# Djibril Cisse

Cevap: # Djibril Cisse

Tekniği,hızı gayet çok yerinde. sonuçta Cisse'den bahsediyoruz boru değil yani.

Liverpoola trasfer olduğunda başına bin bir türlü şeyler geldi. ee nede olsa takım adı üstünde uğursuz. seçtiğin takımında önemi var. :cool:

Hnry'nin futbolculuğunu geçecek düzeyde bir futbolcuydu fakat sakatlıklar bunun önüne geçememesine neden oldu.

Gelirse çok çok yankı uyandıracağa benzeyen bir futbolcu.. karizması yeter diyelim. :p

Yankı uyandıracağından ziyade takıma katkısı olup olmayacağı daha önemli.Eğer hayal kırıklığı olursa bu transferi yapanlar cidi sakatlık geçirmiş oyuncuyu transfer ettikleri için yerden yere vurulacaklardır.

Yankı uyandıracağından ziyade takıma katkısı olup olmayacağı daha önemli.Eğer hayal kırıklığı olursa bu transferi yapanlar cidi sakatlık geçirmiş oyuncuyu transfer ettikleri için yerden yere vurulacaklardır.

Cisse'nin bacağı kırıldı 2 defa,çok ciddi sakatlık ancak sonuçta bu müzmin sakat olduğu anlamına gelmiyor.

Cisse formda olduğu sürece,Avrupa'nın sayılı forvetlerindendir.Bize gelmesi çok zor ancak 4-3-3'te Messi'nin yerinde çok iyi olurdu :)

Cisseyide 0 yaptınızya ne diyeyim ben, geçen sene barosada neler dendi burada 'gelmesin sorunlu topçu, ostravada bi çıkış yaptı sonra fos... vs. vs.' geçiniz efendim cisse bu lige gelsin sorunsuz bi lig geçirsin 25 gol rahat atar diyorum. Adamda fizik var,çok şağlam şut var, teknik var, hızın kralı var e daha nesine laf atıyorsunuz bu adamın anlamak mümkün değil.

Bence 4-3-3'te Messi'nin yerinde olsa çok iyi olmazdı, muhteşem olurdu, resmen dağıtırdı. Ama burada İsmo Güldüren, Hürriyet, Egemen, vb. baltalar oldukça o bacağını üçüncü kez eline verebilirler Cisse'nin. Ya da Cisse bunların bacağını eline verir, ikisinden biri. Ama Neill'la beraber alınırsa ligin en belalı takımı olabiliriz, orası kesin.

Bence 4-3-3'te Messi'nin yerinde olsa çok iyi olmazdı, muhteşem olurdu, resmen dağıtırdı. Ama burada İsmo Güldüren, Hürriyet, Egemen, vb. baltalar oldukça o bacağını üçüncü kez eline verebilirler Cisse'nin. Ya da Cisse bunların bacağını eline verir, ikisinden biri. Ama Neill'la beraber alınırsa ligin en belalı takımı olabiliriz, orası kesin.

4-3-3'ü veya Cisse'yi görmesek Cisse'yi forvetin sağında oynuyor zannedeceğiz.

4-3-3'ü veya Cisse'yi görmesek Cisse'yi forvetin sağında oynuyor zannedeceğiz.

4-3-3'de ileri 3'lünün formasyonu çok da önemli değil.2 sene önce ManU şampiyon olurken,Rooney-Tevez-Ronaldo üçlüsünün tam olarak nerede oynadığını söylemen mümkün değildi.

Herkes aynı 4-3-3'ü oynamıyor zaten,Arda-Baros-Cisse gibi bir 3lüyle oynadığımızı düşünürsek kimsenin de sabit bir yeri olmayacak zaten.

maşallah yeni bir sakat oyuncu transfer ediliyormuş...

eldeki müzmin sakatlara ek gökhan zan üstünede aurelyo,cisse falanda gelirse

klüp hic düşünmeden vede acilen sağlık sektörüne yatırım yapmalıdır...

yahu arkadaslar bu sene premier lig'de 35 mac oynamıs ve 10 gol atmıs bir adama müzmin sakat demek ayıp olmuyor mu biraz ????

Essien'i alıp getirsek sen ona da karşı çıkarsın ''geçen sene büyük bir sakatlık geçirdi sakat adamla ne işimiz olur'' diye..

Formasini beles versinler yine almam bu adamin.Nonda ile takas yapmam o derece kotu bu adam

Sakat dediğiniz adamın 2 defa ayağı kırıldı. Bir oyuncunun sakatlanmaya meyilli olması bu değildir. Çünkü ayağı kıran darbe herkesi sakatlar. Önemli olan dizinde, bileğinde bağlarında problem olmamasıdır. Aksine Cisse öküz misali güçlü ve sağlıklı bir adam. Ayağı kırıldıktan 6 ay sonra dönebiliyor sahalara. Mesnetsiz yorum yapmayalım.

katılıyorum galiba ayagı kırıldıgını söylüyor ve ayagı yalama oldugunu ve sürekli kırılacagını düsünüyor olabilir

Iki kere iki ayagida kirildi bu adamdan hayir gelmez 11 milyon avro verilmez bu adama en fazla 4-5 milyon avro

x97oy508.jpg

allah askina su ayaktan ne hayir gelir

Fotomaçın haberi olduğunu daha önce farketseyim yorum yapma zahmetinde bulunmazdım bile.

Beni sakatlığı vs. ırgalamaz. Bu sene 10 tane atmış mı atmamış mı ben ona bakarım. Sanki bu sene sakatlandı adam. Her şeyi çok bilmeyiver.

ona bakarsan guizada 30 a yakin atti gecen sene ispanyada

bu adam guiza gibi bir kere parladi

buna verecen parayi louis saha ya ver daha iyi

Bu sezon İngiltere'de gösterdiği performansa bakarsan o ayaktan ne hayır geldiğini görürsün.

Geri
Üst Alt