İki günde su diziyi bitirdim

Çok ama çok beğendim

tür fantastik mi rtas?
dizi bir adamin intihar etmeye calismasiyla başlıyor . Ancak o, ölüm yerine bir oyun ile karşılaşıyor . Ölüm, ona hayatini ve yaptigi secimleri gercekten odemesi icin bir sans veriyor ve 12 farklı bedende hayatta kalması gerektigini söylüyor yani kurallar bu.

Daha fazla Spoiler vermeyeyim ama evet fantastik/dram diyelim :)

Süperlig dizisini izliyorum. 66. sezon’un 21’inci bölümüne geldim. Uygulama dondu 30’uncu dakikalarda.

dizi bir adamin intihar etmeye calismasiyla başlıyor . Ancak o, ölüm yerine bir oyun ile karşılaşıyor . Ölüm, ona hayatini ve yaptigi secimleri gercekten odemesi icin bir sans veriyor ve 12 farklı bedende hayatta kalması gerektigini söylüyor yani kurallar bu.

ilk bölüm itibariyle iyi gidiyor dizi

Dizi mizi yok. Birinin gazına gelip de başlamayın. Uzak doğunun ağlak dizilerini izleyecek kadar düşmedik.
Dizi ve film sektörü minimum 5 sene nadasa çekilmeli.

A thousands blow'a bakacağım.
Yapımcıları Peaky Blinders'in yapımcıları. Bol kan garanti gibi

White Lotus

Eğlenceli bir şey yapmaya çalışmışlar ama beğenmedim.
Meşhur sidney sweeney dedikleri de bu muydu?
Inanılmaz sıradan birisi. Tabi meşhur olması başka bir şeyse bilemem

izlemeyen varsa kaçırmamalı kesinlikle o denli müthiş bir dizi kanaatimce

banshee.jpg

Yok mu şöyle geym of tıronz vari bir yapım.

Gerçek tarihe dayalı da olabilir.

Konu harika duruyor baslicam bu gece teşekkür ederim

işte başlıyoruz

Philadelphia'da yaşayan iki eski arkadaş, ufak çaplı uyuşturucu satıcılarını soymak için DEA ajanı rolü yapar. Bu mükemmel plandır. Ta ki yanlış hedefi seçip büyük bir uyuşturucu örgütünün hedefi olana kadar.

Geri
Üst Alt