Bates Motel'e başlayacağım umarım iyidir.

SOA ızleyen like

879

superb dizi

Knightfall müthiş bi şekilde devam ediyor. Adamlar yapmış bea.
ahhh be karşim neden ceza yedin nedennnnn nedennnn.
şu sevgilisini yemeye çalışan bir oğlanın dizisi var netflikste onunla alakalı bilgi birikimini paylaşmanı rica edicem.özel mesaj atabiliyorsundur cezalıyken

Netflix yapacak diyorlar sağlam para harcalarsa GOT tarzı bir şeyler çıkabilir.Tek sıkıntısı bu işin,oyununu oynayanların hikayenin çoğunu biliyor olması.Ortalık spoiler kaynayacak bu yüzden tutmama ihtimali de var

Kitap büyük bir azınlığı temsil ettiği için pek sorun olmuyor
Osman SEDEN La Casa De Papel'e başladım reis efsaneymiş
Oyundaki hikayeler kullanılmayacak yani oyunlarla alakası yok....kitapları okumadım ama başka hikayeleride var galiba oyunlar harici....

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk

gallery-1515674435-altered-carbon-posters.jpg

Altered Carbon (TV Series 2018– ) - IMDb

Netflixin gelmis geçmis en pahali dizisi

Ilk sezonu yeni bitirdim. Genel olarak begendim ama bazen çok yavas ilerliyor ve bazi karakterlere biraz fazla zaman harciyorlar.

10 saatlik film gibi izlettirdi kendini

Son düzenleme:
İlk sezon bitti gayet iyi dizi.

Ben de 5. sezondayım. İzledikçe diyorsun ki nereden nereye geldi dizi, konunun işleyişi çok enteresan. Gerçekten kaliteli dizi yalnız, çekimleri çok güzel, bölümler akıp gidiyor. Vera Farmiga'nın triplerine hasta oluyorum hem komik hem aşırı sempatik.

ahhh be karşim neden ceza yedin nedennnnn nedennnn.
şu sevgilisini yemeye çalışan bir oğlanın dizisi var netflikste onunla alakalı bilgi birikimini paylaşmanı rica edicem.özel mesaj atabiliyorsundur cezalıyken

Bu hangi dizi reis???

Vasfi bu damnationda cix bişeye benziyor. gazap üzümleri havası var sanki ilk bakışta?

Geri
Üst Alt