djiku’nun mauro icardi’ye olan net yumruğu

Yumruk, alanen oyuncuyu direğe itme ve sonuncusu da şu yerdeki adama bilerek yüzüne hamle yapıyor.

Yumruk, alanen oyuncuyu direğe itme ve sonuncusu da şu yerdeki adama bilerek yüzüne hamle yapıyor.

Atılan tweet yanlış bu pozisyonda sağ gözüne darbe alıyor moraran gözüyse sol tarafında selfie çekildiği için aynalı çektiği için sağ tarafta gözüküyor normal başkalarının çektiği fotoğraflarda sol tarafta gözüküyor.

Atılan tweet yanlış bu pozisyonda sağ gözüne darbe alıyor moraran gözüyse sol tarafında selfie çekildiği için aynalı çektiği için sağ tarafta gözüküyor normal başkalarının çektiği fotoğraflarda sol tarafta gözüküyor.
Onu sonradan bende farkettim de bu pozisyon da masum değil

Uzun yıllar önce 2 kez kapıya çarpıp yüzünü morartmış biri olarak söylüyorum ki Icardi direğe çarpmış olsa sadece göz çukurunda morluk olmazdı aynı zamanda şiddetli çarptığı için kaş bölgesinde de yani gözün üst bölgesinde de morluk olurdu

Öyle uzun düz bir direğe yüzünü çarparsan ufak bir bölgeyle kurtulamazsın o bölgeye net şekilde el darbesi geldiği belli maç içinde o pozisyondan hemen sonra bakarsanız zaten Icardi'nin o bölgesinde net biçimde kızarıklığı görürsünüz.

Uzun yıllar önce 2 kez kapıya çarpıp yüzünü morartmış biri olarak söylüyorum ki Icardi direğe çarpmış olsa sadece göz çukurunda morluk olmazdı aynı zamanda şiddetli çarptığı için kaş bölgesinde de yani gözün üst bölgesinde de morluk olurdu

Öyle uzun düz bir direğe yüzünü çarparsan ufak bir bölgeyle kurtulamazsın o bölgeye net şekilde el darbesi geldiği belli maç içinde o pozisyondan hemen sonra bakarsanız zaten net biçimde kızarıklığı görürsünüz.
Yav alnını carpiyor zaten gozunude degilki tam olarak algıcilar hep algıda

Bak icardi efendi bu kaç oldu itiraz etmiyorsun. Yatacaksın yere bağırıp çağıracaksın burası italya değil burası fransa hiç değil son maçlarda zaten sahada yoksun en azından takıma bu şekilde bir katkın olur. Bu ligde hakemler penaltı vermez penaltıyı sen alacaksın. Bu sene sana yapılan faullere verilmeyen kaçıncı penaltı es geçildi niyee sırf sen hiç bişey yokmuş gibi yerden kalktığın icin. Bjk maçında Asil tendonun kopuyordu yine verilmedi haftalardır sakatsın o pozisyon yüzünden niye sırf ses etmiyorsun yerde çırpınmiyorsun diye. Attığım video da penaltı nasıl alınır enes Ünal güzel bir ders vermişti milli maçta. Örnek olur umarım.

Morluğun sebebinin kafa kafaya çarpışma pozisyonu olduğunu zannediyorum. O pozisyonda kasıtlı bir durum yok ama FB stoperlerinin kendisini hırpalamak için sahaya talimatlı çıktığından eminim. Djiku' nun tokat-yumruk ve sinek gibi direğe yapıştırma; yere düşerken Oosterwolde' nin beygir gibi geriye doğru tekme atma hamleleri saha içi mücadele ile açıklanamaz...

Morluğun sebebinin kafa kafaya çarpışma pozisyonu olduğunu zannediyorum. O pozisyonda kasıtlı bir durum yok ama FB stoperlerinin kendisini hırpalamak için sahaya talimatlı çıktığından eminim. Djiku' nun tokat-yumruk ve sinek gibi direğe yapıştırma; yere düşerken Oosterwolde' nin beygir gibi geriye doğru tekme atma hamleleri saha içi mücadele ile açıklanamaz...
+ Maçın sonlarına doğru icardinin aldığı faulde djikunun yine öküz gibi üzerine çıkma olayi da cabası

Hakkımızın yendiği bir kadıköy maçı daha..

bir sonraki maç sol bek Barış'ı forvete atsak bunları yer ama nerde

Geri
Üst Alt