# Djibril Cisse

Cevap: # Djibril Cisse

Keşke önce Cisse'yi hayatınızda bir kere izleyip sonra beğenmiyorum deseydiniz.Sakatmış? Sakatlıktan sonra Sunderland'de yaptıkları ortada.Taraftar onun gitmesini kesinlikle istemiyor ama Sunderland 12 milyon u verip bonservisi almıycaz siz hala bu adam gelmesin sakat diyosunuz

ona bakarsan guizada 30 a yakin atti gecen sene ispanyada

bu adam guiza gibi bir kere parladi

buna verecen parayi louis saha ya ver daha iyi

Louis Saha mı? Şaka yapıyorsun galiba.Saha dediğin adam Fulham'dan sonra hiçbir takımda ilk 11 oyuncusu olamadı.Gecen sezonda Everton'da 5 maca ilk 11 de başladı.Diğer yanda 10 gol atan bir Cisse'den bahsediyoruz.Gol kralı Anelka'nın 18 gol attığını da düşünün.

gelse taraftarın sevgilisi olur valla :D

ama marsilya 10M euro civarı bir bonservis ister, ayrıca takımda sakatlık sonrası nasıl performans göstereceği, sakatlığı tamamen atlatıp atlatamadığı belirsiz çok futbolcu var (linderoth, uğur, s.çalık, e.güngör). ayrıca her an sakatlık yaşayabilecek futbolcular da var (g.zan, nonda). bunlara benim için göstereceği performans soru işareti olan cisse'yi katmak sezon başında büyük bir kumar oynamak demek. eğer bu futbolcular beklenilen performansı sergilerse bizi tutabilen takım olmaz; fakat eğer bu oyuncular fiziksel-zihinsel yaşadığı sakatlıkların etkilerindeyseler hala bizi yine zor bir sezon bekliyor demek.

ayrıca ben daha genç oyunculara yönelmemizi daha doğru buluyorum, bizim yıldız değil de yıldız adayı almamız gerekiyor eğer sadece günü kurtarma peşinde değil isek.

Louis Saha mı? Şaka yapıyorsun galiba.Saha dediğin adam Fulham'dan sonra hiçbir takımda ilk 11 oyuncusu olamadı.Gecen sezonda Everton'da 5 maca ilk 11 de başladı.Diğer yanda 10 gol atan bir Cisse'den bahsediyoruz.Gol kralı Anelka'nın 18 gol attığını da düşünün.

tamam Carew i al ozaman pizzaro yu al oyuncumu yok bu adama en fazla 5 milyon avro verilir

cisse gelirse kırarlar yine adamın bir tarafalarını kasap çok burda:D

baktim ve bisey goremedim 7 milyon avro ver carewi al bu adama verecene

Git sen al bu maddi sıkıntıda Carew'i. Anlayın artık yıldız oyuncular Türkiye'ye pek sıcak bakmıyorlar.CArew Bjk'ye geldi ama o bir hataydı bir daha Türkiye'ye gelmez.Aynı Anelka gibi

Git sen al bu maddi sıkıntıda Carew'i. Anlayın artık yıldız oyuncular Türkiye'ye pek sıcak bakmıyorlar.CArew Bjk'ye geldi ama o bir hataydı bir daha Türkiye'ye gelmez.Aynı Anelka gibi

carewin bonservisi en fazla 8 milyon avro ,pizzaro 6 milyon avro

cissé kac haberin varmi???:ka19:

carewin bonservisi en fazla 8 milyon avro ,pizzaro 6 milyon avro

cissé kac haberin varmi???:ka19:

Pizarro filan Cisse'nin yanında esmasini okumam bunların.Cisse gezgindir,hızlıdır,teknik ve yeteneklidir,güçlüdür.Pizarro gibi top ayağıma gelsin diye beklemez Cisse.Yaşı da uygundur.Alırsak yeni Baros'umuz olur bence.Ama Cisse için istenen bonservis burada yazılanlar gibiyse o kadar da etmez yani.

Milan Baros'un kactı kaça geldi?

ne kacmasi? 5 milyon avro civari bir paraya geldi ne varki bunda

astonvilla doneminde baros a 7 milyon avro deger biciliyordu carew ile takas edildi ,lyon bin pisman oldug bu takasi yaptigi icin sonra bize 5 sattilar

Cisse'yi alıp Baros'u mu keseceksin. Cisseyi alacaksan oyun şablonun şu şekilde olması lazım.

______________________kaleci_____________________

Bek_____________Stoper_______Stoper___________Bek

___________________D.Orta saha_________________

___________Sağ iç__________________Sol İç________

___________________O.Orta saha_________________

________________Forvet_____Forvet_______________

Baskası yalan olur.

Yani bizim adamlarımıza göre dizilim şu şekilde.

______________________Leo Franco_____________________

Sabri_____________Servet_______Stoper___________Hakan

___________________M. Topal_________________

___________Barış__________________Arda________

___________________Lincoln_________________

_____________Cisse____________Baros_______________

Ben Teknik ekibin bu sistemde oynayacağına pek ihtimal vermiyorum. Onun için transferi de pek samimi ve gerçekçi bulmuyorum dogrusu. Bu beniim düşüncem.

Par contre, les secousses qui agitent l’OM pourraient avoir des répercussions dans le sens des départs. Pape Diouf savait se montrer intransigeant, sur les cas Valbuena et Cissé notamment. Ce dernier risque d’ailleurs d’agiter le mercato olympien, avec sa horde de courtisans et ses envies de Premier League. Après Wigan et son offre de 5 M€ (en savoir plus), c’est au tour du Panathinaïkos de tenter sa chance selon RMC. Les Grecs auraient offert 6 M€ à Marseille. Soit deux fois moins que le prix demandé (12 M€). L’OM réclame-t-il trop pour l’international français ? Et Cissé vaut-il encore une indemnité de transfert à deux chiffres ? Pour les clubs intéressés, la réponse est négative. Et l’OM va devoir faire face à un sacré dilemme : conserver malgré lui le buteur ou le brader.

Une chose est sûre, le Panathinaïkos peut tirer un trait sur Cissé, qui a fait savoir aux dirigeants marseillais qu’il ne souhaitait pas rallier la Grèce. Voilà qui retire quelques courtisans de la course.

ne kacmasi? 5 milyon avro civari bir paraya geldi ne varki bunda

astonvilla doneminde baros a 7 milyon avro deger biciliyordu carew ile takas edildi ,lyon bin pisman oldug bu takasi yaptigi icin sonra bize 5 sattilar

Demek istediğin o rakamlara aldanmamak gerekiyor.Cisse'ye 10 milyon değer biçtiler diye 10 milyona mı alıcaz.2 büyük sakatlık geçiren bir oyuncudan bahsediyoruz.Aynı Baros gibi 5.5-6 civarı bir parayı alınabilir.Carew ve Pizarro ise 10 milyondan aşağı alınmaz.Bu parayla alınacak Cisse,Baros'la gol rekoru kırar

wigan 5 panatinaykos 6 teklif etmis marsilayanin istedigi paranin yarisini zor teklif ediyor diyorlar marsilya 12 den asagi inmem diyor

Demek istediğin o rakamlara aldanmamak gerekiyor.Cisse'ye 10 milyon değer biçtiler diye 10 milyona mı alıcaz.2 büyük sakatlık geçiren bir oyuncudan bahsediyoruz.Aynı Baros gibi 5.5-6 civarı bir parayı alınabilir.Carew ve Pizarro ise 10 milyondan aşağı alınmaz.Bu parayla alınacak Cisse,Baros'la gol rekoru kırar

panathinaikos 6 verdi adamlar kousmadan rededdi tas catlasa 10 a birakirlar

Sonunda Cisse'yi beğenen biri :D

Renkdaş olay Cisse'yi begenip begenmemek değil ki . Olay Cisse'yi alıp nerde oynatacağındır. Ya baklava dilimine dönüp 4-1-2-1-2 şeklinde oynayacaksın. Bknz : Şeva zamanında ki milan. Yada Bırakacaksın Cisse'yi 4-3-3 'ün ileri 3' lünün her yerinde oynayacak bi adam alıp getireceksin. Bence bu daha makbule geçer.

Cisse'yi alıp Baros'u mu keseceksin. Cisseyi alacaksan oyun şablonun şu şekilde olması lazım.

______________________kaleci_____________________

Bek_____________Stoper_______Stoper___________Bek

___________________D.Orta saha_________________

___________Sağ iç__________________Sol İç________

___________________O.Orta saha_________________

________________Forvet_____Forvet_______________

Baskası yalan olur.

Yani bizim adamlarımıza göre dizilim şu şekilde.

______________________Leo Franco_____________________

Sabri_____________Servet_______Stoper___________Hakan

___________________M. Topal_________________

___________Barış__________________Arda________

___________________Lincoln_________________

_____________Cisse____________Baros_______________

Ben Teknik ekibin bu sistemde oynayacağına pek ihtimal vermiyorum. Onun için transferi de pek samimi ve gerçekçi bulmuyorum dogrusu. Bu beniim düşüncem.

Barca'nın taktiğinin aynısı Henry(Cisse),Messi(arda),Eto(baros)

Cisse hızıyla kanat oynayabilir

------------------Topal--------------------------------------

------Ayhan-------------------------Kewell-------------

Arda--------------------------------------------Cisse---

---------------Baros

Geri
Üst Alt