Ekin Amad
10 Numara!
- 25 Mayıs 2011
- 18.848
- 11.199
- 1.838
sasirmadim. bu kadar iyi baslayip bu kadar hizli kendini tuketen az dizi vardir.Maalesef iptal ettiler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sasirmadim. bu kadar iyi baslayip bu kadar hizli kendini tuketen az dizi vardir.Maalesef iptal ettiler
Vatikan iptal ettirmiş diyorlarsasirmadim. bu kadar iyi baslayip bu kadar hizli kendini tuketen az dizi vardir.
sanmam reis vatikan'in oyle bir gucu oldugunu. amerikada dogru duzgun katolik bile yok. olsa bu diziye gelene kadar neleri iptal ettirirdi.Vatikan iptal ettirmiş diyorlar
Zaten söyleyen @Halil Vurucu idisanmam reis vatikan'in oyle bir gucu oldugunu. amerikada dogru duzgun katolik bile yok. olsa bu diziye gelene kadar neleri iptal ettirirdi.
Ezel gibi diziyse izlerim Suat abimesref ruya youtube da ilk bolum ; 18 milyona dogru gidiyor...
nazarimda , - ezel dizisinden sonra - denk geldigim en kaliteli is .
iki dizide de imzasi olan uluc bayraktar'i da tebrik ediyorum. keza, ^ethem ozisik'in kalemi de saglam ve kaliteli.<- en son -> marasli dizisinde o kaliteyi bi tik hissetmistim . keza, cok methedilen poyral karayel de yanilmiyorsam ^kendisi imzali .
umarim bu esref ruya dizisi ilk 2 bolumde oldugu gibi bundan sonra da ayni kalitede devam eder.
@Aras Şimşek , @Onur Adıbelli , @Murat Durmaz , @Vasfi Vural , @Barış Savaş , @Tuncay Van
saygi ve selamlar .
bariscim , begeni vb goreceli elbette. diziyi sunulan dunyasini her anlamda ben bariz begendim. acik kanaldan fazla dizi izlemem, sectiklerimde de bold ozen gosteriyorum . bu da bu tur bir istisna .Ezel gibi diziyse izlerim Suat abim
ilk 3 bolumuyle tvye soluk getiren -esref ruya- dizisini ^digital uzerinden bunyesine katmasini olumlu buldum .^Amazon Prime > Netflix
Evet bir de onlarca film eklemişler.ilk 3 bolumuyle tvye soluk getiren -esref ruya- dizisini ^digital uzerinden bunyesine katmasini olumlu buldum .
<- amazon ozelinde ^yerli dizi olarak eklenen 2.diziymis ^esref ruya .
saygi ve selamlar .
sevgili halil ,Evet bir de onlarca film eklemişler.
muhteşem kadro sırf bunun için izlenir![]()
İki düşman Londra suç ailesi olan Harrigan’lar ve Stevenson’lar arasında, imparatorlukları yıkma ve hayatları mahvetme tehdidi oluşturan öl ya da öldür savaşında güç ele geçirilmeyi bekliyor. Çatışmanın ortasında kalan ve tehlikeli olduğu kadar yakışıklı da olan ’çözümleyici’ Harry Da Souza, karşıt güçler çarpıştığında sadakatin nerede yattığını çok iyi biliyor. Krallıklar karşı karşıya gelirken, sınırlar aşılacak ve tek kurtuluş garantisi var: Her şeyin üstünde aile.
![]()
Bunun ismini bilen var mı ?
soru bazli -ekledigin sahne- hatirladigim kadariyla asagidaki dizi den bir kesit .
--> breakout kings URL]
saygi ve selamlar .