Aydın Aslan
Berlin Panteri
- 24 Kasım 2008
- 42.412
- 23.651
- 2.698
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sana göre değil demek ki hemen bırak.the wire izliyorum cok sıkıcı ılerde düzelıyor mu
Yok sevdıgım bi tarz ama cok yavas ilerliyor konuSana göre değil demek ki hemen bırak.
Yok sevdıgım bi tarz ama cok yavas ilerliyor konu
2. bölümdeyim o yüzden olabılırTarihin en iyi dizilerinden biri yaw nasıl sarmadı
bu recep sasirmis yaw this is us diye bisey izlemistim unutmuyorum recep buraya yazmisti o kadar kotu ki nerden duydugumu bile hatirlamaktayim ustat.
Temposu bu şekilde ama onu diyorum, yani şu an izlemekte güçlük çekiyorsan hep çekersin.Yok sevdıgım bi tarz ama cok yavas ilerliyor konu
Dizi onerısı alayım abiTemposu bu şekilde ama onu diyorum, yani şu an izlemekte güçlük çekiyorsan hep çekersin.
Bende arayıştayım valla iyi dizi yok bildiğim an itibariyle duru7m bu.Dizi onerısı alayım abi
Dizi onerısı alayım abi
imdb 8in altı dizi arıyorum vasat üstüBende arayıştayım valla iyi dizi yok bildiğim an itibariyle duru7m bu.
degisikNe tarz seviyon
House M.D. izledegisik
Hasta tedavi edecegız diye ölüme kadar goturup tekrar diriltiyorlar her bolum sıkıcıHouse M.D. izle
Sopranos muthısdırSanırım HBO'nun en sağlam dört dizisi Sopranos, Six Feet Under, Wire, Oz. Six Feet Under'ın ilk iki sezonunu birkaç sene önce izlemiş ve beğenmiştim ama bilmem hatırlamıyorum sonradan yarıda kalmıştı dizi. En kısa zamanda bitirmeyi düşünüyorum. Wire dizisine Recep gibi ben de birkaç bölüm baktım ama konusu pek cezbedici gelmedi, daha doğrusu polisiye hikaye pek sevmem. Sopranos ve Oz'a en kısa sürede şans vermeyi düşünüyorum.
degisik
Jericho(Us) Kasaba dizisiBende arayıştayım valla iyi dizi yok bildiğim an itibariyle duru7m bu.
Band of Brothers izlemediysen tabii;Kaliteli bir dizi söyleyinde izleyek yav. En son netflixte end of the fu**ing worldü izledim.