Bitenler

Years and Years 6/10
You're the Worst 7.5/10

Devam ettiklerim
Pluribus 8/10
Stranger Things 9/10

Yeni basladiklarim

Ripley 1x2 puanlama yok suan için ama görüntüler şahane

Tüm bunlardan sonra ya wire ya da six feet under a başlayacağım karar vermedim

Welcome to Derry
Pek beğenmedim ama beğenen çıkacaktır.
Bugün yarın Pliribus mu nedir onlara başlarım

Pluribus'a başlayacağım bakalım sezonun bitmesini beklemiştim. Bölüm puanları biraz düşük gibi, beklentiyi düşürdüm.

Alice in Borderland

Beklediğimden bayağı güzel. Böyle biraz anime tadında, biraz Squid Game gibi, gerçeklikle pek alakası yok ama yine de izlemesi keyifli. 3. sezonu diğer sezonlara göre zayıf yalnız.

3 er 5 er bölüm izleye izleye 100 tane dizi yarım bıraktım. Succession a başladım dün ben bu diziyi bitiririm işte.

The 100 vardı. Galiba 2. sezonda bırakmıştım.
Ona devam etmeye çalışırım

Strabger things keyifli bitti acikcasi abarti olmadan.

Strangers thingi en son izledigimden yuzuklerin efendisindeki Sam vardi. Madem bitti baştan baslayalim.

Strangers thingi en son izledigimden yuzuklerin efendisindeki Sam vardi. Madem bitti baştan baslayalim.

Dizinin temasi, zaman araligi, dizi surecindeki degisimler vs benim jenerasyonum ve bir onceki birkac jenerasyon icin cok hos geliyor.

Dizide abarti seyler fazlasiyla var ,o yuzden o kafada izlememek lazim.

Basarili bir yapim acikcasi 1 sezon haricinde.

Cem Yilmaz gene iyiydi diger izlenecek seylere gore .

Ayrica Ricky Gervais serilerini de tavsiye ederim- biraz daha meh anlayisi var ama o da epey basarili bir komedyen bence.

Manipulated(Kore dizisi) valla son zamanlarda senaryo açısından izlediğim en iyi dizi olabilir bir an bile sıkılmadım aksine dizi su gibi akıp gitti.

Geri
Üst Alt