- 26 Kasım 2012
- 185.616
- 258.346
- 5.998
son olarak alphonso davis ve aubameyang asidan sonra kalp sorunu yasamakta kimse bana covidden dolayi oldu demesin
niye demeyelim rtaş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
son olarak alphonso davis ve aubameyang asidan sonra kalp sorunu yasamakta kimse bana covidden dolayi oldu demesin
asidan ölenlere peki nedemeli?
son olarak alphonso davis ve aubameyang asidan sonra kalp sorunu yasamakta kimse bana covidden dolayi oldu demesin davis yüzde yüz asili olmasaydi aynen kimmichdeki mobbing uygulanirdi.
adam belliki korkuyor sonunun iyi gitmiyecegine nasil olurda diktatör gibi mecbur kilarsin, herkesin bedeni kendine.
cünkü asili oldugu icin, su anki yasadigimiz tam bir bilmece zaten, saglikcilar kendileri bile emin degiller garanti veremiyorlar.niye demeyelim rtaş
valla asisiz corona olup 1-2 haftada kurtulan bi cok insan taniyorum. bünyeden bünyeye degisiyor.Kimseni kimseyi zorladığı yok zaten. Adamların ülkelerinden bir prosedürü var. Aşı olanın hastalığı daha kolay atlattığı,dolayısıyla bulaştırıcılığının minimuma indirgendiğini düşünüyorlar(aşı olmayan tam olarak 1 ayda atlatıyorsa olanın hissetmeden 1 haftada atlatması olayı)
Biz böyle düşünüyoruz, sen buna uymazsan 2-3 hafta sürecek turnuva süresince vatandaşımızın sağlığını düşünerek seni ülkemizde tutmayız demişler.
Kimsenin kimsenin poposuna zorla aşı sapladığı yok.
Aspirinin bana zarar vermeyecegine dair kesin konuşan bir bilim insanı bulamam muhtemelen kim niye sana garanti versin ki ?cünkü asili oldugu icin, su anki yasadigimiz tam bir bilmece zaten, saglikcilar kendileri bile emin degiller garanti veremiyorlar.
cünkü asili oldugu icin, su anki yasadigimiz tam bir bilmece zaten, saglikcilar kendileri bile emin degiller garanti veremiyorlar.