DK 18 Elemeler M:1 | Hırvatistan 1-1 Türkiye | M.S | 5 Eylül | TV8

Ya o mala ne taktik veriyorsun herif az once gitti hakemin uzerine pas atti. Topu saha disina surmeler falan ne tur absurtluk varsa adamla zaten

Ya arkadaş şu Hırvatları ne kadar abartılar artık gıcık olmaya başladım

Adamların iki tane kalbur üstü oyuncusu var birde şu çıkan oyuncu yetenekli galiba

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Bizim takimda cok ciddi zeka problemi var iyiki topcu olmuslar yoksa berber ciragi bile olmaz bunlardan

Töre var adam Olcayı alıyor

Okay biz alalim trabzondan, avrupaya kiraliyalim 2 sene sonra tas gibi futbolcu olur

Ben genc oyuncularin abartilmasina karsiyim. Hemen bir taraflar kalkiyor aynisini Sinanada Brumayada yaptik

Bize ne almanyada ki oynadığından kardeş, ben hakan ve yunus denilen adamların milli takımda vasat oynadıklarını bile görmedim. Burada dilleyen çok lakin bir halt olmaz bu adamlardan.

Sen hiç hakanı milli takımda esas pozisyonunda izledin mi?

Adamın kanat özelliği yok kanat oynatılıyor

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Okay'ı Allah bizim klübün sınırları içerisine bile sokmasın. Selçuk bunun yanında messi

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hamza mali hangi kafa ile dejong , kalinic ve konopu veto etti acaba. Yerli sevici olsan bile insan utanirda veto edemez...

ırkçılık en kötü şey geçen sezon almadığı adamlar yüzünden ite köpeğe maskara olduk...bursa taraftarı bile 2 hafta oldu istifa diyor burası bursa akhisar değil diyor böyle bir adam işte.
çapsız vizyonsuz ırkçı... hamza kalsaydı akhisarın yarısı bizdeydi olcan ilk 11 bruma 4 milyona satılmıştı gitti kurtulduk...

Emre Mor dikkat ettimde biraz psikopat. Herkesle dalasiyor. Daha demin Vida'ya topsuz oyunda omuz gomdu

Geri
Üst Alt