DK 18 Elemeler M:1 | Hırvatistan 1-1 Türkiye | M.S | 5 Eylül | TV8

hakancım sen istiyorsan senle birdahan görüşmeyecem ve ozanda akıllı biri şu an o da istemez
Gecelim bu ayaklari, genelde alinti yapacak alanimda degilsin lakin Terim desktecisi Ozan ile tanistirmak istedim ki an itibariyle Ozan Puki'nin hakli dedigini görüyorum. Umarim kendisi JOR'i 3 maglubiyet sonrasi asmaya kalkmaz.

Gecelim bu ayaklari, genelde alinti yapacak alanimda degilsin lakin Terim desktecisi Ozan ile tanistirmak istedim ki an itibariyle Ozan Puki'nin hakli dedigini görüyorum. Umarim kendisi JOR'i 3 maglubiyet sonrasi asmaya kalkmaz.

sen kimsin ki
yol geçen hanı gibi olmuşsun
hala laga luga

3 mağlubiyet ve gelişlerine göre yorumum değişebilir çünkü joru fazla tanımıyorum yüzde yüz güvenemem ama x daha bilindik başka birine güvenip süre verebilirdim hani dersin ya 1-2 yıl kalsın bu adam yapar o hesap, jorda durum böyle değil ışık verdiği sürece desteklerim arkasında olurum hocayı yavaş yavaş tanıyacağız bu sezon. :)

Geri
Üst Alt