- 3 Temmuz 2012
- 141.060
- 89.052
- 5.478
macı nıye ızlemedın?oha net penalti tartismasi olamaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
macı nıye ızlemedın?oha net penalti tartismasi olamaz
izledim ama heyecansiz macti sesini kistim baska islerim vardi yapmam gereken onlari hallettim yandanmacı nıye ızlemedın?
Ezik her zaman eziktirdzeko ceza alirim diye herhalde paylasimini silmis hahha. Got herif
Yumruk, alanen oyuncuyu direğe itme ve sonuncusu da şu yerdeki adama bilerek yüzüne hamle yapıyor.
Onu sonradan bende farkettim de bu pozisyon da masum değilAtılan tweet yanlış bu pozisyonda sağ gözüne darbe alıyor moraran gözüyse sol tarafında selfie çekildiği için aynalı çektiği için sağ tarafta gözüküyor normal başkalarının çektiği fotoğraflarda sol tarafta gözüküyor.
Yav alnını carpiyor zaten gozunude degilki tam olarak algıcilar hep algıdaUzun yıllar önce 2 kez kapıya çarpıp yüzünü morartmış biri olarak söylüyorum ki Icardi direğe çarpmış olsa sadece göz çukurunda morluk olmazdı aynı zamanda şiddetli çarptığı için kaş bölgesinde de yani gözün üst bölgesinde de morluk olurdu
Öyle uzun düz bir direğe yüzünü çarparsan ufak bir bölgeyle kurtulamazsın o bölgeye net şekilde el darbesi geldiği belli maç içinde o pozisyondan hemen sonra bakarsanız zaten net biçimde kızarıklığı görürsünüz.
Algı yapanlara bir gün direk çarpsında nasıl oluyormuş görsünler.Yav alnını carpiyor zaten gozunude degilki tam olarak algıcilar hep algıda
+ Maçın sonlarına doğru icardinin aldığı faulde djikunun yine öküz gibi üzerine çıkma olayi da cabasıMorluğun sebebinin kafa kafaya çarpışma pozisyonu olduğunu zannediyorum. O pozisyonda kasıtlı bir durum yok ama FB stoperlerinin kendisini hırpalamak için sahaya talimatlı çıktığından eminim. Djiku' nun tokat-yumruk ve sinek gibi direğe yapıştırma; yere düşerken Oosterwolde' nin beygir gibi geriye doğru tekme atma hamleleri saha içi mücadele ile açıklanamaz...
bir sonraki maç sol bek Barış'ı forvete atsak bunları yer ama nerdeMorluğun sebebinin kafa kafaya çarpışma pozisyonu olduğunu zannediyorum. O pozisyonda kasıtlı bir durum yok ama FB stoperlerinin kendisini hırpalamak için sahaya talimatlı çıktığından eminim. Djiku' nun tokat-yumruk ve sinek gibi direğe yapıştırma; yere düşerken Oosterwolde' nin beygir gibi geriye doğru tekme atma hamleleri saha içi mücadele ile açıklanamaz...
Doruk feramuz kadrosu dolu, sen başka bir kişiliğe bürunSari verilmesi lazımdi