- 27 Ocak 2010
- 139.516
- 105.865
- 5.648
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Başlık güncelken buradan sorayım, netflix'in algoritmasını ve arayüzünü sevmiyorum, inatla ilgimi çekmeyen şeyleri öneriyor bir de netflix'e bağımlı kalmak istemiyorum. Yeni çıkan dizi ve filmleri karışık olmayan pratik bir arayüzle takip edebileceğim site var mı ?
Zurnafix uyeligimi askiya aldigimi biliyomuydun ustad ?Başlık güncelken buradan sorayım, netflix'in algoritmasını ve arayüzünü sevmiyorum, inatla ilgimi çekmeyen şeyleri öneriyor bir de netflix'e bağımlı kalmak istemiyorum. Yeni çıkan dizi ve filmleri karışık olmayan pratik bir arayüzle takip edebileceğim site var mı ?
Evet okumuştum ilgili postu, mühim bir gelişme olarak değerlendirmiştim.Zurnafix uyeligimi askiya aldigimi biliyomuydun ustad ?
vis a visÖnerileri alalım.
karılı kızlı bı dızı onerını alırım
İlk bölümünü izledim, muhtemelen bitiririm bu diziyi o havayı aldım ama yine de daha önce hatmetmiş biri varsa fikirlerini merak ettim.
Medici: Master of Florence
4 bölümde bir soğudum gibi bu Albizzi ne derse dayanak bile göstermeden niye doğru kabul ediliyor anlamadım dizinin kurgusu bu açıdan çok zayıf kalmış maalesef havası iyi aslında şimdilik ama... İki sezon zaten başlarsam son sezonu da bitiririm gibi.ilk sezon güzeldi ama ikinci sezon baska bir tarihde oynadi icin heralde bütün oyuncular degismisti pek kesmedi beni ve biraktim