- 1 Haziran 2015
- 24.827
- 17.518
- 1.998
Serdar Aziz ve Ahmet Çalık inanılmaz derecede kazma oyuncular. Bunlar biraz uğraşsa pas verirken topu parçalarlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Neden mi? Çünkü hakan tarzına yakın sürüyle adam var bizde biz beğenmiyoruz lakin almanlar yada misal barcelona bayılıyor bu tarz adamlara. O yüzden biz sonuca bakalım Hakan milli takımda kaç maç geçmiş bir halt yediği yok.
Bilmiyorum yerinde oynatilmiyor diyodu biri
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
mactan once luzumsuz luzumsuz handikap olur , 4-0 yazin oraya diyenler ? .. bari bilemedik deyin ,alintiyla mi cevaplayalim illa
mac oynansin degerlendirmeleri sonuctan sonra yapalim , su olur bu olur diyorsunuz tutmuyor iste
Bilmiyorum yerinde oynatilmiyor diyodu biri
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
Biraz kendini inkar ediyorsun
Evet Kabul hakan milli takımda iyi oynamıyor ama işte benim fikrim doğru oynatılmıyor
Ama milli takımda kaç maç oynayan türkiyeden oyuncu var hiç bir halt yapamıyorlar
Şahsi fikrim hakan tarzında türkiyede bir tane adam yok
Hatta bir adım ileri gidiyorum
Nuri Şahin bu okayı ozanı yerin dibine sokar
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Beyler ilk önce hakanı Leverkusende izleyin ondan sonra kesin değerlendirmenisi yapın
İzledikten sonra türkiyeden yanına yaklaşabilecek bir tane adam söyleyebilirseniz helal olsun
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Hırvatların kadrosu bizden iyi,zor maç yenmemiz süpriz olur.
Sonuc olarak iyi ama futbol olarak yine hic birsey sergilemedik.
Grubumuz daki takimlar mücadele gücü yüksek olan takimlar, Kosova bizden puan alir görürsünüz hatta yenerse bile sasirmam cünkü böyle rakipleri her zaman kücümser bizim futbolcular.