Üstad bu dizi Aubrey Plaza'nın sevgilisini aldattığı millettin de oleyy beee hak ediyodu zatenn dediği pis ahlaksız dizi değil mi. Çok uyduruk bir dizi softcore gibi. İlk sezonu mu iyi yoksa. Bir de komik denmişti ama neresi komik anlamadım.

Üstad bu dizi Aubrey Plaza'nın sevgilisini aldattığı millettin de oleyy beee hak ediyodu zatenn dediği pis ahlaksız dizi değil mi. Çok uyduruk bir dizi softcore gibi. İlk sezonu mu iyi yoksa. Bir de komik denmişti ama neresi komik anlamadım.

çok komik diğil ama iyi dizi ahbert uyduruk diyemem, 1 de iyiydi 2 de imho :uiyy:

kısmetse olur aşkın gücü

Resident Allien
Harry vuruldugunda sezon finali diye bir daha bakmamistim ama daha 7 - 8 bolum daha varmis 😁

Anne with E diye Netflix yapimi dizi vardi ama isminden emin degilim. Ilk 2 sezonunu cok begendim ( yasanmisliklar falan filan) ama 3. sezonu bambaska yerlere gidince ilk 2 sezondaki havayi alamadim.

Anne with E diye Netflix yapimi dizi vardi ama isminden emin degilim. Ilk 2 sezonunu cok begendim ( yasanmisliklar falan filan) ama 3. sezonu bambaska yerlere gidince ilk 2 sezondaki havayi alamadim.
Anne with an E
Bu arada daha once yazdim mi unuttum ama Kore dizisine benzer Japon dizisi var ama fazla begenmedim. Yine olum kalim icin oyunlar oynaniyor ( Galiba Kore dizisinden once cekilmis)

Tulsa King müthiş Stallone baba döktürmüş yine ama tempo ağır gelmiş 2.sezonda yohum demiş :/

The dropout'ı o soyguncu kariyi merak ettigim ve amanda hanim oynadigi icin izledim. Bölümler daha kısa olabilirdi. Merak edenler izleyebilir yoksa bulaşmasın.

Geri
Üst Alt