Kanal D'de Babam ve Ailesi diye bir dizi var. 3. bölümü yayınlanıyor şuan. Güzel bir dram, entrika dizisi. Tutar bu dizi :ka21:

babam-ve-ailesi-oyunculari-konusu-fragman.jpg

Kanal D'de Babam ve Ailesi diye bir dizi var. 3. bölümü yayınlanıyor şuan. Güzel bir dram, entrika dizisi. Tutar bu dizi :ka21:

babam-ve-ailesi-oyunculari-konusu-fragman.jpg

buna baktım biraz sağdan 2.çoçuk bir kazaya maruz kalmış bobrekleri iflasta, ortadaki baba figürümüz fotodaki çoçukların babası, soldan 2.sıradaki oğlundan sağdan 2.sıradaki kaza geçiren oğlu için böbrek istiyor lakin bu kardeşlerin anneleri farklı, ayrı büyümüşler birbirleriyle pek alakaları yok bu soldan 2.böbrek vericek çoçuk babası tarafından pek iplenmemiş zamanında intikam filan istiyor annemle evleniceksin yeni karını boşuyacaksın yoksa böbrek vermem diyor verdimi naptı noldu son durum bilmiyorum 1 saat filan baktım geçen hadiseler böyleydi :(

buna baktım biraz sağdan 2.çoçuk bir kazaya maruz kalmış bobrekleri iflasta, ortadaki baba figürümüz fotodaki çoçukların babası, soldan 2.sıradaki oğlundan sağdan 2.sıradaki kaza geçiren oğlu için böbrek istiyor lakin bu kardeşlerin anneleri farklı, ayrı büyümüşler birbirleriyle pek alakaları yok bu soldan 2.böbrek vericek çoçuk babası tarafından pek iplenmemiş zamanında intikam filan istiyor annemle evleniceksin yeni karını boşuyacaksın yoksa böbrek vermem diyor verdimi naptı noldu son durum bilmiyorum 1 saat filan baktım geçen hadiseler böyleydi :(

Aynen. Nasıl entrika ama? Dram vs.

Güzel dizi. 3. bölüm birazdan bitecek.

iyi evet ama uzun süreçte izlemem takip etmem gibi şuan içerde adlı diziye bakıyorum oda fena değil..

Evde salonda Paramparça'ya, oturma odasında Kırgın Çiçekler'e bakılıyor. Ben de netten Babam ve Ailesi'ne bakıyorum.

İçeride'ye bakacak kaynak mevcut değil şuan evde :red:

Dizi olarak sadece Avrupa Yakası ve Leyla ile Mecnun'u izledim onun haricinde beni pek saran bi dizi bulamadım.Ama, Babam ve Ailesi saglam diziye benziyor.İlk iki bolumu izledim ancak devamını getirmem heralde

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dexter, Breaking Bad gibisi gelmedi gelmez de bana göre ya... İkisi de büyük boşluk bıraktı bende. Uzun zaman dizi izleyesim gelmedi...

maxresdefault.jpg

1-Breaking Bad
2-Prison Break
3-Fargo
4-True Detective
5-Narcos
6-Better Call Saul
7-The Walking Dead
8-Supernatural

En iyiler listem budur. Breaking Bad'in yeri benim için tartışılmaz. Daha iyisinin çekilebileceğini de düşünmüyorum zira Breaking Bad, nirvanadır.

Yerli dizilere gelecek olursak ;
1-Ezel
2-Ezel
3-Ezel
4-Ezel
5-Ezel
6-Öyle Bir Geçer Zaman ki (Yalnızca ilk sezonu)
7-İçerde (Bir üst sıraya çıkabilir)
8-Suskunlar (İlk sezonu)

Son düzenleme:
maxresdefault.jpg

1-Breaking Bad
2-Prison Break
3-Fargo
4-True Detective
5-Narcos
6-Better Call Saul
7-The Walking Dead
8-Supernatural

En iyiler listem budur. Breaking Bad'in yeri benim için tartışılmaz. Daha iyisinin çekilebileceğini de düşünmüyorum zira Breaking Bad, nirvanadır.

Yerli dizilere gelecek olursak ;
1-Ezel
2-Ezel
3-Ezel
4-Ezel
5-Ezel
6-Öyle Bir Geçer Zaman ki (Yalnızca ilk sezonu)
7-İçerde (Bir üst sıraya çıkabilir)
8-Suskunlar (İlk sezonu)

Abi ya BB deyince valla içim acıyor. :(

Çok şey kaçırıyorsun renktaş. ;)

Narcos'da tonlarca hata var. Geçen ailesinden biri açıklamıştı. Başlayacaktım sırf bu yüzden başlamadım.
PB izledim. Bana göre dizinin bütün heyecanı hapisten kaçana kadar...

%100 gerçekleri yazamazlar tabi. Sen yine de başla. Sağlam dizi.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri
Üst Alt