Cevap: Yabancı Dizi Önerileriniz

benden tam bir kaç sn once yazmis turkçudas ustte.

the office>>>>

uk version degil ama tabiki

us versiyonu 2 komik an/episode ortalamalariyla oynuyor. ama dizi bos. uk versiyonu da ayni ortalamayla oynuyor fakat daha realistik ve guzel hatta quze

how i met your ananda 5 karakterden 2si komik. ana karakter yer bezi kadar komik. dizi, eh iste dedirten bir dizi. gerci akici ona birsey demem. dedigim dizileri izledikten sonra hymyiymi izleyebilirsiniz

us versiyonu 2 komik an/episode ortalamalariyla oynuyor. ama dizi bos. uk versiyonu da ayni ortalamayla oynuyor fakat daha realistik ve guzel hatta quze

yok lan ilk 4-5 sezon'da en az 8-10 tane lol anlari oluyordu. simdi siçmaya basladilar tabii ama normal.

It's Always Sunny in Philadelphia ve Friends bakıcam hangisi sararsa izlicem :)

Teşekkürler öneriler için..

Hayri'yi dinlemediğiniz sürece mutluluğa ulaşabilirsiniz :ka21:

friends fanboylari hep boyle der, ama degil iste. Sadece arkadas grubu oldugu için /friends çakmasi olmaz o dizi.

Hikaye ve karakterler farkli

Yok abi değil. Ana karakter -> romantik, ilginç bir işi var, sonra prof oluyor. Evlilik saplantısı var.

Ana kız -> özgür ruhlu, hayatını sıfırdan kurmak istiyor, önce ana karakterle birlikte olup sonra womanizer olana dönüyor.

bir tane bağımsız komik karakter var (chandler-marshall) bu gruptan bir kızla evleniyor. bu tipin bir tane çapkın arkadaşı var (barney-joey)

Çapkın karakter aşık olmuyor bir tek ana kıza bir ara vuruluyor.

Komik karakterin evlendiği kız güçlü kişilik vs vs

falan filan aynı işte.

Chandler ve Monica'nın nikahını Joey kıymıştı.

Marshall ve kızın nihakini kim kıydı? Barney :)

How I'da bir bölüm vardı, herkes birbirinin kötü yönlerini söylüyordu mesela cam kırılma efekti ile çok dikkat çekmeye başlıyordu bir anda.

O olay Friends'in bir bölümünde 5-6 dakikalık bir olay.

Always Sunny in Phi e can kurban. her karakter sarar her olay yarar . hemen hemen her bolümde kendini islatırsın .. çok seviyorum
11949864686425788smiley113.svg.hi.png

friends yerine modern family ekle .. 20 li yaşlarda bakarsın

dur bi dur bi. friends'i daha onceden hiçmi duymadinmi arkadasim. '00larda hangi magarada saklaniyordun?

yani simdi gercekci olalim son 30 mesaji yazan autorlar arasindan komedi olarak en gonlu zengin kisi kimse onu dinlemek gerekir .... :ka19:

Yok abi değil. Ana karakter -> romantik, ilginç bir işi var, sonra prof oluyor. Evlilik saplantısı var.

Ana kız -> özgür ruhlu, hayatını sıfırdan kurmak istiyor, önce ana karakterle birlikte olup sonra womanizer olana dönüyor.

falan filan aynı işte.

Chandler ve Monica'nın nikahını Joey kıymıştı.

Marshall ve kızın nihakini kim kıydı? Barney :)

How I'da bir bölüm vardı, herkes birbirinin kötü yönlerini söylüyordu mesela cam kırılma efekti ile çok dikkat çekmeye başlıyordu bir anda.

O olay Friends'in bir bölümünde 5-6 dakikalık bir olay.

Marshall ve Lily'nin nikahi normal nikah degilmiydi lea? ben oyle hatirliyorum. hatta marshall saçini kazimisti fln?

neyse belki bazi bolumler friends alintisidir ama karakterlerin birbiriyle alakasi yok. Mesala Joey, Barney'e benzemiyor. j.anniston veya cox, Lily degil. Marshall/=/ chandler

Marshall ve Lily'nin nikahi normal nikah degilmiydi lea? ben oyle hatirliyorum. hatta marshall saçini kazimisti fln?

neyse belki bazi bolumler friends alintisidir ama karakterlerin birbiriyle alakasi yok. Mesala Joey, Barney'e benzemiyor. j.anniston veya cox, Lily degil. Marshall/=/ chandler

Ya zaten çakma derken esinlenme var diyelim. Aynısı demedim ikisi de ayrı ayrı güzel :) Zaten dediğim gibi galiba Friends'in yapımcısı HIMYM'ın yönetmeni mi ne..

Ben zaten kolay seven bir insanım :) Sayılan tüm diziler güzel ama Friends'e laf edilince damarıma basıldı :D Şimdi sakinim.. :)

Ya zaten çakma derken esinlenme var diyelim. Aynısı demedim ikisi de ayrı ayrı güzel :) Zaten dediğim gibi galiba Friends'in yapımcısı HIMYM'ın yönetmeni mi ne..

Ben zaten kolay seven bir insanım :) Sayılan tüm diziler güzel ama Friends'e laf edilince damarıma basıldı :D Şimdi sakinim.. :)

bilmiyorum artik ama bana kalirsa bir kaç detay disinda Friends'e benzemiyor. Friends'e saygimiz vardir zaten, efsane dizi.

Zaten ben HIMYM'da burada saydırırım sonra gider arka arkaya izlerim :D

Big Bang Theory de tartışılmış ona da yorum yapayım. Diziden ziyade skeç gibi sanki. Ama güzel zaman geçirtiyor. Baktığın zaman dizinin net bir konusu bir akışı yok. Fazlasıyla da tek karaktere bağımlı (Sheldon'ı 2 bölüm çıkartsan kimse diğerlerini izlemez oturup)

Tam çerezlik dizi.

Bu arada My Wife and Kids'i unutmusum

Shameless da fena değil ama tarzı biraz farklı.

Çok da izlemedim ama izlediğim kadarı güzeldi.

Buraya daha önce yazdım mı hatırlamıyorum da

the-river.jpg

Gerilim türünde bir dizi, tavsiye ederim

The walking dead.

Geri
Üst Alt