- 1 Mayıs 2018
- 55.609
- 46.665
- 3.818
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Haberim yok
Haberim olmayan şey hakkında yorum yapmayayım
The Witcher
Gitmiyor dizi. 3. sezondayım taksit taksit izliyorum. O kadar zayıf bir dünya kurmuşlar ki, senaryo kötü, karakterler kötü, oyunculuk ve diyaloglar daha kötü. Bir türlü ilerleyemiyor dizi. Bunları görünce Game of Thrones'un en kötü sezonuna bile laf edemiyorsun, GoT'a kurban olun diyorsun.
Bir de şu kıza ne yapıyorlarsa her bölüm renove mi ediyorlar nedir, bir insan bu kadar değişemez çok enteresan.
Mecia Simson | Actress
![]()
Makyaj bile diyemiyorum inanılmaz bir olay.
Son sezon sarmadi yaw 10ncu bolumde biraktimLost'un Witcher'la hiç ilgisi yok be Hakan'ım.
Ekli dosyayı görüntüle 264859
Ama senin hatrın için 41. kere izlerim.
İzlenecek gibi değil zaten de ben diziye ilk başladığımda (2006 yılı falandı galiba) ilk 3 bölümü izlerken bir tahminde bulunmuştum, o gerçekleşince bir gurur anı yaşamadım değildi.Son sezon sarmadi yaw 10ncu bolumde biraktim
İzlenecek gibi değil zaten de ben diziye ilk başladığımda (2006 yılı falandı galiba) ilk 3 bölümü izlerken bir tahminde bulunmuştum, o gerçekleşince bir gurur anı yaşamadım değildi.
Bunların hepsi aslında ölmüş ve bu adada yaşadıklarını zannediyorlar demiştim.
Komple dizinin sonu. Sen hiç okuma onu bence tadı kaçmasın.Spoiler dizinin sonumu yoksa ilk sezonlardami
Komple dizinin sonu. Sen hiç okuma onu bence tadı kaçmasın.
Izlemediyden zaman çarkı izle. O da fantastic diziThe Witcher
Gitmiyor dizi. 3. sezondayım taksit taksit izliyorum. O kadar zayıf bir dünya kurmuşlar ki, senaryo kötü, karakterler kötü, oyunculuk ve diyaloglar daha kötü. Bir türlü ilerleyemiyor dizi. Bunları görünce Game of Thrones'un en kötü sezonuna bile laf edemiyorsun, GoT'a kurban olun diyorsun.
Oyununu da oynamadım bu arada, 3.sü çok övülüyor da hikayesi böyle değildir herhalde.
Bir de şu kıza ne yapıyorlarsa her bölüm renove mi ediyorlar nedir, bir insan bu kadar değişemez çok enteresan.
Mecia Simson | Actress
![]()
Makyaj bile diyemiyorum inanılmaz bir olay.
vay anam vay olabilir mi?Beyler çok eskiden kanal Dde bir dizi vardı, yıl 2003 falan olabilir. Gece kondu gibi bir evde bir aile yaşıyordu, yaşlı bir teyze vardı evde ve hatta evdek genç kızın Hans adında alman bir sevgilisi vardı. Kanaldan emin değilim ama dizinin müziği hala aklımda fakat oyuncuları veya dizinin adını hatırlamıyorum lütfen yardımcı olun.
Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sen adamın dibisinvay anam vay olabilir mi?