikli dizilerden hoslaniyorum
prison break, walking dead bunlari begenmedim mesela