DK 18 Elemeler M:1 | Hırvatistan 1-1 Türkiye | M.S | 5 Eylül | TV8

Emre Mor abartiliyor gibi geliyor bana. Brumadan daha otede bir oyuncu degil suan icin. Kumasi var ancak bitiricilik ve pas tercihleri zayif. Oyun okuma zayif. Gelisme ihtimali Dortmundta yuksek ama ben cok ust duzey bir oyuncu olacagini dusunmuyorum. Arda seviyesine bile ulasamaz gibi gorunuyor cunku futbol akli cok zayif ve bu cok zor gelisir.

Bence baya kötüyüz. Ofansta bi halt yaptigimiz halde ilk yarida 3 tane top direkten döndü. Yani ne yapiyorsun sen? Ofans yapmiyorsan defans yap. Hem ofans yok defans yok.

Biz defans yapamiyoruz arkadas, ondan sacma sapan kadrolar cikarma iste.

takim bekledigimden daha iyi

umarim kazaniriz ve fatih terim milli takimdaki efsanevi maceralarina devam eder

Tolga girsin diye bekliyorum. Serdar da çıkmalı kesinlikle. Gerekirse Topal stopere geçsin

Ozan , okay , İsmail dursun ama Serdar çıksın . İlginç olmuş, etkin değil ama ondan berbat en az 4 oyuncu var

Serdar o parayı haketmiyor o ayrı

Sent from my iPhone using Tapatalk

Serdar Aziz*ile ilgili birçok eleştiri geliyor. Serdar Aziz tamamen benim anlaşma yaptığım ve fiyatlarını konuştuğum bir transferdir. Son Mehmet Özbek, Dursun Özbek ve Alp Yalman'ın olur verdiği bir transferdir. Önümüzdeki 5 yılın belkemiği olacaktır. Çok önemli bir oyuncu. Geç döndüğü için oynamıyor. Bir kabahat varsa benimdir. Şu anda sakatlığı tamamen geçti. Hakan ve Chedjou oynuyor. Sırasını bekleyecek.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benim bildigim RieKing bey Serdar'i ilk 11 oynatmaz. Stoperlerin oyun kurabilmesini istiyor. Serdar sifir bu konuda

Emre Mor abartiliyor gibi geliyor bana. Brumadan daha otede bir oyuncu degil suan icin. Kumasi var ancak bitiricilik ve pas tercihleri zayif. Oyun okuma zayif. Gelisme ihtimali Dortmundta yuksek ama ben cok ust duzey bir oyuncu olacagini dusunmuyorum. Arda seviyesine bile ulasamaz gibi gorunuyor cunku futbol akli cok zayif ve bu cok zor gelisir.
Bence abartilmiyor. Inanilmaz yetenege sahip. Tercihleri yanlis olabilir ama risk almasi büyük hedefleri oldugunu gösteriyor. Ayrica Bruma bile SADECE 1 yil icerisinde o kadar gelistirdi kendisini.

Yani düsünün Emre neler yapabilir daha. Genc oyuncular böyle, zamana ihtiyaclari var cogunun.

hocam işallah bu maçla birlikte ders vermeye devam edecektir....

Ben Ders Almam Ders Veririm İmparator Fatih Terim.... haydi işallah alıcaz bu maçı...

Böyle kafalara nasıl erişiyorsunuz gerçekten aklım almıyor. Adamlar serbest vuruştan baraja çarpan bir gol yediler sen Terim ders veriyor felan diyorsun gerçekten çok mantıklı :2aloh1:

Nasıl çıkarsın.
Top Emre ye geliyor ve herkes Sinema izler gibi bakıyor "napcak kerata acaba" diye.

Bi pozisyonda önünde koşan adama atmadı. Bazen gereksiz işlere kalkışıyor. Tabi bizim de suçumuz var. Adamdan o kadar beklentimiz var ki ister istemez mental olarak kurtarıcı olmaya çalışıyor.

Bu ozan ve ismail e asgari ücret +yemek +akbil den fazlasını veren mal oğlu maldır

Kumaş var.
Taktik olayı öğrenilir
Adam daha doğru dürüst 1 sene bile Profesyonel oynamadı.

Tipik sabırsız Türk taraftari gibi sin Onur.

Emre 3-4 kişiyi hiç birşeymiş geçebilen Madridin ilk 11de oynayan orta saha oyuncuyu maymun edebilen bir yetenek. Çalım atma özelliği mükemmel. Ayrıca hızlı.

Ama eksikleri var, ve bu eksikleri Bvbde çözmesi lazım.

Evet direkten dönen 3 top var da bizim de çok az farkla giden kalecinin kurtardığı ve kafayla üstten giden 3 tehlikeli pozisyon var. Yani pozisyona giriş sayısı aynı gibi de adamlar kaliteden dolayı daha iyi bitiriyorlar.

Bi pozisyonda önünde koşan adama atmadı. Bazen gereksiz işlere kalkışıyor. Tabi bizim de suçumuz var. Adamdan o kadar beklentimiz var ki ister istemez mental olarak kurtarıcı olmaya çalışıyor.
Terim Emre ye "koçum Dribling fln yap git" dedine 100℅ eminim.

Hepimizin bildigi üzere ilk yari sonunda atilan goller rakipleri cok ciddi etkiler. Bu etkiyi lehimize kullanirsak buradan 1 puan ile ayriliriz.

Ha yok ilk yari gibi kalemize gelmelerine izin verirsek 2-1 de olur 3-1 de olur.

Geri
Üst Alt