cristiano-ronaldo-672-free-kick-tutorial-how-to-guide-learn-step-4-knucleball-shooting-technique.jpg

@1 al sana yabancı dizi muhauha :/

Revolution izleyen var mı nasıl dizi? Konusu ilgimi çekti baya.

Daha önce bu başlıkta konuşmuştuk ama ben tekrar yazayım.

Six Feet Under

Doğru, çok temposuzdur. Aksiyon ve merak ettiren olaylar pek yoktur. Diyalog ve karakter gelişimi tabanlı bir dizidir. Bu yüzden daha hareketli bir şeyler arayanları sıkma ihtimali çok yüksek. Ama dinlendirir, düşündürür, acıtır, üzer..Güzeldir.

-Yok yok devam edin.Bu işin sonunu merak ediyorum.Hanginiz karı , hanginiz koca ?

:D

Şu sahnede baya gülmüştüm.Ama nedense ilk sezonun ortalarında bıraktım izlemeyi.Dediğin gibi çok ağır ilerliyor,üst üste izleme seçeneğini kullandım belkide ondandır.Tam bir ara dizi.Günde 1-2 bölüm izlemelik.

-Yok yok devam edin.Hanginiz karı , hanginiz koca ?

:D

Şu sahnede baya gülmüştüm.Ama nedense ilk sezonun ortalarında bıraktım izlemeyi.Dediğin gibi çok ağır ilerliyor,üst üste izleme seçeneğini kullandım belkide ondandır.Tam bir ara dizi.Günde 1-2 bölüm izlemelik.

Dexter'dan sonra izleyenlerde ufak bir kafa karışıklığı yaratır tabii :D Ama Michael asıl bu dizide efsanedir hele ki son sezonlarda.

Ya Dizi Mag gitti ee ben en son nerde kalmıştım 3-4 dizi takip ediyordum.

İşin yoksa tek tek bul ara.

Çok ah aldılar.

Rahatlikla: Prison Break. 1. sezon müthis ve ötesi. Sonrasi da iyi, 1.si kadar da olmasa bile. Gördügüm en mükemmel dizisi.

Lost da fena degildi basta. Hatta cok iyi diyebilirim. Sonradan civitmaya basladilar, ayni bizim türk dizilerde gibi.

Polisiye (crime) ve komedi türünde dizi önerisi olan varmı?

♧tapatalk♧

Chuck bitti, onun tarzında bir şey var mı izleyebileceğim

1-How I Met Your Mother

2-Chuck

3-Doctor Who

4-Merlin

5-The O.C Benim dizi tarihindeki EN İYİ 5'LİSİ:DD:DD:DD

Suan aktif olarak izlediklerimden Suits,True Blood ve Sherlock'u öneririm

3 Degisik tarzda müthis diziler :=)

Geri
Üst Alt