Umut Işık
Tek Yumruk
- 6 Temmuz 2015
- 63.068
- 77.278
- 4.218
Böylemi izliyon bu ne hız
mention kontrolu yapalım bu arada
İlk 6 izlemiştim zaten 7'nci bölüm geçenlerde geldi.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Böylemi izliyon bu ne hız
mention kontrolu yapalım bu arada

Size gore en güzel kadınlar konusuna gelİlk 6 izlemiştim zaten 7'nci bölüm geçenlerde geldi.![]()
İki günde su diziyi bitirdim
Çok ama çok beğendim
dizi bir adamin intihar etmeye calismasiyla başlıyor . Ancak o, ölüm yerine bir oyun ile karşılaşıyor . Ölüm, ona hayatini ve yaptigi secimleri gercekten odemesi icin bir sans veriyor ve 12 farklı bedende hayatta kalması gerektigini söylüyor yani kurallar bu.tür fantastik mi rtas?
ilk bölüm itibariyle iyi gidiyor dizidizi bir adamin intihar etmeye calismasiyla başlıyor . Ancak o, ölüm yerine bir oyun ile karşılaşıyor . Ölüm, ona hayatini ve yaptigi secimleri gercekten odemesi icin bir sans veriyor ve 12 farklı bedende hayatta kalması gerektigini söylüyor yani kurallar bu.
Daha fazla Spoiler vermeyeyim ama evet fantastik/dram diyelim![]()
House of dragonYok mu şöyle geym of tıronz vari bir yapım.
Gerçek tarihe dayalı da olabilir.
Konu harika duruyor baslicam bu gece teşekkür ederimdizi bir adamin intihar etmeye calismasiyla başlıyor . Ancak o, ölüm yerine bir oyun ile karşılaşıyor . Ölüm, ona hayatini ve yaptigi secimleri gercekten odemesi icin bir sans veriyor ve 12 farklı bedende hayatta kalması gerektigini söylüyor yani kurallar bu.
Daha fazla Spoiler vermeyeyim ama evet fantastik/dram diyelim![]()
İyi seyirler SamicimKonu harika duruyor baslicam bu gece teşekkür ederim
goreceli elbette ; 2005 yapim > ^rome dizisi .Yok mu şöyle geym of tıronz vari bir yapım.
Gerçek tarihe dayalı da olabilir.