Black Sails

İlk başlarda çok sıradan bir dizi gibi görünüyor, sonra iş ciddileşiyor, dizi güzelleşiyor, 2. sezonda tavan yapıyor. Genel anlamda süper bir dizi değil ama kaliteli. Savaş sahneleri çok iyi. Başroldeki abi de (Captain Flint) dizi gibi bölümler ilerledikçe karizmasını katlaya katlaya gidiyor. Gördüğüm en sağlam karakterlerden (tabii oyunculukla beraber) diyebilirim. Yalnız tam bir şeyler daha olacak derken pat diye bitiyor dizi nedendir bilemedim. Sıkıldı herhalde adamlar ya da gerçek tarihte de böyle olmuş olabilir.

Black Sails

İlk başlarda çok sıradan bir dizi gibi görünüyor, sonra iş ciddileşiyor, dizi güzelleşiyor, 2. sezonda tavan yapıyor. Genel anlamda süper bir dizi değil ama kaliteli. Savaş sahneleri çok iyi. Başroldeki abi de (Captain Flint) dizi gibi bölümler ilerledikçe karizmasını katlaya katlaya gidiyor. Gördüğüm en sağlam karakterlerden (tabii oyunculukla beraber) diyebilirim. Yalnız tam bir şeyler daha olacak derken pat diye bitiyor dizi nedendir bilemedim. Sıkıldı herhalde adamlar ya da gerçek tarihte de böyle olmuş olabilir.

Onu bunu bırakta Hekimoğlunu izleyecek misin ha ? :asd:

Güzelim diziyi heba edecekler

Black Sails

Bitirmediysen soka ugrayacaksin ( Flint hakkinda)

KV'nin yenisi mi geliyor? Hiç bakamadım o haberlere. Öyleyse ama zaten heba etmişlerdi o diziyi.

Bitti abi. Zaten 2. sezonda mıydı bir şoka uğrattılar, en sonda da koca adamsınız abi yapmayın dedirterek bitirdiler.

Cuddy karakteri benziyor cidden ama House ile gram ilgisi yok

Ayrıca bu ismi çok aramışlar mı merak ettim tutmayacağı o kadar bariz ki

Mr robotu bugun itibariyle 3. sezon 1. bölümde bıraktım. Keske 2. sezon 1. bolumde bıraksa idim. Abv.

Bu Mr Robot çok fena abartılıyor mu bana mı öyle geliyor bilemedim. Ilk sezondan sonra zerre arzu yok içimde 2'ye başlamaya.

<°°°> aile herşeydir🔫
Var ya burada 2 sene önce sıfır bir dediğimizde linç yiyorduk ne oldu sürekli maçoluk, kıroluk, çomarlık diye algı kasılıyor üstüne gidip bir de Çukur mu izleniyor :) Sıfır Biri sıfır bir yapan oynuyormuş dizide hani ne oldu kırro dizisi;) Valla safi popülarite... Bir şey popülerse onu beğenmeyin sizin kendi zevkiniz olsun. Kafanızı doldurun... Bak az önce boşalttım orjinal altyazısız ingiliz siyasetini anlayın liboş popileri izleyeceğinize... Hürmetler eder iyi akşamar dilerim;

IMG-1473.webp
IMG-1474.webp

IMG-1475.webp
IMG-1476.webp
IMG-1477.webp
IMG-1478.webp
IMG-1479.webp

Var ya burada 2 sene önce sıfır bir dediğimizde linç yiyorduk ne oldu sürekli maçoluk, kıroluk, çomarlık diye algı kasılıyor üstüne gidip bir de Çukur mu izleniyor :) Sıfır Biri sıfır bir yapan oynuyormuş dizide hani ne oldu kırro dizisi;) Valla safi popülarite... Bir şey popülerse onu beğenmeyin sizin kendi zevkiniz olsun. Kafanızı doldurun... Bak az önce boşalttım orjinal altyazısız ingiliz siyasetini anlayın liboş popileri izleyeceğinize... Hürmetler eder iyi akşamar dilerim;

Ekli dosyayı görüntüle 65063
Ekli dosyayı görüntüle 65064

Ekli dosyayı görüntüle 65065
Ekli dosyayı görüntüle 65066
Ekli dosyayı görüntüle 65067
Ekli dosyayı görüntüle 65068
Ekli dosyayı görüntüle 65069
sifir birden cio baba oynuyor :cigara:

Hayata dair alınması gereken mesajlar olması gerektiği gibi bitti

Wire'a her haliyle yakışan bir finaldi

Michael B.Jordan'ın bu diziden sonra parladığını bilmiyordum. D'Angelo'da hafiften Mbappe'yi andırıyor yağuşuklu oğlan. Mcnulty tam bir embesil Necati Şaşmaz'dan daha kötü oyuncu, Dizinin yıldızı ilk sezon itibariyle Omar. :unsure:

TV Time uygulamasını kullanan var mı etkileşim halinde olalım.

Michael B.Jordan'ın bu diziden sonra parladığını bilmiyordum. D'Angelo'da hafiften Mbappe'yi andırıyor yağuşuklu oğlan. Mcnulty tam bir embesil Necati Şaşmaz'dan daha kötü oyuncu, Dizinin yıldızı ilk sezon itibariyle Omar. :unsure:

Omar karakterini sevmeyen yoktur

Dizi bitince özlemi gidermek için next station ; Boardwalk Empire orada oynadığı karakteri görünce Micheal abimize daha çok saygı duyacaksın

Geri
Üst Alt