PIS 7'LI Adamlar cidden çok iyi ingilizce konuşuyorlar. Hicbirsey anlamıyorum.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Gençler şuan fireenç izliyorumda bana bir dizi daha önerin böyle tek gitmiyor. Şöyle sıpartaküs,, lost, firenç gibi gizem, aksiyon vs olsun.

Cevap: Yabancı Dizi Önerileriniz

Ergenlik caginda olanlara Californication ile Spartacus'u öneririm 2side 10 Numara :))

Califonicationda 2.Sezonu bitirdim ..Erotik dizi ve harika yapilmis :))

Spartacus 1.Sezon 10.bolumdeyim harika gidiyor

American Horror Story ile Sherlock'u da öneririm

AMH 1.Sezonu harika 9.5/10

Sherlock 10 Numara dizi ..2.Sezon 1.Bölümünü dün izlemistim harikaydi 10/10

Zero Hour yayindan kaldirildi, sonuclandirdilarmi hikayeyi yoksa sonu acik mi bitiyor orasini bilmiyorum.

Yeni bir dizi basladi Under the Dome, Stephen King üstadin kitabindan alinmis.

[video=youtube;f_Y5YeYrqUk]https://www.youtube.com/watch?v=f_Y5YeYrqUk[/video]

Evet biliyorum bunu izleyeceklerime ekledim :)

Entourage'i önerebilirim 4 kişilik bir arkadaş grubundan bahsediyor.Bir tanesi aktör biri abisi biri menajeri diğeri de tam yancı.Film çekiyorlar falan filan.

Konuyu okudum da herkes sevmediği diziye 'ergen dizisi,5 yaş bilmemne dizisi' diye küçümsemiş.Herkes sizinle aynı düşünmek zorunda değil ki nedir bu başkalarını küçümseme merakı.

Bu konu aslında forumun geneline yayılmış durumda.Birisi bir şeyi sevmiyorsa onu sevenler onun için ergen oluyor.

Bates Motel (TV Series 2013– ) - IMDb

Psycho'nun ön hikayesini anlatan gayet nefis bir dizi. Yalniz tek farki filmdeki gibi 1960'larda degilde günümüzde geciyor olmasi. Ilk birkac bölüm zaman zaman genclik dizisi tadinda gecsede sonrakileri cok iyi buldum. Ilk sezonu simdilik 10 bölümle tamamlandi ama 2.sezon onayi coktan alinmis. Tutar bence bu dizi:)

yabanci dizilerin dublajini bulmak cok zor, yabanci dil veya alt yazidan ben hicbirsey anlamiyorum.

okumayı ögren o zaman

big bang theory :yenieek:

Suits henüz 2 bölüm izledim ama baya sardı..Tavsiye ederim

season-2-wallpaper-the-walking-dead-25689003-1600-1200.jpg

Luther.....mükemmel bir dizi....

six feet under

good shit

2. sezonu bitirdim. Aslında genel olarak konu öyle çok akmıyor ama bağlanıyorsun diziye. Hikayeler, konuşmalar, olaylar hayli vurucu oluyor. Bazı bölümler veya diyaloglar sonrası oturup düşündürüyor insanı.

Her karakter ayrı ayrı çok iyi. Claire ne alemde, Nate naptı ya bir açayım da bakayım diye izletiyor bazen :D

Şu ana kadar çok iyi diyebilirim.

Geri
Üst Alt