Watch Before Die Top 5 List:

Chernobyl
Breaking Bad
Game of Thrones (son sezon izlenmemeli)
The Wire
Twin Peaks (eski versyon)
The Wire biraz abartılsa da sağlam dizi. Sosyal ekonomik mesajları, yaşam sistemle alakalı vermek istediği mesajlar bir yana, sirf Stringer Bell, Avon, avukat gibiler için izlenir. Hbonun altin çağı sayilir. Sopranos Wire Oz falan

bence bu tip dramatik bi sona lizum yoktu kristofır için. ztn adriananın vefatı büyük bir şok ve üzüntüye sahne olmuştu. bana gereksiz geldi bu açıdanda

eyv.
bir suredir durumu kotulesen cristophanin sonuna yakisan bir son olmustu bana göre

esrara alismis, adriananin olumune alisamamis, ve bundan once paulie tarafindan rezil olmustu. paulienin salak kuzeni kivamina gelmisti - artik dizide bir önemi kalmamisti

tonye ilk 2 sezonda topladigi sempatiyi de tamamen kayboldu bu sahne ve bir kac diger sahneyle beraber - dombiliye katil görevi vermek, heshin parasini vermemek, falan. ilk sezonlarda ailesine babalik fln yapip yine de bir sekilde sevdiriyordu

Silo ilk sezon bitirdim bazı gereksiz bölümler ve kötü oyunculuk olsa da post apocalyptic kurgusu ilgi çekici bir dizi 7/10 veririm

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Vicdan azabindan herkese öldügünün hakli olduguna ikna etmeye calisiyordu 😁

Based on a true story : Beinconnect
Konusu iyi, fena degildi ama adam cok mizmikciydi.

hala Battlestar galactica'yı tek geçerim. şiddetle tavsiye ederim. son sezonu tüm dizideki her şeyi nefis bağlıyor.

Almanların DARK'ta çok iyi son zamanlarda izlediğim

Netflixte iyi vakit öldüren Archive 81

Archer iyiymiş Blacklist yavanmış başka istihbaratçı dizisi var mı.

Geri
Üst Alt