DK 18 Elemeler M:1 | Hırvatistan 1-1 Türkiye | M.S | 5 Eylül | TV8

Bombeli ortalardan nefret ediyorum.

Ozan malı düzgün oyna.

Hakan C ve Topal sabah 4'e kadar gece kulubundeymisti haberlere gore

Sent from my iPhone using Tapatalk

bu ozan tufan oynuyorsa en karaktersiz adam bile kadroya girmeyi hak eder..

Ozan'ın soyadı Tufan değil 'malı' olmalı, Ozan Malı. Daha uygun.

Şu Hakan'ı bir ben mi beğenmiyorum . Ya bir duran toplarda var, en nefret ettiğim oyuncu tipi

Serdar azizinde hakandan farki yok daha bir topa mudahale edemedi ceza sahadi icinde hep topal aldi toplari bu mal seyrediyor

tapatalk

Hırvatistan bir kaç dakika müsade ettikten sonra özellikle orta sahada başı kesilmiş tavuk gibiyiz

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Serdar Aziz'e bakin, sadece yanindaki stopere pas verip duruyor. Birde bu adam Chedjou yerine oynasin diyorsunuz, te allahim.

Serdar azizinde hakandan farki yok daha bir topa mudahale edemedi ceza sahadi icinde hep topal aldi toplari bu mal seyrediyor

tapatalk

Serdar'a verilen parayı en çok kızanlardan biri olarak adamı eleştirmek için yer aramayın ya. Hata yapsın sonra asarız , daha mantıklı değil mi?

Şu Ozan denen malı öve öve bitiremediniz ya son 2 senede, diyecek birşey bulamıyorum.

Az biraz öne çıkan adam hemen süperstar ilân ediliyor ülkemizde. Bir de "Ozan kadar yetenekli başka adam saysana Avrupa'da onun jenerasyonunda" diyenler vardı bana. Ne sayacağım arkadaş, diğer oyunculara hakaret olur bu danayı onlarla kıyaslamak.

Avrupa'ya gitseydi bir ihtimal birşeyler olabilirdi bundan ama böyle parayı seçersen bir gram gelişemezsin.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Okay kadar boş ve aşırı derecede overrated Türk topçu görmedim.. Bir halta yara be, ne defansın var ne dikine pas... Koy Ciğercimizi hoca...

Geri
Üst Alt