Dizi İzler Misiniz?

Cevap: Dizi izler misiniz?

yabancı dizileri ingilizce altyazıyla izleyebileceğimiz bir site bilen var mı ? Benim bildiğim sitelerde türkçe altyazı var hep.

Sadece "Kuzey Guney"i izliyorum.

Yerli dizi konusunda Avrupa Yakasıyla ceketimi asmıştım. Ama Leyle ile Mecnun'la o ceketi tekrar giydim. Yabancı dizilerden cnbe'nin salı kuşağını kaçırmazdım. (Two Man A Half Man, Bing Bang Theory)

Yerli dizi izlemiyorum.

ezeli izledim yerli dizi olarak en son, şimdilerde yalan dünyaya sardım. başka da türk dizisi izlemiyorum.

kaliteli olunca neden izlemeyelim? :)

yerli dizi leyla ile mecnun ve son'u izliyorum.. ara ara da behzat ç. ve kurtlar vadisi pusu'ya bakıyorum.. yabancı diziler ise saymakla bitmez.. 8-10 tane sürekli takip ettiğim, birkaç tane de denk gelirsem izlediğim diziler var.

dışarıda geçmeyen bir günümü: gündüz dizi, akşam film, gece kitap ile geçiriyorum :D

Kuzey-Güney ve Vadi yerli olarak. Yabancı olarakta The walking dead izliyorum.Zaman olsa başlamak istediğim birçok yabancı dizi var ama zaman yok. Bunlarıda hafta sonu ancak izleyebiliyorum.

Yerli: Leyla ile Mecnun ve Kuzey Güney.

Yabanci: Breaking Bad.

Turk dizilerinden Son, kurtlar vadisi pusu

Yabancidan how i met your mother , the big bang theory

Yerli: Son, Kuzey Güney, Yalan Dünya, Behzat Ç. :ka21:

Yabancı: Bu aralar yabancı dizi izleyemiyorum.

Güncel olarak takip ettiklerim;

Yerli: Leyla ile Mecnun, Son, Behzat Ç.

Yabancı: Dexter, Breaking Bad, Boardwalk Empire, House M.D., The Walking Dead, Spartacus, Person of Interest.

Türk dizilerinden efsane 3 dizi izledim, Süper Baba/İkinci Bahar/Kurtlar Vadisi(1/97seri olan). Başka da izlemem bu 3 dizi kadar tat verecek dizi olduğunu sanmıyorum. Varsa bile yine bir eski yapımdır.

Yerli olarak Kuzey Güney'i izlerim.Yabancı : Spartacus,Hımym,Two and Half Men. Two and Half Men şuana kadar beni en çok güldüren dizidir.Charlie'nin filmden ayrıldığını duyunca filmden soğudum 4.sezonda bırakmıştım fakat filmin onsuz devam edemeyiceğini düşündüğüm için onsuz nasıl yaptıklarını merak ettim ve takır takır bitti sezonlar.Fazlası zarar :)

izlerim

save me müthiş bi dizi.20 dk olmasaydı keşke ama ne yapalım:D izleyin ,kaçırmayın.

Geri
Üst Alt