DK 18 Elemeler M:1 | Hırvatistan 1-1 Türkiye | M.S | 5 Eylül | TV8

Topal Cigerci
Malli Calhanoglu Mor
Tosun​

oynayalım bari mallıda olmadı orayada

Çalhanoğlu milli takımda çok kötü. Kendisine bi türlü yer bulamadı kabul ettiremedi

Euro öncesi iki kicikirik dostluk macinda oyuna soktu diye Dortmund'a mi gitti yani? Sence Dortmund bu cocugu aylarca izlemiyor muydu önceden de bizim milli maclarda ikna olup aldi?

Oturma organınla yorum okuma Cancım.

Emre Mor'ın yükselişinde katkısı oldu, demek istediğim bu.

Hiç kimse tanımazken çağırdı, oynattı, turnuvada bile oynattı. Hepsi Bvbe gitmesine katkı oldu

Son düzenleme:
yine milli maç kim yönetirse yönetsin sahaya kim çıkarsa çıksın ay yıldız sonuna kadar destekleyeceğiz

Oturma organınla yorum okuma Cancım.

Emre Mor'ın yükselişinde katkısı oldu, demek istediğim bu.

Yok. Orada yaziyor Milli takima cagirmasaydi onu oynatmasaydi Dortmund'a transfer olmazdi diyorsun.

18 yasindaki bir cocugu aman Euro icin Terim milli takima cagirmadi biz bunu almayalim diyecek halleri yoktu. Terimi övmek icin element uydurmaya da gerek yok.

Kaan Ayhan ve Emre ilk 11 de olacaklarmis

Yok. Orada yaziyor Milli takima cagirmasaydi onu oynatmasaydi Dortmund'a transfer olmazdi diyorsun.

18 yasindaki bir cocugu aman Euro icin Terim milli takima cagirmadi biz bunu almayalim diyecek halleri yoktu. Terimi övmek icin element uydurmaya da gerek yok.

Biraz zor oynar dedim olm, Almanca mı yaziyoruz

Turnuvada oynamak başka, Danimarka'nın en yüksek liginde oynamak başka

Zaten takip ediyorlardir onu inkar etmiyorum

Anla artık

Son düzenleme:
Crm5GXZUsAA88QZ.jpg

Ozan Puki al iste bak yine yapmis yapacagini, Calhanoglunu kanat'a kilitlemis Okay icin.

Kazansakta kaybetsekte bu sacmaliktir elinde o kadar imkan varken.

Kadrolar arasında baya bir kalite farkı var.

Barcelona-Rayo Vallecano gibi.

Emre Morla Hakanı çıkar bildiğin ptt 1.lig kadrosu

Elinde o kadar adam var dogru dürüst 4-2-3-1 cikarmaya, sen yine EURO da yaptigin sacmaligi yap. Arkadas bu adamin kafasinda ne var?

Calhanoglu'nu görmedin mi EURO'da o mevkide? Daha neyin pesindesin ulan be adam ulan be adam..

Muhtemelen Hakan yine vasat oynar sayesinde.

Ciddi söylüyorum şu kadro son 15 yılın en kötü kadrosu olabilir

Babacan-Sener-Serdar-Kaan-Ismail-Tolga-Topal-Töre-Hakan-Emre-Yunus

Bu 11'i cikarmak cok mu zor?

Geri
Üst Alt