Watchmen diye bir diziye basladim. Tuhaf sahneleri var ama insan yine de izlemek istiyor.
onun reklamlarıda bi acayipti uzun zaman önce denk gelmiştimde baya dikkat çekiyordu temelde 1984 havası var gibiydi.
neyse izle sen sarıyor dersen başlarım

onun reklamlarıda bi acayipti uzun zaman önce denk gelmiştimde baya dikkat çekiyordu temelde 1984 havası var gibiydi.
neyse izle sen sarıyor dersen başlarım

Eyv filmi hosuma gitmisti o yuzden basladim zaten ama çok duzensiz hikayesi var yav. 1923de abd kasabasinda yasayn bir zenciyle bugunle arasi gidip geliyor. potansiyel var ama henuz keyif alamadim

@Aydın Aslan The Wire için neler söylersin?

Ufak bir spoiler dizi gidişatını etkilemiyor ;

Tarihin en gerçekçi dizisi diyebilirim hala izlememiş olman büyük şans

Ufak bir spoiler dizi gidişatını etkilemiyor ;

Tarihin en gerçekçi dizisi diyebilirim hala izlememiş olman büyük şans

Yaew bu dizi tam benlikmiş, herkes gerçekçi işleyişten bahsediyor dizilerde kurgudan evvel buna bakarım ben daima.

pretty little liars ile ilgili görsel sonucu

Pretty Little Liars

Bir ergen dizisi arıyordum sonunda buldum.Gossip girl'den sonra ilaç gibi geldi diyebilirim

Yaew bu dizi tam benlikmiş, herkes gerçekçi işleyişten bahsediyor dizilerde kurgudan evvel buna bakarım ben daima.

Reyis öyle sahneler var ki Türkiye'de aynı sahneler yayınlansa neler olurdu diye düşünmeden edemiyorsun.Kısa sürede diziyi yasal yollardan edinmeni öneririm

EA3yUxpXkAAFZcq

GSmiz yüzünden mutluluğu dizilerde bulduk.

Witcher 3 iyi olacak gibi sanki ya son fragman umut vadediyor. İzlemeyen varsa izlesin.

son aylarda izledigim dizilerin tahlilini yapmak isterim

succession 2. sezon
ilk sezonu iyi bir diziydi ikincisi daha iyi reytingler alsa da gerilemis durumda yine de tavsiye ederim iyi yapim 7/10

righteous gemstones
iyi bir cast soz konusu olsa da averaj bir yapit yine de oynayan 3 aktorun hatrina 6.5 cakarim 6.5/10

always sunny 14. sezon devam etmekte
bir klasik 10/10

unbelievable
toni colette var diye izledim fena bir yapim degil bilhassa ilk bolumler, fena olmayan bir dedektiflik seysi gibi en azindan manhunterdan iyi 7/10

mr robot 4. sezon devam etmekte
her zaman belli bir kalitenin ustunde seyretse de konu iyice corba oldugundan pek birsey anlamadan izlemek soz konusu, fakat yine de severek izledigimin altini cizerim 7.5/10

mrs fletcher
bu da yeni bir dizi 2 bolumune baktim basroldeki hanfendiyi sevdigimden, fena degil gibi en azindan baymiyor 6/10

silicon valley kacinci sezon oldugunu bilmiyorum 3 bolum oldu sanirim
eskisi kadar komik gelmese de yine de is yapan kategoride bir yapit 6.5/10

watchmen
en degisigi bu heralde giderek ilginc bir hal aliyor diziyi yapan herifin de kalitesini dusunursek takip edilebilir bir yapit, bilhassa jeremy irons barindiran sahneler kaliteli. filmden farkli. comic booktan ise farkli mi bilmiyorum okumadigimdan. 7.5/10 atalim

Geri
Üst Alt