DK 18 Elemeler M:1 | Hırvatistan 1-1 Türkiye | M.S | 5 Eylül | TV8

terim antrenörlük kariyerini falan bitirsin net yani sen böyle bir deplasmanda 8 defansla oynarsan elbet yersin.

ismail-ozan-okay-kaan sifir katkiyla oynuyor. sen böyle amatörce kadroyu sahaya nasil sürersin?

adamlarin zaten 4 tane topu direkten falan döndü. biraz sanslari olsa tarihi farka gitmisti. güya defansif oynatiyor

calhanoglu kanatta oynamaz. hala anlamadi burnunun dikine gitmeye devam et. yeter artik.

cagirdigin kadroda oynattigin sistemde oynattigin adamlarda hicbir halt yok.

en fazla para kazanan 3. milli takim teknik direktörü olmak icin sifir hatayla kenar yönetiminde bulunmali ve ekstra puanlar kazandirmali

ama nerde daha basit seyleri yapamiyor

simdi bala atariz bakin

Renktaş şimdi bala atarız dedin attık :D

hocam işallah bu maçla birlikte ders vermeye devam edecektir....

Ben Ders Almam Ders Veririm İmparator Fatih Terim.... haydi işallah alıcaz bu maçı...

adamlar 30dk icinde 4 kere direge takildilar

mactan bir puan muazz birsey olur

Topal iyi bugün. Serdar bomba zaten topalı orta sahaya çekersek savunma ciddi sıkıntı yaşar

Gol güzel oldu. Ama üretken değiliz. Emre Mor dışında pek yaratıcı oyuncumuz yok.

Kesinlikle Ozan ve okay denen beyinsiz çıkmalı .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ee pasları rezil diyen mi oldu ? Tek işi derken biraz önce bahsettim , geliştirmeli kendini ki çok önemli oyuncu olsun. Allah vergisi bir vuruş kalitelisi var adamda , akıllı olsun çalışsın ve oyun içinde daha etkin olsun

Oyun içinde etkin olabileceği bir takımda oynamıyor bence. Bu takımda ancak Emre gibi aşırı yetenekli herifler sıyrılabilir sadece.

tapatalk

RieKing bey aga

FT macerasina gerek yok. Bunu bir FT sever olarak soyluyorum. Biraz ara vermesi lazim FT'in

Serdar Aziz*ile ilgili birçok eleştiri geliyor. Serdar Aziz tamamen benim anlaşma yaptığım ve fiyatlarını konuştuğum bir transferdir. Son Mehmet Özbek, Dursun Özbek ve Alp Yalman'ın olur verdiği bir transferdir. Önümüzdeki 5 yılın belkemiği olacaktır. Çok önemli bir oyuncu. Geç döndüğü için oynamıyor. Bir kabahat varsa benimdir. Şu anda sakatlığı tamamen geçti. Hakan ve Chedjou oynuyor. Sırasını bekleyecek.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tolga girsin diye bekliyorum. Serdar da çıkmalı kesinlikle. Gerekirse Topal stopere geçsin

Gittik Serdar'a 6 Milyon € gömdük. Akil var mantik var.

Beyefendi sözde Türkiye'nin en sert stoperi. Bence hic bir mevcut stoperimizden öyle ahim sahim daha iyi bir stoper degil, buna Semih dahil.

O kadar kötü değiliz ama çıkamıyoruz. Çalhan gol dışında etkisizdi, Cenk mal, Ozan ve Okay ofansif anlamda 0 etc. etc.

Yunus, Töre, Tolga girmesi lazım

Almancılar maçı kazandırır

4.5 milyon euroya ne stoperler alinirdi

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Köybaşı'na sövmek için geldim sadece pc başına.

Bu nasıl bir amatörlük bre hanzo.

Gittik Serdar'a 6 Milyon € gömdük. Akil var mantik var.

Beyefendi sözde Türkiye'nin en sert stoperi. Bence hic bir mevcut stoperimizden öyle ahim sahim daha iyi bir stoper degil, buna Semih dahil.

Katılıyorum. Ama inşallah bizi haksız çıkarır. Yoksa elimizde patlayacak.

Geri
Üst Alt