Dizi İzler Misiniz?

Cevap: Dizi izler misiniz?

geçen hafta Breaking Bad i bitirdim.Hayran kaldım.

şimdi Oz'a başladım. 7 bölüm oldu.güzel gidiyor.

sırada Dexter var. çok övüyorlar bakacaz :D:D

önceden de prison break,House,Heroes,The Walking Dead ,Kyle xy ,Lost,supernatural,How I Met Your Mother'i izledim

Dexter'a hemen başla derim çok feci :D

önceden de prison break,House,Heroes,The Walking Dead ,Kyle xy ,Lost,supernatural,How I Met Your Mother'i izledim

Affetme.Şimdiden başla sen hatta.

Bir ara Kavak Yelleri'ne merak salmıştım.. Onun da cılkını çıkardırlar.. Gülbeyaz ve Süper Baba'dan başka sürekli izlediğim Türk dizisi olmadı.

bende onun ilk sezonunu izledim.. bi ara Ezel izledim biraz ama bayadır izlediğim Türk dizisi yok benimde :D

Sana şunu söylemek istiyorum.. Çok fazla dizi izleyen ve Lost, House, Supernaturel, Heroes gibi yaratıcı dizileri izleyenler genelde Dexter'i beğenmezler.. Çünkü Dexter'da da aynı yaratıcılığı ve olağanüstülüğü beklerler...

Sana tavsiyem öyle bir beklenti ile izleme.. Çünkü Dexter katil olan biriyle, normal hayat yaşayan biri arasındaki dengeleri yansıtan ve kişilik çatışması yaşamadan katil psikolojisi ile normal kişi psikolojisini oturtmaya çalışan birini anlatır.. Dexter diğerlerine bakarak daha sıradan ama özüne bakacak olursan daha yaratıcıdır..Sadece özünü algılayabilirsen...Çok dizi izleyen biri de bunu rahatlıkla kavrayabilir...

Kaçırmış arkadaşlara Sopranos'u şiddetle tavsiye ederim. Keşke hiç izlememiş olsam da otursam şu tatilde baştan sona seyr-eylesem hergeleyi.

Sana şunu söylemek istiyorum.. Çok fazla dizi izleyen ve Lost, House, Supernaturel, Heroes gibi yaratıcı dizileri izleyenler genelde Dexter'i beğenmezler.. Çünkü Dexter'da da aynı yaratıcılığı ve olağanüstülüğü beklerler...

Sana tavsiyem öyle bir beklenti ile izleme.. Çünkü Dexter katil olan biriyle, normal hayat yaşayan biri arasındaki dengeleri yansıtan ve kişilik çatışması yaşamadan katil psikolojisi ile normal kişi psikolojisini oturtmaya çalışan birini anlatır.. Dexter diğerlerine bakarak daha sıradan ama özüne bakacak olursan daha yaratıcıdır..Sadece özünü algılayabilirsen...Çok dizi izleyen biri de bunu rahatlıkla kavrayabilir...

yorumun için teşekkürler.konusu güzele benziyor.önceden senin dediğin gibi gerçek olma ihtimali çok az olan yada hiç olmayan dizileri izledim.

bunu Breaking Bad'le kırdım.çünkü gerçeğe yakın gördüm.(araştırmadım ama gerçekten alıntı yapmış olabilirler.)

Dexter de yaratıcı olmayan gerçeğe yakın bir dizi gibi geldi yorumundan .psikolojik konusu olan dizileri severim umarım dexter de beğendiğim bir dizi olur.

Kaçırmış arkadaşlara Sopranos'u şiddetle tavsiye ederim. Keşke hiç izlememiş olsam da otursam şu tatilde baştan sona seyr-eylesem hergeleyi.

Dizi manyağı olduk çıktık... O kadar çok ve sağlam yapıtlar var ki...

Bu kadar dizi izlediğim için manyak diyorular ama, izlemediğim ve güzel olduğunu sandığım daha bir çok dizi var...

yorumun için teşekkürler.konusu güzele benziyor.önceden senin dediğin gibi gerçek olma ihtimali çok az olan yada hiç olmayan dizileri izledim.

bunu Breaking Bad'le kırdım.çünkü gerçeğe yakın gördüm.(araştırmadım ama gerçekten alıntı yapmış olabilirler.)

Dexter de yaratıcı olmayan gerçeğe yakın bir dizi gibi geldi yorumundan .psikolojik konusu olan dizileri severim umarım dexter de beğendiğim bir dizi olur.

Dexter iyidir.. Kesinlikle izlemelisiz.. Şu an sanırım izleme listelerinde de 1. sırada olması lazım...Onu House ve Supernaturel takip ediyor.

Dizi manyağı olduk çıktık... O kadar çok ve sağlam yapıtlar var ki...

Bu kadar dizi izlediğim için manyak diyorular ama, izlemediğim ve güzel olduğunu sandığım daha bir çok dizi var...

Aynı durum bende de var. Bazen uykudan kısıp vakti diziye yatırdığım, ertesi gün iş başında uyuyakalmamak için kendimi zor tuttuğum oluyor.

Ayrıyetten, bu da Sopranos gibi görece eski bir dizi fakat kaçıranlar ve tekrar izlemek isteyenler için 24 şiddetle tavsiye olunur.

Eee nerde "V" 3. sezon, Spatraküs 3.sezon ve "The Walking Dead" devamı...Ya da "Game of thrones"...Bunlar oynamayacak mı artık?

terra nova, the walking dead, game of thrones, person of interest, spartacus

bunlar yeni sezonlarını/bölümlerini beklediğim diziler

bunun dışında CSI:NY, cold case gibi polisiye diziler, the big bang theory, family guy, the simpsons, how i met your mother gibi komedi dizileri ve supernatural gibi bazı "her bölüm farklı olay" temalı dizileri ise denk geldiğimde izliyorum

Türk dizilerinden ise, Kurtlar vadisi pusu, behzat ç. ve son dizilerine bakıyorum

Geri
Üst Alt