Cevap: Yabancı Dizi Önerileriniz

The Big Bang Theory , Modern Family, My Name Is Earl, FriendS, how i met your mother, seinfeld , it's always sunny in philedelphia , 30 rock, SCRUBS , cougar town , Testees, Raising Hope

yukarıdaki komedi dizilerinden aralarında en kaliteli olanı hangisi beyler ?

The Big Bang Theory , Modern Family, My Name Is Earl, FriendS, how i met your mother, seinfeld , it's always sunny in philedelphia , 30 rock, SCRUBS , cougar town , Testees, Raising Hope

soru mu şimdi bu ?

bir daha görmeyelim

Benim bildiğim 3 baba komedi dizisi vardır.

Coupling-Friends-Seinfeld bunlar karşılaştırılmaz aralarında çünkü tarzları farklıdır. 3 ana komedi tarzı oluşturmuşlardır, diğer komedi dizileri bunların alt versiyonlarıdır. Onlar da çok güzeldir şüphesiz ama kalite arıyorsan en üstten başlamalısın bence.

Hung da iyidir. Gerçi artık fazla takip etmiyorum ama güzel vakit geçirtiyor.

always sunny'den sasma. big bang theory, seinfeld, 30 rock bunlari SAKIN izleme. how i met yer mother eh iste, ilk 2 sezonu iyiydi diye hatirliyorum. scrubs idare eder. friendse bolum basina 1 kere gulersin sansliysan. digerlerini bilmiyorum, modern family iyi diyor millet

Benim bildiğim 3 baba komedi dizisi vardır.

Coupling-Friends-Seinfeld bunlar karşılaştırılmaz aralarında çünkü tarzları farklıdır. 3 ana komedi tarzı oluşturmuşlardır, diğer komedi dizileri bunların alt versiyonlarıdır. Onlar da çok güzeldir şüphesiz ama kalite arıyorsan en üstten başlamalısın bence.

couplingi bilmem de diger ikisi Cop

Come fly with me'yi önereririm, İngiliz komedisi sevenler kaçırmasın. İlk sezonu 6 bölümdü ve bitti.

always sunny'den sasma. big bang theory, seinfeld, 30 rock bunlari SAKIN izleme. how i met yer mother eh iste, ilk 2 sezonu iyiydi diye hatirliyorum. scrubs idare eder. friendse bolum basina 1 kere gulersin sansliysan. digerlerini bilmiyorum, modern family iyi diyor millet

couplingi bilmem de diger ikisi Cop

Hayri yetkilerimi kötüye kullanır atarım başlıktan valla :D

friendsi izleyecegine according to jim'i izle ..

modern family iyi . hayri iyi . bak bi ara

Doğrudur fakat Friends'e de o misyonu yüklememek gerek diye düşünüyorum.Mesela HIMYM, Friendsvari bir dizi formatında, günümüz espri anlayışını yakalamaya çalışan bir dizi. Evet daha komik ama Friends'i kesinlikle değişmem. Evet kahkaha attırmıyor fakat tebessüm her daim kalıyor yüzde.

komedi mi sence, ben o izlenimi edinmedim

Yok değil tabii bahsedilenlerle karşılaştırılınca, tavsiye bakımından söyledim sohbetin akışına göre öyle algılanmış olabilir.

Beyler Luther'ı da unutmayalım, mükemmel bir ingiliz polisiyesi. Tavsiye ederim.

HIMYM ile Big Bang'i izledim.İkisi de iyi.

HIMYM'ı izledikten sonra Big Bang'in başlangıcı biraz yavaş gelebilir ama sonradan sarıyor.

big bang theory cok kotu. tuvalete girip arkami aynaya donup aynayi seyrederim daha iyi

office'in uk versiyonu da iyi. extras kadar komik degil ama guzel dizi

hayatimda the big bang theory kadar bos, overrated bir dizi gormedim.

Friends'i hala izleyip gülüyorum valla ben, dizi izlemekten nefret eden arkadaşıma başlattım adam 10 sezonu 2 ayda izledi. Hiç bir şekilde ikna edemezsiniz beni.

İlk sezonu biraz temposuzdur, son 2 sezon da inceden top çevirir ama genelde çok iyidir.

Dizinin 2 dk'dasında geçen konuyu alıp How I Met Your Mother 20 dk bölüm yapıyor. O komik oluyor da bu nasıl olmuyor lan?

Kaldı ki HIMYM komple Friends çakması karakterleri ve konusu ile, zaten yapımcısı mı yönetmeni mi aynı kişi.

benden tam bir kaç sn once yazmis turkçudas ustte.

the office>>>>

uk version degil ama tabiki

Geri
Üst Alt