Sırasıyla;

1- Game of Thrones

2- True Blood

3- The Walking Dead

4- Da Vinci Demons ( Hatunu tek geçerim :D )

5- Supernatural

Carnivale" izleyen var mı?

takip ettiğim diziler baya azaldı

dizimag kapandıktan sonra bazı dizilerden de iyice koptum, nerde kaldığımı unuttum.. kimisi artık baydı, kimisine de vakit bulamadım

şu an bi person of interest'e bakıyorum bi de sherlock

yeni sezonunu beklediğim de tek game of thrones var.. ne walking dead kaldı ne continuum ne diğerleri.. bi ara 10 12 dizi takip ederdim hergün 1 diziden 1 2 bölüm.. vay bee ne günlerdi :) Allahtan asya dizilerine sarmadım.. onlar da adamı baya bağlıyormuş çünkü.. kore'nin sineması yeter bana.. 10 numara filmler var zaten :)

şimdi yeni diziye başliyim diyorum bu aralar ama sezonları geçmiş uzun süredir var olan dizilere hiç başlamiyim o kadar vaktim yok

Intelligence 1. Sezon 1. Bölüm izle, yabancı dizi

bu başlamış yeni bugün bunu izleyecem bakalım beğenirsem devam ederim

bide da vinci's demons baya övülüyor.. ona da başliyim zaten 8 bölüm fazla değil :D

İlk bolumu izledim intelligence'nin pek sarmadi

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sherlock mutlaka izlenmeli
sherlock_wallpaper_by_randomforestlady-d31ak1f.jpg

1-Breaking Bad (İzlemeyen, dizi izlemiş saymasın kendisini bence)

2-Prison Break

3-Supernatural

4-Sherlock

5-Banshee

Mentalist pek bilinmiyor nedense Sherlock'un daha gercekci ve farkli bir versiyonu tarz olarak bayagi farkli.

$

Sherlock, Breaking bad, Walking dead, Game of thornes, Wikings benim izlediklerim :D

eğer bulamazsanız stargate universe izlemenizi şidddetle tavsiye ederim...

İlginize çok teşekkür ederim ..:encouragement:

STAR TREK: DEEP SPACE NINE S01E01 - Emissary - Watch Online For Free on TubePlus

Aradığım seriyi altyazıları ile birlikte tamamlayıp; dosya hacminden kazanmak amacıyla gereksiz (Jenerik ve sonudaki teknik tanıtım ) uzantılarını da Crop layıp mkv riple arşivledim bile... :cool-78:

Universe şimdilik acil değil, Sağolasın...:007:

Game of Thrones

The Originals

Wlking Dead

Prison Break

Breaking Bad

Bunlar benim izlediklerim. Gerçekden güzel diziler

Geri
Üst Alt