91dSa-cgkNL._RI_.jpg

Önerileri alalım.

Başlık güncelken buradan sorayım, netflix'in algoritmasını ve arayüzünü sevmiyorum, inatla ilgimi çekmeyen şeyleri öneriyor bir de netflix'e bağımlı kalmak istemiyorum. Yeni çıkan dizi ve filmleri karışık olmayan pratik bir arayüzle takip edebileceğim site var mı ?

Amerikan futbolu ilgili spor dizisi ballers idaresi var. Başrolde Dwayne Johnson.

Başlık güncelken buradan sorayım, netflix'in algoritmasını ve arayüzünü sevmiyorum, inatla ilgimi çekmeyen şeyleri öneriyor bir de netflix'e bağımlı kalmak istemiyorum. Yeni çıkan dizi ve filmleri karışık olmayan pratik bir arayüzle takip edebileceğim site var mı ?

Netflix için Turflix diye bi site var.

Zurnafix uyeligimi askiya aldigimi biliyomuydun ustad ?

stargatein dizisi 2.sezondayım da şimdilik eh işte

1571874322328.webp

stargate devam ediyorum 2.sezonun ortalarındayım son izlediğim iki bölüm film tadındaydı

şu 3. türden yakınlaşmalar filmi tadındaydı grilerle net bi şekilde tanışıldı

şu da biraz zorlamayla yıldızlararasını anımsattı. iki bölüm arka arkaya geldiği için önceki bölümün etkisinden dolayı olabilir tabi bu anımsatma

İlk bölümünü izledim, muhtemelen bitiririm bu diziyi o havayı aldım ama yine de daha önce hatmetmiş biri varsa fikirlerini merak ettim.

Medici: Master of Florence

İlk bölümünü izledim, muhtemelen bitiririm bu diziyi o havayı aldım ama yine de daha önce hatmetmiş biri varsa fikirlerini merak ettim.

Medici: Master of Florence

ilk sezon güzeldi ama ikinci sezon baska bir tarihde oynadi icin heralde bütün oyuncular degismisti pek kesmedi beni ve biraktim

Son düzenleme:
ilk sezon güzeldi ama ikinci sezon baska bir tarihde oynadi icin heralde bütün oyuncular degismisti pek kesmedi beni ve biraktim
4 bölümde bir soğudum gibi bu Albizzi ne derse dayanak bile göstermeden niye doğru kabul ediliyor anlamadım dizinin kurgusu bu açıdan çok zayıf kalmış maalesef havası iyi aslında şimdilik ama... İki sezon zaten başlarsam son sezonu da bitiririm gibi.

Geri
Üst Alt