İzlediğim biten diziler :

Prison Break

Spartacus

Dexter

İzlediğim devam etmekte olan diziler:

Game of Thrones

The Walking Dead

Person of Interest

Arrow

Vikings

Hannibal

Sherlock

Perception

Da Vinci's Demons

Bunlar haricinde devam etmekte olan dizi önerisi olan var mı? 2.veya 3.sezonu geçmemiş olursa iyi olur. Yakalamam kolay olsun :D

Suits'i izle pişman olmayacaksın. Belki de en underrated dizidir.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=ns91hBJqsDM[/media]

Game of thrones

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

BİRAZ ESKİ AMA MUHTEŞEM BİR DİZİ

BG-battlestar-galactica-2952918-1280-1024.jpg

battlestarsonfortopwg0.jpg

Battlestar Galactica

Konusu:

İnsanlar galakside 12 değişik gezegende Koloniler kurdular ve Cylon'lar insanlığa üretim ve askeri alanda yardımcı olsunlar diye Koloniler tarafından yaratıldılar. 52 yıl önce yaratıcılarına karşı çıktılar ve insanlık ile Cylon arasında Cylon Savaşı denilen mücadele meydana geldi. En sonunda ateşkes imzalandığında Cylon'lar Koloni galaksisini terk ettiler ve kendilerinden devamındaki 40 yıl boyunca hiç haber alınmadı. Bu 40 yıllık suskunluğun ardından 12 gezegendeki 12 koloniye karşı Cylon'lar ani bir saldırıya geçti. Her koloninin birer tane büyük savaş komuta gemisi var. Bunlara Battlestar deniyor. Savaşta Caprica gezgeninin gemisi Battlestar Galactica hariç diğer bütün battlestarlar yok ediliyor - Battlestar Galactica bu Cylon Savaşı'nın kalıntılarından biri idi ve aktif görevden alınmış, Cylon savaşı hatıraları ile dolu bir müzeye dönüştürülmekteydi - . Galactica, eski olması (Cylonlar bir tür virüs kullanarak diğer battlestarları etkisiz hale getiriyor. Galactica o kadar eski ki bu virüsler ona etki etmiyor.) ve Komutan William Adama'nın barışa rağmen halen işleri sıkı tutması sayesinde kurtuluyor.

Koloniler'de Kobol denilen bir gezegenden doğduğuna dair bir efsane vardır, ama bir çokları bunun sadece bir efsane olduğuna inanır. Kutsal Belgeler'de Kobol'dan ayrılan on üçüncü bir koloniden söz edilir, bu koloninin diğer adı Dünya'dır. Galactica ve saldırıdan kurtulan sivil gemiler toparlayıp bir filo oluşturuyorlar ve Cylonlardan kaçmaya başlıyorlar. Hedef efsanevi 13. Koloni Dünya

Misfits, Suits, Orphan Black, Da Vinci's Demons, Sherlock, Sons of Anarchy, Being Human (US), Banshee ve özellikle The IT Crowd'u ve Blue Mountain State'i tavsiye ederim.

GuqI1AQ.jpg

Breaking Bad sonrasında takip ettiğim pek dizi kalmamıştı. Geçen hafta bir arkadaşın tavsiyesi üzerine başladım. Kesinlikle çok başarılı. Abrams, Nolan, Emerson isimleri bile izlemek için iyi bir neden, tavsiye ederim :encouragement:

beyler dizi tavsiyesi bekliyorum

siddet ve hiddetle uzerime dizi atin laoo

beyler dizi tavsiyesi bekliyorum

siddet ve hiddetle uzerime dizi atin laoo

The Vampire Diaries - The Originals - True Blood - 24 - Lost - Prison Break - OZ - Homeland - The Tomorrow People - Agents of S.H.I.E.L.D. - Arrow - Under The Dome - Falling Skies - The Mentalist - Supernatural - Charmed - Dexter - Breaking Bad - Diff'rent Strokes - The Fresh Prince Of Bel-Air - The Following - Revolution - Once Upon a Time - The Walking Dead - Person of Interest.

One Three Hill - The OC - Dawson's Creek tarzinda genclik dizisi varmi?

Daha önce bu başlıkta konuşmuştuk ama ben tekrar yazayım.

Six Feet Under

Doğru, çok temposuzdur. Aksiyon ve merak ettiren olaylar pek yoktur. Diyalog ve karakter gelişimi tabanlı bir dizidir. Bu yüzden daha hareketli bir şeyler arayanları sıkma ihtimali çok yüksek. Ama dinlendirir, düşündürür, acıtır, üzer..Güzeldir.

Geri
Üst Alt