Cevap: Yabancı Dizi Önerileriniz

Breaking Bad'i şiddetle öneriyorum mutlaka izlemeniz lazım.

Merhaba renktaşlar.Yeni bir diziye başlamaya düşünüyorumda sizden yardım isteyecektim.Dexter,Lost,Prison Break,Heroes(Gerçi son sezonlarda biraz sapıttılar) gibi beni ekran başına bağlayabilecek diziler arıyorum.Breaking Bad izleyenler çok övüyorlar.İzleyenlerden tavsiye alabilirmiyim?Teşekkürler..

Pek öneren görmedim ama benim favori dizim Chuck'dı.5 sezonu 4 günde izlemiştim bakabilirsin.

NCIS ve CSI i seven tek ben miyim?

Breakout Kings ve Luther de yeni favorilerim.

House, Terra Nova, Dexter, Lie To Me diğer tavsiye edebileceğim diziler.

Bu dizilerin tamamı ABD yayınlandıktan bir gün sonra FXHD, FX Crime HD ve FX Life HD kanallarında orjinal dilinde Türkçe alt yazılı olarak yayınlanıyor. FX kanalları teledünya da var da başka nerede var bilmiyorum.

breaking bad, şimdiye kadar izlediğim en iyi dizilerden biridir. ayrıca eğer izlemediyseniz game of thrones da çok iyidir. yakında dexter , fringe ve the walking dead de yeni sezonlarıyla aramızda olacak.

Breaking Bad cok iyi bir dizi :b5:

NCIS ve CSI i seven tek ben miyim?

Breakout Kings ve Luther de yeni favorilerim.

House, Terra Nova, Dexter, Lie To Me diğer tavsiye edebileceğim diziler.

Bu dizilerin tamamı ABD yayınlandıktan bir gün sonra FXHD, FX Crime HD ve FX Life HD kanallarında orjinal dilinde Türkçe alt yazılı olarak yayınlanıyor. FX kanalları teledünya da var da başka nerede var bilmiyorum.

Breakout Kings benim bildigim iptal edildi keza Terra Nova da iptal edildi. Breakout Kings'i izlemeyi dusunuyordum da iptal edildigini okuyunca vazgectim. Terra Nova'nin ilk sezonunu izledim ama reytingler o kadar kotuydu ki iptal olacagi belliydi malesef. Bir internet sitesi uzerinden devam etme ihtimali vardi bi ara ama maliyeti cok yuksek, o da suya dustu. Gul gibi dizi heba oldu.

The Secret Circle, bir kac ozel guclere sahip gencler var falan. Bu da cok guzeldi ama o da iptal oldu, reytingleri gayet iyiydi fakat sonrasinda dustukce dustu ve iptal oldu malesef.

fringe , game of thrones , house md , prison break , rome , spartacus , supernatural , the walking dead , chuck , how i met your mother

genelde hep ayni diziler yazilmis zaten daha izlemedigim the big bang theory, doctor who felanda var

tabi yerli olarakta leyla ile mecnun

666 Park Avenue

666-park-avenue-tv-show.jpg

666 Park Avenue,Gabrielle Pierce’ın romanından uyarlanan yeni bir doğaüstü dizi.Lost‘ta canlandırdığı John Locke rolüyle Emmy ödülü kazanan Terry O’Quinn yine gizemli bir karakteri oynuyor. Dizi, The Vampire Diaries, The Secret Circle ve Gossip Girl gibi başarılı dizilerin yapımcıları tarafından hazırlanıyor . Dizinin konusu ise, genç bir çift Henry (Dave Annable) ve Jane (Rachael Taylor) NewYork’da ki tarihi apartmanlardan birinde yöneticilik yapma teklifini kabul edip oraya yerleşirler. Binanın sahibi Garvin (Terry O’Quinn) dâhil olmak üzere diğer çalışanlar ve yaşayanlar onları çok sıcak karşılar. Taşındıktan sonra apartmanda açıklanamayan olaylar olmaya başlar. Tüm komşularının, arzu ve istekleri için şeytanla anlaşma yaptıklarını bilmeyen Henry ve Jane, kendilerini doğaüstü olayların içinde bulurlar.

Ilk bolumunu izledim, baya iyi basladi açikcasi, tavsiye ederim.

Seytanin avukati filmine benzer buluyorum, bakalim..

once upon a time ve fringe.

Numbers, Common Law

Bunlara da bayıldım.

Numbers dahi bir matematik profesörünün FBI'a danışmanlık yapması ve yaşanan olayları anlatıyor.

Coomon Law ise birbiri ile hiç anlaşamayan iki cinayet masası dedektifinin maceralarını oldukça komik bir dille anlatıyor.

Supernatural, Game of Thrones, Merlin, Doctor Who

revolution.jpg

Hepimizin hayatı bir şekilde elektriğe bağlı. Peki ya elektrik aniden kesilirse neler olur? Bir gün, sanki bir düğmeyle kapatılmış gibi, dünya aniden karanlık çağlara geri döner. Uçaklar düşer, hastaneler kapanır, iletişim imkansız hale gelir. Modern teknoloji olmadan, bunun sebebini kim açıklayabilir ki? 15 yıl sonra, hayat sanayi devriminden çok önceki haline dönmüştür. Sessiz sakin bir hayat yaşayan aileler güneş batınca mumlar ve fenerler yakmaktadır. Hayat daha yavaş ama daha güzeldir. Öyle midir gerçekten?

Küçük kasabaların sınırlarında tehlike pusu kurmuştur. Yerel bir milis kuvvet gelip babasını öldürünce, genç bir kadının hayatı sonsuza dek değişecektir. Çünkü genç kadın babasının bu “büyük kararma” ile bir bağlantısı olduğunu öğrenir. Bu ölümcül tesadüf genç kadınla iki arkadaşının geleceği kurtarma umuduyla geçmişe dair cevaplar bulmak için yolculuğa çıkmalarına neden olur.

Kaynak: Dizimag

Konusu ilgimi çekti, bi başlamak lazım buna da..

İyi güzel diziler yazmışsınız ama tv kanalını ve hangi günler oynuyor vb .. detayları da yazsaydınız..

Friends - 5.sezondayım

The Big Bang Theory - yeni bölümü bekliyorum

Two and a Half Men - yeni bölümü bekliyorum

How I Met Your Mother - yeni bölümü bekliyorum

Chuck - bitti

Prison Break - bitti

Sherlock - yeni bölümü bekliyorum

Fringe - yeni bölümü bekliyorum

Suits - yeni bölümü bekliyorum

The Walking Dead - yeni bölümü bekliyorum

Person of Interest - 1.sezondayım

Bugüne kadar izlediklerim bunlar.

Çok övülen Breaking Bad'i de denedim.5 bölüm izledim.6. bölümün yarısında kapattım , sarmadı.

Breaking Bad'i tek geçerim gerçekten..

Bunun yanında Game of Thrones,Spartacus ve Person of Interest'te diğer favorilerim...

revolution.jpg

Hepimizin hayatı bir şekilde elektriğe bağlı. Peki ya elektrik aniden kesilirse neler olur? Bir gün, sanki bir düğmeyle kapatılmış gibi, dünya aniden karanlık çağlara geri döner. Uçaklar düşer, hastaneler kapanır, iletişim imkansız hale gelir. Modern teknoloji olmadan, bunun sebebini kim açıklayabilir ki? 15 yıl sonra, hayat sanayi devriminden çok önceki haline dönmüştür. Sessiz sakin bir hayat yaşayan aileler güneş batınca mumlar ve fenerler yakmaktadır. Hayat daha yavaş ama daha güzeldir. Öyle midir gerçekten?

Küçük kasabaların sınırlarında tehlike pusu kurmuştur. Yerel bir milis kuvvet gelip babasını öldürünce, genç bir kadının hayatı sonsuza dek değişecektir. Çünkü genç kadın babasının bu “büyük kararma” ile bir bağlantısı olduğunu öğrenir. Bu ölümcül tesadüf genç kadınla iki arkadaşının geleceği kurtarma umuduyla geçmişe dair cevaplar bulmak için yolculuğa çıkmalarına neden olur.

Kaynak: Dizimag

Konusu ilgimi çekti, bi başlamak lazım buna da..

Bu diziyi duydum ben de. Yapımcısı da J.J. Abrams...Bi ilerlesin de ona göre bakarız; sonra reyting falan derken bir anda kesiyorlar fitil oluyorum.

Homeland' i tavsiye ederim bende çok sürükleyici bi kurgusu var.

Aşırı Amerika sempatizanlığı içerir önyargılı bakmayın keyif alın :)

Geri
Üst Alt