Arrow

Dexter ( Son sezonu izlemedim daha )

Hostages

The Blacklist

The big bang theory

How I met your mother

Two and a half men

Once upon a time

Homeland

Orange is the new black

Grey's Anatomy

Hannibal

Breaking Bad ( Ben bitirmedim ama o bitmis sanirim :D )

Game Of Thrones

Nikita

Misfits

The Vampire Diaries

Supernatural

New Girl

2 Broke Girls

Anger Management

Revenge

Once Upon a Time in Wonderland

#Cok dizi izliyorum dimi? :D

Hostages, The Blacklist, Hannibal, Misfits, Revenge, Once Upon a Time in Wonderland.. Bu diziler nasil?

Hostages, The Blacklist, Hannibal, Misfits, Revenge, Once Upon a Time in Wonderland.. Bu diziler nasil?

Hannibal eh iste.

Misfits genclik dizisi.

Revenge cok guzel, ben cok begeniyorum.

Once Upon A Time in Wonderland'da guzel. Once upon a time gibi izliyorsan onu. :) Hepsini oneririm, sirasiyla;

The Blacklist, Revenge, Hostages, Once Upon a time in wonderland, Hannibal, Misfits,

Hannibal eh iste.

Misfits genclik dizisi.

Revenge cok guzel, ben cok begeniyorum.

Once Upon A Time in Wonderland'da guzel. Once upon a time gibi izliyorsan onu. :) Hepsini oneririm, sirasiyla;

The Blacklist, Revenge, Hostages, Once Upon a time in wonderland, Hannibal, Misfits,

Misfits genclik dizisi degil sacma sapan.konusma

İzlediğim biten diziler :

Prison Break

Spartacus

Dexter

İzlediğim devam etmekte olan diziler:

Game of Thrones

The Walking Dead

Person of Interest

Arrow

Vikings

Hannibal

Sherlock

Perception

Da Vinci's Demons

Bunlar haricinde devam etmekte olan dizi önerisi olan var mı? 2.veya 3.sezonu geçmemiş olursa iyi olur. Yakalamam kolay olsun :D

İzlediğim biten diziler :

Prison Break

Spartacus

Dexter

İzlediğim devam etmekte olan diziler:

Game of Thrones

The Walking Dead

Person of Interest

Arrow

Vikings

Hannibal

Sherlock

Perception

Da Vinci's Demons

Bunlar haricinde devam etmekte olan dizi önerisi olan var mı? 2.veya 3.sezonu geçmemiş olursa iyi olur. Yakalamam kolay olsun :D

Blue Mountain State (TV Series 2010– ) - IMDb

3 sezon sadece ama bölümler 20 dakika olduğundan sen 2 günde bitiririsin . Çok kafa bir dizi , gülerken ev arkadaşımı uyandırmıştım :)

Arrow

Dexter ( Son sezonu izlemedim daha )

Hostages

The Blacklist

The big bang theory

How I met your mother

Two and a half men

Once upon a time

Homeland

Orange is the new black

Grey's Anatomy

Hannibal

Breaking Bad ( Ben bitirmedim ama o bitmis sanirim :D )

Game Of Thrones

Nikita

Misfits

The Vampire Diaries

Supernatural

New Girl

2 Broke Girls

Anger Management

Revenge

Once Upon a Time in Wonderland

#Cok dizi izliyorum dimi? :D

hayatta dizi izlemekten başka bir şey yapıyor musun :D

Hannibal

Ilk sezonunu daha yeni bitirdim. Acikcasi daha akici bir dizi beklemistim, filmdeki diyaloglar zaman zaman uyutuyor adami. Özellikle olaylar yerine Graham karakterine odaklanilan bölümler cok bayikti. Son 3-4 bölümde biraz hareketlenme oldu ama yinede yeterli degil bence. Diziye puanim simdilik 6/10.

2.sezon da Nisan'da geliyormus. Bölümler birikince bir göz atarim belki.

Fringe

Keske daha önce baksaymisim dedim izlerken. Bunda da ayni sekilde S01'i daha gecenlerde bitirdim. Toplam 5 sezon (100 bölüm) var. Hareketli, aksiyonlu ve daha da önemlisi sci-fi ögeleri olduguna göre kalan bölümleri de önümüzdeki aylarda mutlaka izlemeyi düsünüyorum.

Prison Break'i izleyin dunyanin en iyi dizisi . Lost'unda ilk 3 sezonunu izleyin sonra cok bozuyor .

Bu son zamanlarda Dracula izliyorum, super gidiyor, 4 bolum var su an.

dracula.jpg

BByi bitirdik.Yeni dizi lazım Hannibal nasıldır izleyen var mı başlamayı düşünüyorum veya başka öneride bulanacak?

Şampiyonlar Ligi A Grubu maçlarını izliyorum, nefes kesiyor, özellikle Galatasaray'ın olduğu bölümler muhteşem. :ka21:

Breaking Bad'i bitirdim iki gün önce. Simdi beni en az bu dizi kadar etkileyecek ve heyecanlandiricak bir dizininiz var mi eeey GSC ahalisi :)

Geri
Üst Alt