Önerebilecegin mümkünse bitmiş izlenebilecek keyifli dizi var mı sitcom olur fark etmez sadece friends ve office izledim o efsanelerden
salt komedi
---------
community***
parks and recreation

eğlenceli
----------
entourage***
californication
silicon valley
the good place

yıldızlı olanlar şiddetle tavsiye edilir

Bu tam rastgelince izlenecek bir şey gibi renktas oturup izleyemem sanırım ama tesekkurler.
@Yusuf Kara tesekkurler ordan bir iki şeye bakacağım yıldızlı olanları merak ettim🤣

gayet iyi bence

komik sahnelerle dolu, aktörler arasında iyi uyum var sanki gerçek akrabalarmis gibi davranıyorlar

@Halil Tolga de bilir

Always sunny in philadelfiya tarihin en muthis komedisidir lakin ülkemizde bileni cok az gibi. Friends, anneni nasil tavladım gibi soft dandik komedi severlere hitap etmez o yuzden ilk bolumu izleyip bu ne la falan demeyin.

Yahu dedim ki bir izleyeyim şunu. Nereye baksam tarihin en iyisi falan deniyordu, abartmıyorum eksi sozlukte 50 sayfa okumusumdur bir tane boktan bi yapım demese de abartılı bulan yoruma denk geleyim diye. Yok arkadaş, tamam o dönemi de bilmek anlamak lazım da zaten cine 5te verildiği zamanları da biliyorum yaşımız da var. 2-3 sezon izledim maksimum 2-3 sahnede anlık gülmüşümdür. Bir de ilk 2 sezonda bir sey olmuyor 3ten basliyorlar falan diyorlar. Aşırı abartı bence bu. Türünün ilki olması en iyi yapmaz ki. Friends bundan bin kat daha komik.
Bu bir serzeniştir!
keyifli dizi bence

salt komedi
---------
community***
parks and recreation

eğlenceli
----------
entourage***
californication
silicon valley
the good place

yıldızlı olanlar şiddetle tavsiye edilir
Bojack Horseman benzeri dizi diye arattığımda Californication çıkıyor karşıma hep, başlamayı düşünüyorum şiddetle önerir isen.

Bojack Horseman benzeri dizi diye arattığımda Californication çıkıyor karşıma hep, başlamayı düşünüyorum şiddetle önerir isen.
4.sezonun ortasında bıraktım baydı. İlk 3 sezon iyiydi aslında ama 4.sezonda tekrara girdi. Bir ara devam etmeyi düşünüyorum

Entourage& Californication seks drugs gece hayatı temalı diziler. Belki biliyosundur. Ben entourage dan sonra o tarz birşey ararken baslamistim Californication a. Entourage da senaryo arkadaş grubu cevresinde dönerken Californication da şahıs üzerinden dönüyor.

Ben senin yerinde olsam önce entourage sonra Californication izlerdim.

Önerebilecegin mümkünse bitmiş izlenebilecek keyifli dizi var mı sitcom olur fark etmez sadece friends ve office izledim o efsanelerden
Malcolm in the middle
Two and a half man
Scrubs
Frasier ( buna sans verirsen bence cok eglenceli)
Modern Family
The big bang theory
It is always sunny in Philadelphia
Yine irili ufakli cok dizi var.
Community de guzel dizi

Geri
Üst Alt