Benim icin efsane oyunculuklar var, mesela Walter White, Gustavo Fring, Saul, Sherlock, Khaleesi (hastasiyiz dedeeeeee), Michael Scofield, Pablos Escobar ilk aklima gelenler. David Budd karakteri Bodyguard alti bölümlük mini bir dizi olmasina ragmen bunlarin arasina katildi.

Kenan komutanin onerdigi diziye aksam bakayin

ub.msji

bodyguard-920x584.png

sonunu bir türlü tahmin edemedim kendimi mal gibi hissettim
başarılıydı 10/8

The protector bugun cikiyor. Bakalim saat kacta ve nasil olacak

Bodyguard mini dizi değil. 2.sezonu da olacak
Henüz kesin degil ama büyük ihtimal.
Mini dizi olarak basladi ama büyük ilgi görünce ikinci sezon ihtimali cikti ortaya.
Hikaye baglantili olacak mi, Richard Madden olacak mi, bunlarin hic birisi kesin degil.
En azindan benim su an bildiklerim bu kadar.

Fragmanını hiç beğenmemiştim, bugünde yorumların %99'u aşırı olumsuz olur diye tahmin ediyordum ama öyle olmadı, beğenen veya izlenebilir bulanlar beğenmeyenlerden fazla. Kısmetse bu gece ilk bölümü izlerim.

Abi var mi dizi onerin direk basliyim.
Gizem Psikoloji gerilim severim
Seks barindirmasin mumkunse :

Abi var mi dizi onerin direk basliyim.
Gizem Psikoloji gerilim severim
Seks barindirmasin mumkunse :
İzlemediysen mindhunter güzel, 4. bölümdeyim şu ana kadar güzel diyeyim. Action yok, insan neden seri katil olur, seri katil-toplum ilişkisi, devletin rolü vs gibi konular işleniyor. İlgini çekiyorsa seversin muhtemelen. Ne yazık ki bir kaç sahnede cima var, ama abartı değil.

İzlemediysen mindhunter güzel, 4. bölümdeyim şu ana kadar güzel diyeyim. Action yok, insan neden seri katil olur, seri katil-toplum ilişkisi, devletin rolü vs gibi konular işleniyor. İlgini çekiyorsa seversin muhtemelen. Ne yazık ki bir kaç sahnede cima var, ama abartı değil.

Manhunt Unabomber dizisini izledin mi?

Geri
Üst Alt