DK 18 Elemeler M:1 | Hırvatistan 1-1 Türkiye | M.S | 5 Eylül | TV8

Serdar Aziz ve Ahmet Çalık inanılmaz derecede kazma oyuncular. Bunlar biraz uğraşsa pas verirken topu parçalarlar.

Neden mi? Çünkü hakan tarzına yakın sürüyle adam var bizde biz beğenmiyoruz lakin almanlar yada misal barcelona bayılıyor bu tarz adamlara. O yüzden biz sonuca bakalım Hakan milli takımda kaç maç geçmiş bir halt yediği yok.

Biraz kendini inkar ediyorsun

Evet Kabul hakan milli takımda iyi oynamıyor ama işte benim fikrim doğru oynatılmıyor

Ama milli takımda kaç maç oynayan türkiyeden oyuncu var hiç bir halt yapamıyorlar

Şahsi fikrim hakan tarzında türkiyede bir tane adam yok

Hatta bir adım ileri gidiyorum

Nuri Şahin bu okayı ozanı yerin dibine sokar

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Çok güzel sonuç oldu. Terim yenilmek için epey uğraştı ama şans yanımızdaydı neyse ki. Bu sonuç kredisini de artıracaktır. Tolga'nın da oynamamış olması bizim adımıza olumluydu. Boş beleş sakatlık yaşardı falan neme lazım.

serdar çok leş resmen sıçtık bu kadar kötü olacağını beklemiyordum.

Milli macin faturasi ;
Kol-Beyin 1 ay sakat
Muslera hafif sakatlik

Ucuz yirttik yine bu sansimiza ragmen

Sent from my iPhone using Tapatalk

mactan once luzumsuz luzumsuz handikap olur , 4-0 yazin oraya diyenler ? .. bari bilemedik deyin ,alintiyla mi cevaplayalim illa

mac oynansin degerlendirmeleri sonuctan sonra yapalim , su olur bu olur diyorsunuz tutmuyor iste

abicim sen hangi maçı izledin Allah aşkına sanki dillere destan defans yaptın da ondan maç 1-1 bitti. Adamlar birazcık şanslı olsalar 5 lik yapacaklardı sen hala laf sokma derdindesin maçın 1-1 bitmesi hiç önemli değil bu maçta oyun olarak ezildik ve şansımızla fark yemek yerine 1 puan aldık

Bilmiyorum yerinde oynatilmiyor diyodu biri

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Beyler ilk önce hakanı Leverkusende izleyin ondan sonra kesin değerlendirmenisi yapın

İzledikten sonra türkiyeden yanına yaklaşabilecek bir tane adam söyleyebilirseniz helal olsun

Şu bir oyuncuya bağlama huyundan vazgeçmemiz lazım

Futbol takım oyunu ve takım işlemiyorsa dünyanın en yetenekli oyuncusu bile bişey yapamaz

Son düzenleme:
Kosova hakkindaki yorumlarinizda haklisiniz . En tehlikeli takimlardan biri ,hem biz hem de diger takimlar icin

Biraz kendini inkar ediyorsun

Evet Kabul hakan milli takımda iyi oynamıyor ama işte benim fikrim doğru oynatılmıyor

Ama milli takımda kaç maç oynayan türkiyeden oyuncu var hiç bir halt yapamıyorlar

Şahsi fikrim hakan tarzında türkiyede bir tane adam yok

Hatta bir adım ileri gidiyorum

Nuri Şahin bu okayı ozanı yerin dibine sokar

Nuri kendini yerin dibine soksun Allahın leşi. O da hakan gibi adı var başka hiç bir halt ettiği yok. Bak kardeş bir adam yıldızsa ki siz öyle diyorsunuz, Arda nın olmadığı maçta sazı neline alır yer mer dinlemez oynardı kısaca geçiniz arkadaş Hakan ın maksimum 2 yılı var nuri gibi silinmeye.

Sonuc olarak iyi ama futbol olarak yine hic birsey sergilemedik.

Grubumuz daki takimlar mücadele gücü yüksek olan takimlar, Kosova bizden puan alir görürsünüz hatta yenerse bile sasirmam cünkü böyle rakipleri her zaman kücümser bizim futbolcular.

yatıp kalkıp fatih terime dua edilmesi lazım...

Hoca her zamanki gibi gerekeni yapmıştır yapmayada devam edecektir...

Beyler ilk önce hakanı Leverkusende izleyin ondan sonra kesin değerlendirmenisi yapın

İzledikten sonra türkiyeden yanına yaklaşabilecek bir tane adam söyleyebilirseniz helal olsun

Tek Sen mi Bundesliga izliyorsun.
Beni ilgilendirmez lesh oğlu lesh oynuyor milli takımda,banane leverkusende isterse 55 gol atsın senede. Ben milli takıma bakarım Anadolu topçusu koy bundan faydalı olur

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Son düzenleme:
Çalhanoğlu ikinci yarıda daha etkili oynadı. Açık alanda daha iyi oynuyor

Sonuc olarak iyi ama futbol olarak yine hic birsey sergilemedik.

Grubumuz daki takimlar mücadele gücü yüksek olan takimlar, Kosova bizden puan alir görürsünüz hatta yenerse bile sasirmam cünkü böyle rakipleri her zaman kücümser bizim futbolcular.

Rakip hırvatistan olduğu için üstün mücadele ve bolca sansla puan aldık. Ama en tehlikeli oyun bu oyundur işin gerçeği hiç bir oyuncu kosovaya bu şekilde motive olup mücadele etmez ve işin atak kısmında sadece emre mor olduğumuz için etkinliğimiz çok az olacaktır. Küçük maçlarda çok zorlanacağız umutsuz bir turnuva

Geri
Üst Alt