Orphan Black'i öneririm herkese. 2. sezonu bir iki hafta içinde başlayacak.

Joffrey geberdi çok mutluyum

Vodafone 975N cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

anime diziler nasil oluyo bilmiyorum ama illaki guzeldir o kadar hayrani var sonucta. filmleri gayet guzel bu gece de bi miyazaki filmi izliyim hatta canim cekti hehe :) ayni sekilde asya filmi cok izledimse de 1 tane asya dizisi izlemedim ama onlar da ayni sekilde guzeldir. hem filmlerinden hakimim biraz hem de o kadar hayrani var onlarin da :) 1 sezon sürüyo gerci sanirim asya dizileri genelde ama yine de kendimi kaptiririm da diziden diziye gecerim yine eskisi gibi diye korkuyorum :) neyse aslinda buraya "fargo" filminin dizisi cikmis onu yazmak icin girmistim.. izlemedim ama filmin sevenleri baka ilir. belki ben de baslarim..

Sayfaları gezdim de The Blacklist söyleyen olmamış sanırım. Gayet iyidir.

anime diziler nasil oluyo bilmiyorum ama illaki guzeldir o kadar hayrani var sonucta. filmleri gayet guzel bu gece de bi miyazaki filmi izliyim hatta canim cekti hehe :) ayni sekilde asya filmi cok izledimse de 1 tane asya dizisi izlemedim ama onlar da ayni sekilde guzeldir. hem filmlerinden hakimim biraz hem de o kadar hayrani var onlarin da :) 1 sezon sürüyo gerci sanirim asya dizileri genelde ama yine de kendimi kaptiririm da diziden diziye gecerim yine eskisi gibi diye korkuyorum :) neyse aslinda buraya "fargo" filminin dizisi cikmis onu yazmak icin girmistim.. izlemedim ama filmin sevenleri baka ilir. belki ben de baslarim..

Animelerde gerçek insanların yansıtamayacağı mimikler, duygular veriliyor. İstedikleri şekilde aşırıya kaçabiliyorlar, zeka üzerine bile. Mesela:

code-geass07.jpg

Kore dizilerine gelince genelde insanlar romantizm ve dram için tercih ediyor ama hiç duygusal, ağlayan bir insan olmamama rağmen sardımı bırakamıyorum. Güzel kafa dağıtıyor. Eğer başlarım dersen "My Girlfriend is a Gumiho" ve "My Girl" ile başlamanı tavsiye ederim :)

Berserk'i tavsiye ederim, biraz klasik bir anime dizisi fakat gördügüm en heyecanli, tuhaf hikayelerden birisi.

Diziyi 4-5 günde bitirdim.

Sayfaları gezdim de The Blacklist söyleyen olmamış sanırım. Gayet iyidir.

İstanbul sahnesini gördüğüm anda bi' soğukluk oluştu. Savunmak için filan söylemiyorum, zaten kapalı olmanın savunulmayı gerektirecek bir yanı yok ama o kadar kapalı insanı ben hiç bir arada görmedim, özellikle İstanbul'da. Derslerine çalışmamışlar demek ki..

Geri
Üst Alt