you denilen psikopat dizinin 4.sezonu 10 subatta yayınlanıyo.gideri var en azından,kafa dagıtırız biraz

you denilen psikopat dizinin 4.sezonu 10 subatta yayınlanıyo.gideri var en azından,kafa dagıtırız biraz
ilk bölümü izledim,zaten 5 bölüm saldılar şimdilik.hemen tüketmeyeyim dedim.iyi başladı.ekşideki yorumlara bakarsak bu sezonu daha iyi bulmuslar.

you 4.sezon ilk 5 bölüm keyifli ve akıcıydı.martta yeni bölümler geliyo.o zamana kadar helen hunt'ın oldugu mad about youya bakacagım az.senfieldi bitirmeye calısırım.Galatasaraysız zor

"Lost" tarzı dizileri seven varsa "From" dizisini önerebilirim şu an 1. sezon bitti 2. sezon gelmesine az kaldı.

1677546111669.png

Lucifer dizisine oyle oynadiki, hayran kaldim izlerken. Uzun zaman sonra boyle dominant bir performans gormemistim, sanki bu rol icin dogmus gibi oynadi.

Hugh Laurie ve Bryan Cranston levelinde tutarim

Enfes performans

Ekli dosyayı görüntüle 193946

Lucifer dizisine oyle oynadiki, hayran kaldim izlerken. Uzun zaman sonra boyle dominant bir performans gormemistim, sanki bu rol icin dogmus gibi oynadi.

Hugh Laurie ve Bryan Cranston levelinde tutarim

Enfes performans

Müthiş performans bence yeni yaratılan dc universe de yer almalı constantine ile birlikte green arrow da eklenmeli

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt